💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

kizlar bugun morallerim yerlerde sinir krizi falan gecirsem yeridir yani
bugun tartinin beni gosterdigi rakami soyluyorum hazir misiniz tam tamina 74.6 pes yani diyorum baska bisey demiyorum
dun 72.2 ydim bi gunde 2.4 kilo almanin mantikli bi aciklamasi olabilir mi yani
dunku sarmadan mi oldu dicem o da bu kadar kilo yapcak degil bi de ustune o kadar yurudum reglim odemdir desem bu kadar odem olabilir mi
bana bi kere daha boyle olmustu boyle durup dururken bi gunde 3 kilo almistim sonra bi de onu vermekle ugrasmistim
Allahim nasil manyak bi metabolizmam var ya heralde diyo damla alisti nasilsa kilo vermeye isi ne versin psikolojisi var benim metabolizmada kesin

Kafani takma sayilara.. artar duser. O sayiyi gormussen oyledir. Bozuk degilse dusuk gostermez durup dururkene.. biseyler odem yapms olablir.. su iciossan o etki yapmis olabilir filan bozmak yok morali devam

Bende menumu paylasıym zaten o kadar tıka basa yemısm kı.. daha bısey yemem bu saatten sonra da.. o_O

Sabah 10.30 gıbı menemen salatalık peynır zeytın bı fıncan kahve

12 gıbı bıraz kavun uzum..(uzum 5 tane fılandı pek aram yok normalde maksat cesıtlılık olsn) :-)

1 gıbı bı kase yogurt ıcıne kuru meyve fılan attm bıraz kabızlık sorunu yasıyorm.. o_O

4 gıbı bı tabak bulgur pılavı bolca salata

5 gıbı bı kase corba ıctım tavuklu sehrıyelı

sımdı de bı fıncan turk kahvem elımde cok acı olmus cok cok az seker koymusdm.. mını mını mıınnacık bı cıkolataylan beraber.. :KK50:

cok pespese yıyorum sanırm hıc acıkmadan.. aksam bısey yemıcem sıze sozzz verıyorumm..:KK36:
Kahven sekerlimi 2side.. gun icinde normal gibi gozukuyor yediklerin..

Kafani takma sayilara.. artar duser. O sayiyi gormussen oyledir. Bozuk degilse dusuk gostermez durup dururkene.. biseyler odem yapms olablir.. su iciossan o etki yapmis olabilir filan bozmak yok morali devam
sorma ya kendimi sute yogurda verdim vallahi moral bozuklugundan moralim bozuldugunda yedigim seyler bile saglikli ama kiymet bilen kim

Bende menumu paylasıym zaten o kadar tıka basa yemısm kı.. daha bısey yemem bu saatten sonra da.. o_O

Sabah 10.30 gıbı menemen salatalık peynır zeytın bı fıncan kahve

12 gıbı bıraz kavun uzum..(uzum 5 tane fılandı pek aram yok normalde maksat cesıtlılık olsn) :-)

1 gıbı bı kase yogurt ıcıne kuru meyve fılan attm bıraz kabızlık sorunu yasıyorm.. o_O

4 gıbı bı tabak bulgur pılavı bolca salata

5 gıbı bı kase corba ıctım tavuklu sehrıyelı

sımdı de bı fıncan turk kahvem elımde cok acı olmus cok cok az seker koymusdm.. mını mını mıınnacık bı cıkolataylan beraber.. :KK50:

cok pespese yıyorum sanırm hıc acıkmadan.. aksam bısey yemıcem sıze sozzz verıyorumm..:KK36:
bence iyi olmus canim ama dedigin gibi saatleri biraz yakin olmus ama bi sorun olcagini sanmiyorum zaten erken bitirmissin

Kizlarrr slmmmm bugun okulun.ilk gunu + birde gezmem vardi :(

Menum geliyorrrr

KALKİNCA 07.15 2 k.kayisi 2 sb su

KAHVALTİ 08.20 1.5 h.yumurta maydonoz 5 zeytin domates 1.kkb.peynir 1 ç.ekmegi cay

SAAT 10.30 10 uzum

OGLE 14.30 1 patatesli ½ peynirli sac boregi cay

SAAT 16.20 3 minik dilim kavun

Dahada yemicemmm dun ki kiymali pide sabah +500 olarak donduuu :(

Su 2 oldu 3 e tamamlarimmm

Bana kizin yaaaa offff

Kizlarrr slmmmm bugun okulun.ilk gunu + birde gezmem vardi :KK43:

Menum geliyorrrr

KALKİNCA 07.15 2 k.kayisi 2 sb su

KAHVALTİ 08.20 1.5 h.yumurta maydonoz 5 zeytin domates 1.kkb.peynir 1 ç.ekmegi cay

SAAT 10.30 10 uzum

OGLE 14.30 1 patatesli ½ peynirli sac boregi cay

SAAT 16.20 3 minik dilim kavun

Dahada yemicemmm dun ki kiymali pide sabah +500 olarak donduuu :KK43:

Su 2 oldu 3 e tamamlarimmm

Bana kizin yaaaa offff

Poregi 1 tane yesen iyiymis.. 2 gun ust uste bu sekilde hamur yemen tartida eksiltmesi zor olabilir.. maksat herseyden yenir ama ust uste olmamasi iyi..

Evet hatice gezme de olunca oyle oldu tek tesellim saat 14.30 dayemem ve aksam yemek yemeyecek olmam :KK43:
Aksam yemesende alman gereken vitamini almamissan yag eritmek yerine Yag yapabilir o gece sana.. porekler yerine farkli bi besin olabilirdi. Neysemm bugunu unutma yarina herseyi alabilcegn besin turuyle devamm yilmak yok olur aradaaa

Vanim ben emziriyorum 3 un altina dusmemem hatta 3.5 olmasi lazim.cunku benim vucudumun gunluk 14 sb suya kesin ihtiyaci var olcum sonucu :)

Bu arada feyza menun iyiii biraz ardisik ama iyi vucudun biraz sasirsin canim cokkk yorgundun zihinsel :)

Damlaaaaa canim tatlimmm takma o odemdirrr tuvalet sıkıntısi da olabilir gecer cuma ya insallahhh

Back