💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kizlarrr slmmmm bugun okulun.ilk gunu + birde gezmem vardi :KK43:

Menum geliyorrrr

KALKİNCA 07.15 2 k.kayisi 2 sb su

KAHVALTİ 08.20 1.5 h.yumurta maydonoz 5 zeytin domates 1.kkb.peynir 1 ç.ekmegi cay

SAAT 10.30 10 uzum

OGLE 14.30 1 patatesli ½ peynirli sac boregi cay

SAAT 16.20 3 minik dilim kavun

Dahada yemicemmm dun ki kiymali pide sabah +500 olarak donduuu :KK43:

Su 2 oldu 3 e tamamlarimmm

Bana kizin yaaaa offff

oglen olmams canım keske meyvenı barı yemeseydın onun yerıne yogurt salata fılan yeseydn daha ıyı olurdu.. :KK39: suyunda ıyı canım benımm.. :KK36:

kizlar ilk defa bugun ben de erken kapattim
kalkinca 2 erik
sabah : 1 dilim beyaz ekmek (evde tam bugday kalmamisti ) peynir zeytin domates salatalik 1 bardak sut
oglen : bir avuc leblebi 7 badem bir bardak sut
aksam : 2 krep ( krep dedigime bakmayin ben yumurtayi ancak bu sekilde yiyebiliyorum icindeki un ve yag cok cok az bol sutlu falan kivami baya sivi hamur gibi degil ) bi de yanina kahvaltiliklar
aksam pulbiberli yogurt yemeyi dusunuyorum
su baya ictim simdiden 2.5 falan oldu sabah 1 saat yuruyus yaptim birazdan yine cikicam

gayet ıyı canım benım menun.. spor su hepsı cok ıyı :KK37:

Bugun ne savaslar verdim yahu. Cok sukur yemedigimi yemedim. :):KK66: yarin daha dikkatli insallah.. sporumda var ksmetse
Kız bizde yemediğin için tebrik ettikya ne atarlanıyon
Zaten Kilo vermek istiyosak bu sınavları başarıyla geçmemiz lazım
Benimde yarın sınavım var öyle misafirlik falan değil
Nikah yemeği ve herkes bişey yapıcak kaç çeşit hamurişi pasta tatlı olur bilemiyorum
Yarınki menümü bekleyin anacım :KK48:

Kizlarr cok sukur bgn zihnsel olarak rahatladimm:KK49: Ailck ciktk muhabbt ettk gulduk soyledik guzel bi gundu:KK200: Bgn yemekmis suymus buymus cok takmadm kafama menuden de anliycaksiniz:KK48:

Ssbah
4 hurma
3 ceviz
Bi kac kasik siyah pirincli senersiz sutlac
Bir bardak sut

Ara
3 ceviz

Aksam
Cop sis
Iki kasi bulgur pilavi
Bir tane kuvk lahmacun
Veee ciss( birazcik kunefe)

canım menun genel olarak guzel gorunuyo senın de yazdıgn gıbı kunefe ve lahmacun dısında.. ayyy cokta severım kunefeyı bılıyomusnnn en sevdıgım tatlı dıyebılırmmmm..o_O

Selam hanimlar bende yaziyim menü mu8:00 2 az tereyaginda yumuturta
3 zeytin
2 dilim tam b. Ekmeği

11:00 2 top dondurma

14:00 altinbasak form şeyi var ya tatsız tutsuz ondan
Ayran
18:00 1 kepçe mercimek çorbası
6 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
Salata
Şu: 3
Sabah 30 dk yürüyüş
Öğlen 30 dk kondisyon bisikleti
Bugün migdem çok fenaydi rahatsızdı zaten bayadir bole sknti cikarmadiydi beslenme farklı bisiler yedim

canım dondurma olmamıs aksam da bulgur pılavı tamam ama 6 kasık bence yıne cok canım..:KK51: spor da ıyı canım benım.. suyunda gayet yerınde.. :KK68:

