- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahven sekerlimi 2side.. gun icinde normal gibi gozukuyor yediklerin..Bende menumu paylasıym zaten o kadar tıka basa yemısm kı.. daha bısey yemem bu saatten sonra da..
Sabah 10.30 gıbı menemen salatalık peynır zeytın bı fıncan kahve
12 gıbı bıraz kavun uzum..(uzum 5 tane fılandı pek aram yok normalde maksat cesıtlılık olsn)
1 gıbı bı kase yogurt ıcıne kuru meyve fılan attm bıraz kabızlık sorunu yasıyorm..
4 gıbı bı tabak bulgur pılavı bolca salata
5 gıbı bı kase corba ıctım tavuklu sehrıyelı
sımdı de bı fıncan turk kahvem elımde cok acı olmus cok cok az seker koymusdm.. mını mını mıınnacık bı cıkolataylan beraber..
cok pespese yıyorum sanırm hıc acıkmadan.. aksam bısey yemıcem sıze sozzz verıyorumm..![]()
sorma ya kendimi sute yogurda verdim vallahi moral bozuklugundan moralim bozuldugunda yedigim seyler bile saglikli ama kiymet bilen kimKafani takma sayilara.. artar duser. O sayiyi gormussen oyledir. Bozuk degilse dusuk gostermez durup dururkene.. biseyler odem yapms olablir.. su iciossan o etki yapmis olabilir filan bozmak yok morali devam
bence iyi olmus canim ama dedigin gibi saatleri biraz yakin olmus ama bi sorun olcagini sanmiyorum zaten erken bitirmissinBende menumu paylasıym zaten o kadar tıka basa yemısm kı.. daha bısey yemem bu saatten sonra da..
Sabah 10.30 gıbı menemen salatalık peynır zeytın bı fıncan kahve
12 gıbı bıraz kavun uzum..(uzum 5 tane fılandı pek aram yok normalde maksat cesıtlılık olsn)
1 gıbı bı kase yogurt ıcıne kuru meyve fılan attm bıraz kabızlık sorunu yasıyorm..
4 gıbı bı tabak bulgur pılavı bolca salata
5 gıbı bı kase corba ıctım tavuklu sehrıyelı
sımdı de bı fıncan turk kahvem elımde cok acı olmus cok cok az seker koymusdm.. mını mını mıınnacık bı cıkolataylan beraber..
cok pespese yıyorum sanırm hıc acıkmadan.. aksam bısey yemıcem sıze sozzz verıyorumm..![]()
Takma takmaa.. 1 2 gun sabret yine ayniya gelirsin..sorma ya kendimi sute yogurda verdim vallahi moral bozuklugundan moralim bozuldugunda yedigim seyler bile saglikli ama kiymet bilen kim
Kizlarrr slmmmm bugun okulun.ilk gunu + birde gezmem vardi
Menum geliyorrrr
KALKİNCA 07.15 2 k.kayisi 2 sb su
KAHVALTİ 08.20 1.5 h.yumurta maydonoz 5 zeytin domates 1.kkb.peynir 1 ç.ekmegi cay
SAAT 10.30 10 uzum
OGLE 14.30 1 patatesli ½ peynirli sac boregi cay
SAAT 16.20 3 minik dilim kavun
Dahada yemicemmm dun ki kiymali pide sabah +500 olarak donduuu![]()
Su 2 oldu 3 e tamamlarimmm
Bana kizin yaaaa offff
Aksam yemesende alman gereken vitamini almamissan yag eritmek yerine Yag yapabilir o gece sana.. porekler yerine farkli bi besin olabilirdi. Neysemm bugunu unutma yarina herseyi alabilcegn besin turuyle devamm yilmak yok olur aradaaaEvet hatice gezme de olunca oyle oldu tek tesellim saat 14.30 dayemem ve aksam yemek yemeyecek olmam![]()
himmm emziriyosan o baska tabi sen ic bol bol yayarak..Vanim ben emziriyorum 3 un altina dusmemem hatta 3.5 olmasi lazim.cunku benim vucudumun gunluk 14 sb suya kesin ihtiyaci var olcum sonucu :)
himmm emziriyosan o baska tabi sen ic bol bol yayarak..