💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ahsen olabilir :) Rana da. birce de :) guldane:))) GüLazer :)) ne bilim geldi aklima oyle :)

kizlar ilk defa bugun ben de erken kapattim
kalkinca 2 erik
sabah : 1 dilim beyaz ekmek (evde tam bugday kalmamisti ) peynir zeytin domates salatalik 1 bardak sut
oglen : bir avuc leblebi 7 badem bir bardak sut
aksam : 2 krep ( krep dedigime bakmayin ben yumurtayi ancak bu sekilde yiyebiliyorum icindeki un ve yag cok cok az bol sutlu falan kivami baya sivi hamur gibi degil ) bi de yanina kahvaltiliklar
aksam pulbiberli yogurt yemeyi dusunuyorum
su baya ictim simdiden 2.5 falan oldu sabah 1 saat yuruyus yaptim birazdan yine cikicam

Rvyd ve dogum yilinin son iki hanesi olabilir yada uzum un sonuna kendinle alakali yazzz :)

canim borekler olmasaymis iyi olurmus biraz karbon agirlikli olmus bence aksam bi kase yogurt ye en azindan vucudundaki karbon pro dengesini saglamis olursun

Ahsen olabilir :) Rana da. birce de :) guldane:))) GüLazer :)) ne bilim geldi aklima oyle :)
Ahsen de güzel rana da, sağol canım
Rvyd ve dogum yilinin son iki hanesi olabilir yada uzum un sonuna kendinle alakali yazzz :)
Oy eşdaşım, haklısın valla üzüm benle alakalı bişey. Sonuna başka birşey ekleyeyim. Düşüneyim

Canm bi gunde o kdr kilo almk akil isi deil. O yuzdn odemde muhtemln ya da tvalt sorunn barsa o da tartiya yansio hmn. Ayrica bn regl donmlernde 3 kg slirm sabit:) ve bi gunde de gtmz hmn malesef. Bol bol su ic rahatlatr brz:)

Kizlarr cok sukur bgn zihnsel olarak rahatladimm Ailck ciktk muhabbt ettk gulduk soyledik guzel bi gundu Bgn yemekmis suymus buymus cok takmadm kafama menuden de anliycaksiniz

Ssbah
4 hurma
3 ceviz
Bi kac kasik siyah pirincli senersiz sutlac
Bir bardak sut

Ara
3 ceviz

Aksam
Cop sis
Iki kasi bulgur pilavi
Bir tane kuvk lahmacun
Veee ciss( birazcik kunefe)

Selam hanimlar bende yaziyim menü mu8:00 2 az tereyaginda yumuturta
3 zeytin
2 dilim tam b. Ekmeği

11:00 2 top dondurma

14:00 altinbasak form şeyi var ya tatsız tutsuz ondan
Ayran
18:00 1 kepçe mercimek çorbası
6 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
Salata
Şu: 3
Sabah 30 dk yürüyüş
Öğlen 30 dk kondisyon bisikleti
Bugün migdem çok fenaydi rahatsızdı zaten bayadir bole sknti cikarmadiydi beslenme farklı bisiler yedim

Benim bugunku menum;

SABAH: 2 bardak ayran

Kahvalti: domates salatalik zeytin peynir kuymak

Ikindi yemegi: patates salatasi
Kucuk kare peynirli boregin yarisi.
3 adet manti..

ARA:TARCINLI SÜT 1sb

aksam: yarım kase ayran çorbası ve 1 kasık salata

aksam yemegımı yazmamıştım tekrardan yazdım.. spor yoktu bugun.. misafirlikteyim sabahtan beri.. menüde en az sekilde böyle oldu:) tekrar düzeltmek durumunda kaldm

sebze almamışsın bugun.. menün fena değil :)

Gayet az ve guzel bnce:) hosgldn bu arada:)

Daha çok tanışmak nasip olmadı ama canım benim olmamış menu bida yapma emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…