kizlar bugun morallerim yerlerde sinir krizi falan gecirsem yeridir yani
bugun tartinin beni gosterdigi rakami soyluyorum hazir misiniz tam tamina 74.6 pes yani diyorum baska bisey demiyorum
dun 72.2 ydim bi gunde 2.4 kilo almanin mantikli bi aciklamasi olabilir mi yani
dunku sarmadan mi oldu dicem o da bu kadar kilo yapcak degil bi de ustune o kadar yurudum reglim odemdir desem bu kadar odem olabilir mi
bana bi kere daha boyle olmustu boyle durup dururken bi gunde 3 kilo almistim sonra bi de onu vermekle ugrasmistim
Allahim nasil manyak bi metabolizmam var ya heralde diyo damla alisti nasilsa kilo vermeye isi ne versin psikolojisi var benim metabolizmada kesin
Cnm benimde gecen oyle oldu ya cok moralim bozuldu 1 gun sadece tarcinli sut ictim 1.5 indim sabah bakinca dogrumu bilmem ama dene istersen

Kuymak tereyağlı peynirli yapılan şey değilmi
Evet dışardaymışın ama hiç başka salata çeşidi yokmuydu
Böreği falan az yemişin ayrıca tatlı yemediğin için tebrikler cnm
Akşama ayran çorbası vardı, içinde bakliyat varsa tek yoğurt yesen daha iyi olurdu

Evet öyle olmuş Feyzam hiç acikmaya fırsatın olmamış
3 ana öğün yapsana tatlım ihtiyaç duyarsan arada yaparsın

Damlam heralde bi alsan 1 günde 2.4 Kilo almaz
Mutlaka başka sebebi vardır
İstersen 1 gün pirinç lapası yap baya ödem atar rahatlarsın

Tmm kızdımmmm sana
Bi gezmeci daha, yarın fazla karbon alma cnm proya ağırlık ver

Tabi tatlım herkesin kilosuna göre değişir
Kilo *35 mil. İçilmesi gereken su miktarı
Spor sıcak hava emzirme durumlarında bu oran artar
Menü güzel cnm
Demin dediğim gibi istersen ya lapa yap yada saf Pro mutlaka faydası olur

Sabah güzel tatlım sütlacı şekersiz demişin hiç yokmu yoksa tatlandırıcımı koydun
Akşamda pilavlı künefeyi kaldırırsak iyi
Senin tek kafan değil midende rahatladı heralde :KK48:

Sabahada biraz yeşillik türü ekle cnm. İki aranda karbon olmuş birinde meyve yiyebilirdin
Akşamda ya mercimek yada bulguru tercih etsen daha iyi olur
Spor güzel cnm
Sabah öğlen güzel cnm Akşama yoğurtta ekliyebilirdin
Çok canın istediği şeyleri tartıdan sonra sabah veya öğlen yiyebilirsin tabi abartmadan

Öğlen yoğurt azsa, az olmuş cnm diğer öğünler iyi belki akşam 1 dil Ekm olabilirdi
Öğlen yoğrdm azdı abla 5.6 tatlı kaşığı çok acıkmıştm akşamda ekmeği ondan yedim öğlen az olduğu için dengelenir inşallah suyumda 3 ü geçti

Bende menumu vereyim
Sabah yulaf ezmesi süt
Öğlen 1 küçük lahmacun salata
Ara soda az leblebi badem
Aksam bir parmak kalınlığında bitter ve Nescafe canım çok istedi regl donemindeyim yemek yemedim sırf bitter yerim diye açıklama inşallah
2 lt su 1 saat yürüyüş

yulaf ezmesı cok tok tutuyo canım ıyı yapmıssn sabah tercıh etmekle.. aksam yerıne oglen tercıh etseydın daha ıyı olurdu sanırm cıkolatanı da.. suyun bıraz yetersız gıbı sporun gayet ıyı kuzucm.. :KK36:

Kızlar menümü yazayım
Sabah 2 dlm ekmek 2 yumurta kahvaltılıklar5.6 tane üzüm
Öğlen 4.5 kuru kayısı az yoğrt
Akşam2 dlm ekmek patlıcan yemeği yoğrt
canı aksam ekmegın 1 olsayms daha ıyı olurms. yanında yogurt yemen cok ıyı olmus.. genel olarak guzel gorunuyo zaten pek bısey yememıssn:KK68:

