💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Sagol cnm lisede pek hayirli seyler olmuyo ama bakalim bu sene nasil gececek

Huu huu nerdesin kızlar
Millet hemen işe gücemi koyuldu
Burda 2 günlük güneşten sonra yine yağmur depresyon havası geri geldi
abla burası kaç gündür soğuk zaten sanırısn kış geldi. yağmur rüzgar fırtına. dün azıcık güneş açmıştı, bgn de eh işte ortaya karışık. kendimi dışarı atıcam birazdan ailecek ymeğe gidicez=) sana da kolay gelsn, baklava açmak bir zor, ymemek iki =)

Tatlım zaten bu sene burda doğru dürüst güneş görmedikki
2 gün güneşli olsa 1 hafta yağmur

Hele benim baklavamı bi yeseneniz 1-2 dillimle yetinmezsiniz bu konuda hiç mütevazi olamıcam
Valla yarın açık büfede yok yok olacak herkes bişey yapıp getirecek
Allah bana sabır versin bide tartı öncesiki
Aman Allahım!!!!!

Ben bu hafta spora ara verdım..

buraya basladıgmdan berı toplamda 4 kılo vermısm cok degıl ama her 4-5 kılodan sonra bı hafta boyunca spora ara vermeyı dusunuyorm.. hem bır anda zayıflamaktansa oldugm kıloyuı korumak ıstıyorum sahsen.. yavas yavas ama emın adımlarla ılerlemek ıstıyorum..

bı haftada bırer rakam oynaması cok hos tabıkı her hafta 74-73-72 seklınde gıtmek.. ama ben daha yavas kılo vermek ıstıyorum.. psıkopatca gelebılır ama bundan once dukan yapmıstm.. yıne bu sayıları cok cabuk atlamıstm kı cok cabuk gerı aldım tabıkı aynı degıl bu cok daha saglıklı bı yontem ama aynı sey olsun ıstemıyorum psıkolojısı var ıcımde beynımde.. haber verıym dedımm..

Benim bugunku menum;

SABAH: 2 bardak ayran

Kahvalti: domates salatalik zeytin peynir kuymak

Ikindi yemegi: patates salatasi
Kucuk kare peynirli boregin yarisi.

3 adet manti..

suanlik 6 bardak su ictim ama bugun tamamlarim 2 lt ye.

Sabah kahvaltisindan beri Misafirlikteyim kendimi zor tuttum tatli filanda yemedim digerlerini de az yedim

evde olmadıgnda gercekten bu dıyet sıkıntı.. tamam hayır demek gerekıyo ama bı yerden sonra da ayıp oluyoms hıssı oluyo en azından tadımlık bakılıyo gercekten.. mılletımız cok ısrarcı maalesef. genel olarak sende tadına bakmıssn azar azar.. suyun olcusu 6 bardak 1 ltden bıraz fazla oluyo sanırm.. saat ıcın yetersız bence toplamda 2 de ıcıceksen atıyorum 3e kadar 1 ltsı bıtmıs olması gerekır. bu sekılde dengelı yaymak cok onemlı dıye okumustm bı yerde sıvı mıktarını.. gercı gun ıcınde 2 ltde az kalıyo bıraz daha artırırsan ıyı olur canım bence..

tatlı yemedıgn ıcınde ayrıca tebrıkler..

Evet Feyza cım katılıyorum, illa bi ısrar bişey. O zman daha iyi ağırladım sanıyoruz

Cozecem su sorununu.. yok geldigim ev sagolsun anlayisli.. aciktigim icin tattim.. bugun spor yapmadm normalde sabah erken spor yapip 1 lt erkenden iciyorum bgun sporu da yapmadm ara verdm bugun. Yayiyorum zaten 1 bardak 1 bardak yayiyorum bugun spor olmadigi icin ilk 1 lt bu saate kaldi..

Evet ya bazi ev sahipleri anlayissiz olabiliyoruz yani.. bogaz bu insan isterki hepsini ye ama yaptigim sporuma emegime yazik bide yanlis beslenme..

Bende menumu paylasıym zaten o kadar tıka basa yemısm kı.. daha bısey yemem bu saatten sonra da..

Sabah 10.30 gıbı menemen salatalık peynır zeytın bı fıncan kahve

12 gıbı bıraz kavun uzum..(uzum 5 tane fılandı pek aram yok normalde maksat cesıtlılık olsn)

1 gıbı bı kase yogurt ıcıne kuru meyve fılan attm bıraz kabızlık sorunu yasıyorm..

4 gıbı bı tabak bulgur pılavı bolca salata

5 gıbı bı kase corba ıctım tavuklu sehrıyelı

sımdı de bı fıncan turk kahvem elımde cok acı olmus cok cok az seker koymusdm.. mını mını mıınnacık bı cıkolataylan beraber..

cok pespese yıyorum sanırm hıc acıkmadan.. aksam bısey yemıcem sıze sozzz verıyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…