💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Sen onları görme kızz Bee onlar beee

Yine bu hafta kaçamaksız geçmedi desene
İnşallah çok geç yememişindir
Diğerleri güzel kuzum

Tekrar yarışmada başarılar

canım bugün güzel olmuş baya baya sporunda gayet iyi

cnm menü süper :) sporunda harika

menü güzel görünüyor cnm ama suyu az içmişsin her 7 kilo için 1 bardak su içmek gerekiyor

canım bitter çikolatanın yanına gofretler biraz fazla olmuş onun dışında menü güzel canım

tatlım o sporla yaprak sarmaları fazlasıyla erimiştir zaten menün gayet iyi bence regl olduktan sonra şişkinlik iner cnm

cıss var ama genele bakarsak menün iyi cnm :) sporunda öyle

Ben ben.. ney adi? Cok muzdaribim bu konuda ya.. gür sacli ben azcikk oldu..
Canım bende tesdüfen anladım koförüme saçları parlatıp güçlendiricek bitkisel bişi sordum getirdi bunu verdi 2 3 gün kullandım anaaaaaam benm 3 gün önce boyadığım sarı saçların dibinden yeni simsiyah bir sürü tüy çıkıyodur bide onun fotosunu yükliyim bak zaten sadece bitkisel yağlar çörek otu badem ısırgan vs 15 tane falan yağın bileşimi

Ben ben.. ney adi? Cok muzdaribim bu konuda ya.. gür sacli ben azcikk oldu..
Canım bende tesdüfen anladım koförüme saçları parlatıp güçlendiricek bitkisel bişi sordum getirdi bunu verdi 2 3 gün kullandım anaaaaaam benm 3 gün önce boyadığım sarı saçların dibinden yeni simsiyah bir sürü tüy çıkıyodur bide onun fotosunu yükliyim bak zaten sadece bitkisel yağlar çörek otu badem ısırgan vs 15 tane falan yağın bileşimi

Canım bu resimde ne kadar belli bilmiyorum ama diğer resimlerimi silmişim bide sürerken dikkat et alnına boynuna falan gelmesin aynı vikis gibi kokuyo ben azcık rahatsız oldm ama yapcek bişi yok:)

Genç bi kız henüz aynı okulda calisan biriyle nisasanlandi allah yardimciniz olsunn aminnn
Kız onu bana mı yazdın:) zuhal ablayla diyaloğu okudum güldürdünüz beni ya :))) allah yardımcısı olsun ama şırnakta bi karışıklık olması için öNce cizrenin çok çok karışması lazım öyle kötü bi yer aşırı derecede suriyeli var ki onlar mülteci yazık diyen beni bile isyan ettirdiler ayyy bilmiyorum allah yardımcısı olsun(((

Bu lafı üzerime alınarak şöyle belirteyim ki:)) nihayet günlerdir beklediğim an geldi Regl oldum :) bu olaydan 3 saat kadar önce yedim sanırım tam hatırlamıyorum ama ben bu kadarına şükür ettim yoksa saldırıcaktım valla:))kız hem hiç güzel değildi ya one öyle şekerlimi şekerli tatlı mı tatlı çıtır çıtır falan hiç beğenmedim yani:))) canım sen bana bakma hepiniz süper gidiyosunuz tam gaz devam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…