Kız bizde yemediğin için tebrik ettikya ne atarlanıyon
Zaten Kilo vermek istiyosak bu sınavları başarıyla geçmemiz lazım
Benimde yarın sınavım var öyle misafirlik falan değil
Nikah yemeği ve herkes bişey yapıcak kaç çeşit hamurişi pasta tatlı olur bilemiyorum
Yarınki menümü bekleyin anacım :KK48:
Yok ya atarlanmadim. Mazlumdum bugun yani onu dedm :)) evet bakalim seninki ne olacak zuhal abla. Sagolsun destegnz icin :)

iyi akşamlar herkese :KK68:
çok yoğun geçen bir günü daha atlattım
menümü paylaşayım
sabah saat 08.00
2 dilim tam buğday ekmeğinin üzerine sürülmüş labne peyniri
1 haşlanmış yumurta
1 büyük bardak şekersiz yeşilçay
17.30a kadar birşey yemeye fırsat bulamadım sonra bir elma yedim
akşam 19.00
kızımla yüzmeye gittik hava çok sıcaktı çok karnım acıktı dayanamadım bir simit yedim:KK43: başkada bir şey yemedim
bugün epey sağlıksız oldu ama yarın telafi edeceğim o_O

İkisi biaradanın içinde ne var tatlım
Kahveyle süt tozumu
Ben şimdiye kadar ne aldım nede içtim
Önceden Cappuccino içiyodum uzun süredir onuda bıraktım
Neskafeye süt koyup içemiyomusun

hazır paketlerde satılan ablacım.. sut tozu ve kahve var aynen.. dırek kahve cok sert bas agrısı yapıyo sutlede yapsam.. :oops:sut tozu da bıraz zararlı ama gunluk 1-2 fıncansız hıc yapamıyorum okul donemınde cok alıstm bu 2sı bı aradaya.. :KK51:
bu arada bız mutfakta oturuyoruz o yuzden her an bısey yeme gereksınımı duyuyorum.. :KK48:

selam arkadaşlar
menumu yazayım hemen

sabah
1 yumurta haslanmis ,peynir zeytin 2 dlm ekmek

Öğlen
2 kase yoğurt çorbası 1 dlm ekmek

Ara
4 incir yarım muz yarım armut

Akşam 18.45
2 dlm ekmek 1 kase bamya
sonra 1 bucuk saat yürüyüş yaptım

canım ekmek cok fazla degılmı sence de.. aksam barı 1 yeseymıssn.. arada da cok meyve olmus :KK51:

sporun cok ıyı gorunuyo ama canım:KK68:

hazır paketlerde satılan ablacım.. sut tozu ve kahve var aynen.. dırek kahve cok sert bas agrısı yapıyo sutlede yapsam.. :oops:sut tozu da bıraz zararlı ama gunluk 1-2 fıncansız hıc yapamıyorum okul donemınde cok alıstm bu 2sı bı aradaya.. :KK51:
bu arada bız mutfakta oturuyoruz o yuzden her an bısey yeme gereksınımı duyuyorum.. :KK48:
Salonda otursan kim bilir napıcan canım:KK70:

iyi akşamlar herkese :KK68:
çok yoğun geçen bir günü daha atlattım
menümü paylaşayım
sabah saat 08.00
2 dilim tam buğday ekmeğinin üzerine sürülmüş labne peyniri
1 haşlanmış yumurta
1 büyük bardak şekersiz yeşilçay
17.30a kadar birşey yemeye fırsat bulamadım sonra bir elma yedim
akşam 19.00
kızımla yüzmeye gittik hava çok sıcaktı çok karnım acıktı dayanamadım bir simit yedim:KK43: başkada bir şey yemedim
bugün epey sağlıksız oldu ama yarın telafi edeceğim o_O
Gerçi sabah erken ve güzel olmuş cnm
Simit olmasa iyiymiş ama sende sık yiyen biri değilsin keşke yanında ayran falan içseydin
İnşallah yarın sağlıklı bi menü olur cnm

Bende eğer iş yapmıyosam mutfakta oturuyom tabiki elimde tlf. Şu anda olduğu gibi
Ağzımda hiç boş durmaz ya su ya bitki çayı yada kahve

Back