💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Mugeee guncel kilonu yenilemisinnn ben cuma degistiriyorum :) yakismis haaa ama iki rakam daha da yakisacak

Ruveyde sen den de 89.9 gelsin insallah
hadi kizlarr
Emel Ben 100 u gorunce yazcam die kendime soz verdiydim sonra kalabaliklasinca buralar yaziyim dedimdi Bende cumadan cumaya gegistiririm insallahh cumaya cift haneee

Bende yapiyim bildirimimi
Cuma 101.3
Bugun 100.9.
-400 gr
Kiyisindan yuzumu gordum ne
3. Haftami doldursum 4.2 kg gittii iyimi???
bir ayda 4 kilo normal olan.sen daha iyi vermişsin. iyi bence canım
Günaydın kızlar cuma 91.7
Bugün 91.7
hatice moral bozmak yok. eğer sabredersen,diyetine devam et bak göreceksin. tıkır tıkır düşmeye devam edecek kilon
Mugeee guncel kilonu yenilemisinnn ben cuma degistiriyorum :) yakismis haaa ama iki rakam daha da yakisacak

Ruveyde sen den de 89.9 gelsin insallah
hadi kizlarr
eveeeet emelcim bu hafta hedefim 8li sayılar inşallah ucundan bucağından görürümm
Siz tartilari kiyafetlemi yapionuz?? Yoksa Diger turlumu Ben en bastan kiyafetle yaptigmdan haksiz fark olmasin die ole devam ediyorumda
bence kıyafetten kıyafete değiştğinden mümkünse kıyafetsiz,lavobaya gitmiş,aç karnına tartılmak gerekiyor. gerçi afedersiniz ben çıkamıyorum pek tuvalete. inşallah düzelir zamanla. aç karnına sabah meyve su iyi geliyor gibi

Günaydın kizlar
Benim de bugunden sonra net paketim bitti ama cumartesi günü aranızdayim.
Komsudan idare ettim simdi dunku kilom
95.6
Bugunki kilom 92.8
Cuma listede olursam farklar beni daha da azimlendirecek.

T
Tmm dogru soluyosun simdi Ben cumadan ole devam mi etsem? Rabat bi 400-500 gr oynar o zaman sole yapiyim cuma giydigim kiyafet gecen cuma giydigm kiyafetle ayni Olsun kiyafeti dusiyim ole soliim gecen cumayi da bu cumayida olurumu?

T

Tmm dogru soluyosun simdi Ben cumadan ole devam mi etsem? Rabat bi 400-500 gr oynar o zaman sole yapiyim cuma giydigim kiyafet gecen cuma giydigm kiyafetle ayni Olsun kiyafeti dusiyim ole soliim gecen cumayi da bu cumayida olurumu?
bence bu cuma artık kıyafetsiz haline geçiş yap. çünkü doğrusu o

Günaydın kızlar

Valla hepiniz Supersiniz
Benim için aynı şey söz konusu değil artık iyice durdu heralde

Cuma 74.6
Bugün 74.8
+200

Htc drg

Haticem biliyorum seni avutmak gibi oluyor ama senin biran önce dr gitmen lazım cnm
Eğer troid, insülin direncin,kansızlık Vs. varsa çok zor olur yoksa boşa kürek çekmiş olursun
Ama bu demek değildirki vazgeç bırak
Eğer bırakmış olsaydın belki kaç Kilo daha almış olacaktın o yüzden aynı şekilde devam et
Belki yine verirsin ama az verirsin

Zuhal abla bn kilo vermeye basladmda seksenlerden 70lere cok rahat indm ama 74 te cok cabalamama ragmen aylarca takili kaldim. 74te takildgni gorunce o gunler geldi aklima:) gececek elbet:)

merhabalar.. hepınız cok guzel kılo vermıssnz kızlar.

Htc drg canım bence de bı degerlerıne baktır sen..

Mefkurem abla bende artıdaym bugun.. annem bıraz fazla tıkıstırıyo sanırm agzıma hasta oldugm ıcın.. Neyse onemlı olan saglık cumaya bakıcaz arrtık..

cuma=74.8
bugun=74.9 100 gram almısm bende..

Tatlım bişey değil bu ayrıca fazlada yemiyosun dün menün çok normaldi
Sende bisüredir çok az yediğin için meton yavaşlamış olabilir

Zuhal abla bn kilo vermeye basladmda seksenlerden 70lere cok rahat indm ama 74 te cok cabalamama ragmen aylarca takili kaldim. 74te takildgni gorunce o gunler geldi aklima:) gececek elbet:)
Tatlım bende başından beri hadi NORMAL menü yapıyımda vereyim olmadı
Hep haftanın 1-2 günü daha azaltıp açlık gibi yaptım öyle verebildim
Tabi yaşında etkisi vardır bide başlayalı 8 ay bitti
Aslında kendimi sıkmamam lazım bi 69 olsam rahatlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…