- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Sagol cnm lisede pek hayirli seyler olmuyo ama bakalim bu sene nasil gececekGunaydin kizlarrr dun size msj yazdiktan sonra uyumusum
Gun boyu salca kaynatma isi vardi bag daydik temiz hava carpiyor insani :)
Menumu simdi yazayim
KALKİNCA 07.45 2 k.kaysi 1 sb sut
KAHVALTİ 09.45 yumurtali kabak 1 dlm ç.ekmegi 1 kkb.peynir 5 zeytin domates
OGLE SAAT 15.00 4 dilim kiymali pide 2 sb ayran
SAAT 16.30 dalinda koparip yedim :) 1 minik armur 10 kara dut
Baskada birsey yemedim Su 2.5 lt
Bu arada hulyacimmm gecmisi okudum da gozumden mi kacti acep :)
Butun ogretmenlerim (ben de dahil) yeni egitim ogretim yilimiz hayirli ugurlu olsun
Gözüm üzerinde canın abur cubur çekerse hemen aklına benim profil resmi gelsin şekerimKız senin profil resmi ekranda çıkınca ordan bana bakıyonuşsun gibi geliyo:)
Haklısın vallahiHerkese gunaydinnnnn
Hatice çok onemli bir konuya parmak bastin cnm
Bütün topik kelmiş.
İnş buluruz bakalim
abla burası kaç gündür soğuk zaten sanırısn kış geldi. yağmur rüzgar fırtına. dün azıcık güneş açmıştı, bgn de eh işte ortaya karışık. kendimi dışarı atıcam birazdan ailecek ymeğe gidicez=) sana da kolay gelsn, baklava açmak bir zor, ymemek iki =)Huu huu nerdesin kızlar
Millet hemen işe gücemi koyuldu
Burda 2 günlük güneşten sonra yine yağmur depresyon havası geri geldi
Tatlım zaten bu sene burda doğru dürüst güneş görmedikkiabla burası kaç gündür soğuk zaten sanırısn kış geldi. yağmur rüzgar fırtına. dün azıcık güneş açmıştı, bgn de eh işte ortaya karışık. kendimi dışarı atıcam birazdan ailecek ymeğe gidicez=) sana da kolay gelsn, baklava açmak bir zor, ymemek iki =)
Herkese gunaydinnnnn
Hatice çok onemli bir konuya parmak bastin cnm
Bütün topik kelmiş.
İnş buluruz bakalim
Hoşgeldin canım, berceste nickin çok güzelmişhahaha sesli guldum
Hosbuldum canim sende hsgHoşgeldin canım, berceste nickin çok güzelmiş
Benim bugunku menum;
SABAH: 2 bardak ayran
Kahvalti: domates salatalik zeytin peynir kuymak
Ikindi yemegi: patates salatasi
Kucuk kare peynirli boregin yarisi.
3 adet manti..
suanlik 6 bardak su ictim ama bugun tamamlarim 2 lt ye.
Sabah kahvaltisindan beri Misafirlikteyim kendimi zor tuttum tatli filanda yemedim digerlerini de az yedim
Bende rüveyde, memnun oldum. Bende nick değiştirmek istiyorum nerden aldıysam, Osmaniye telefon kodu 328 ve ben osmaniyeli bile değilimHosbuldum canim sende hsgismim hatice..
Evet Feyza cım katılıyorum, illa bi ısrar bişey. O zman daha iyi ağırladım sanıyoruzevde olmadıgnda gercekten bu dıyet sıkıntı.. tamam hayır demek gerekıyo ama bı yerden sonra da ayıp oluyoms hıssı oluyo en azından tadımlık bakılıyo gercekten..mılletımız cok ısrarcı maalesef. genel olarak sende tadına bakmıssn azar azar.. suyun olcusu 6 bardak 1 ltden bıraz fazla oluyo sanırm.. saat ıcın yetersız bence toplamda 2 de ıcıceksen atıyorum 3e kadar 1 ltsı bıtmıs olması gerekır. bu sekılde dengelı yaymak cok onemlı dıye okumustm bı yerde sıvı mıktarını.. gercı gun ıcınde 2 ltde az kalıyo bıraz daha artırırsan ıyı olur canım bence..
tatlı yemedıgn ıcınde ayrıca tebrıkler..
Cozecem su sorununu.. yok geldigim ev sagolsun anlayisli.. aciktigim icin tattim.. bugun spor yapmadm normalde sabah erken spor yapip 1 lt erkenden iciyorum bgun sporu da yapmadm ara verdm bugun. Yayiyorum zaten 1 bardak 1 bardak yayiyorum bugun spor olmadigi icin ilk 1 lt bu saate kaldi..evde olmadıgnda gercekten bu dıyet sıkıntı.. tamam hayır demek gerekıyo ama bı yerden sonra da ayıp oluyoms hıssı oluyo en azından tadımlık bakılıyo gercekten..mılletımız cok ısrarcı maalesef. genel olarak sende tadına bakmıssn azar azar.. suyun olcusu 6 bardak 1 ltden bıraz fazla oluyo sanırm.. saat ıcın yetersız bence toplamda 2 de ıcıceksen atıyorum 3e kadar 1 ltsı bıtmıs olması gerekır. bu sekılde dengelı yaymak cok onemlı dıye okumustm bı yerde sıvı mıktarını.. gercı gun ıcınde 2 ltde az kalıyo bıraz daha artırırsan ıyı olur canım bence..
tatlı yemedıgn ıcınde ayrıca tebrıkler..
Himm gelisiguzel kayitladin sanirim ole.. olsun ya :) memnun oldum..Bende rüveyde, memnun oldum. Bende nick değiştirmek istiyorum nerden aldıysam, Osmaniye telefon kodu 328 ve ben osmaniyeli bile değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?