Evet öyle oldu sanırım. Nick tavsiyesi bekliyorum sizden vallaHimm gelisiguzel kayitladin sanirim ole.. olsun ya :) memnun oldum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyle oldu sanırım. Nick tavsiyesi bekliyorum sizden vallaHimm gelisiguzel kayitladin sanirim ole.. olsun ya :) memnun oldum..
canim borekler olmasaymis iyi olurmus biraz karbon agirlikli olmus bence aksam bi kase yogurt ye en azindan vucudundaki karbon pro dengesini saglamis olursunKizlarrr slmmmm bugun okulun.ilk gunu + birde gezmem vardi
Menum geliyorrrr
KALKİNCA 07.15 2 k.kayisi 2 sb su
KAHVALTİ 08.20 1.5 h.yumurta maydonoz 5 zeytin domates 1.kkb.peynir 1 ç.ekmegi cay
SAAT 10.30 10 uzum
OGLE 14.30 1 patatesli ½ peynirli sac boregi cay
SAAT 16.20 3 minik dilim kavun
Dahada yemicemmm dun ki kiymali pide sabah +500 olarak donduuu![]()
Su 2 oldu 3 e tamamlarimmm
Bana kizin yaaaa offff
Ahsen de güzel rana da, sağol canımAhsen olabilir :) Rana da. birce de :) guldane:))) GüLazer :)) ne bilim geldi aklima oyle :)
Oy eşdaşım, haklısın valla üzüm benle alakalı bişey. Sonuna başka birşey ekleyeyim. DüşüneyimRvyd ve dogum yilinin son iki hanesi olabilir yada uzum un sonuna kendinle alakali yazzz :)
Allahım yaBende rüveyde, memnun oldum. Bende nick değiştirmek istiyorum nerden aldıysam, Osmaniye telefon kodu 328 ve ben osmaniyeli bile değilim
Canm bi gunde o kdr kilo almk akil isi deil. O yuzdn odemde muhtemln ya da tvalt sorunn barsa o da tartiya yansio hmn. Ayrica bn regl donmlernde 3 kg slirm sabit:) ve bi gunde de gtmz hmn malesef. Bol bol su ic rahatlatr brz:)kizlar bugun morallerim yerlerde sinir krizi falan gecirsem yeridir yani
bugun tartinin beni gosterdigi rakami soyluyorum hazir misiniz tam tamina 74.6 pes yani diyorum baska bisey demiyorum
dun 72.2 ydim bi gunde 2.4 kilo almanin mantikli bi aciklamasi olabilir mi yani
dunku sarmadan mi oldu dicem o da bu kadar kilo yapcak degil bi de ustune o kadar yurudum reglim odemdir desem bu kadar odem olabilir mi
bana bi kere daha boyle olmustu boyle durup dururken bi gunde 3 kilo almistim sonra bi de onu vermekle ugrasmistim
Allahim nasil manyak bi metabolizmam var ya heralde diyo damla alisti nasilsa kilo vermeye isi ne versin psikolojisi var benim metabolizmada kesin
Kunefeyi de azcik yedm ki oglm tadina baksnBBD menün iyi olmuş bence, künefe hariç akşamki pilav da abartı değilse bişey cik olmaz inşallah
Selam hanimlar bende yaziyim menü mu8:00 2 az tereyaginda yumuturta
3 zeytin
2 dilim tam b. Ekmeği
11:00 2 top dondurma
14:00 altinbasak form şeyi var ya tatsız tutsuz ondan
Ayran
18:00 1 kepçe mercimek çorbası
6 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
Salata
Şu: 3
Sabah 30 dk yürüyüş
Öğlen 30 dk kondisyon bisikleti
Bugün migdem çok fenaydi rahatsızdı zaten bayadir bole sknti cikarmadiydi beslenme farklı bisiler yedim
Gayet az ve guzel bnce:) hosgldn bu arada:)Benim bugunku menum;
SABAH: 2 bardak ayran
Kahvalti: domates salatalik zeytin peynir kuymak
Ikindi yemegi: patates salatasi
Kucuk kare peynirli boregin yarisi.
3 adet manti..
ARA:TARCINLI SÜT 1sb
aksam: yarım kase ayran çorbası ve 1 kasık salata
aksam yemegımı yazmamıştım tekrardan yazdım.. spor yoktu bugun.. misafirlikteyim sabahtan beri.. menüde en az sekilde böyle oldu:) tekrar düzeltmek durumunda kaldm
sence azmı yaaa aksam yemegıne o sofraya ve gunduz o tatlılara tuttum kendımı valla en az sekılde yemeye calıstımGayet az ve guzel bnce:) hosgldn bu arada:)
Daha çok tanışmak nasip olmadı ama canım benim olmamış menu bida yapma emiKizlarrr slmmmm bugun okulun.ilk gunu + birde gezmem vardi
Menum geliyorrrr
KALKİNCA 07.15 2 k.kayisi 2 sb su
KAHVALTİ 08.20 1.5 h.yumurta maydonoz 5 zeytin domates 1.kkb.peynir 1 ç.ekmegi cay
SAAT 10.30 10 uzum
OGLE 14.30 1 patatesli ½ peynirli sac boregi cay
SAAT 16.20 3 minik dilim kavun
Dahada yemicemmm dun ki kiymali pide sabah +500 olarak donduuu![]()
Su 2 oldu 3 e tamamlarimmm
Bana kizin yaaaa offff