Emel Ben 100 u gorunce yazcam die kendime soz verdiydim sonra kalabaliklasinca buralar yaziyim dedimdi Bende cumadan cumaya gegistiririm insallahh cumaya cift haneeeMugeee guncel kilonu yenilemisinnn ben cuma degistiriyorum :) yakismis haaa ama iki rakam daha da yakisacak
Ruveyde sen den de 89.9 gelsin insallah
hadi kizlarr
bir ayda 4 kilo normal olan.sen daha iyi vermişsin. iyi bence canımBende yapiyim bildirimimi
Cuma 101.3
Bugun 100.9.
-400 gr
Kiyisindan yuzumu gordum ne
3. Haftami doldursum 4.2 kg gittii iyimi???
hatice moral bozmak yok. eğer sabredersen,diyetine devam et bak göreceksin. tıkır tıkır düşmeye devam edecek kilonGünaydın kızlar cuma 91.7
Bugün 91.7
eveeeet emelcim bu hafta hedefim 8li sayılar inşallah ucundan bucağından görürümmMugeee guncel kilonu yenilemisinnn ben cuma degistiriyorum :) yakismis haaa ama iki rakam daha da yakisacak
Ruveyde sen den de 89.9 gelsin insallah
hadi kizlarr
bence kıyafetten kıyafete değiştğinden mümkünse kıyafetsiz,lavobaya gitmiş,aç karnına tartılmak gerekiyor. gerçi afedersiniz ben çıkamıyorum pek tuvalete. inşallah düzelir zamanla. aç karnına sabah meyve su iyi geliyor gibiSiz tartilari kiyafetlemi yapionuz?? Yoksa Diger turlumu Ben en bastan kiyafetle yaptigmdan haksiz fark olmasin die ole devam ediyorumda
Cnm aksamla sabah arasinda 400 gr falan oynuyo nerdeyse ama olsun
Günaydın kızlar masallah dökülüyor kilolar.benim olduum yerde tartı yokhay Allah en iyisi dunku kioomu yazayım
cuma 70
pazar 69.4
fark 600
insallah dünkü yediklerim bozmamıştır
Tmm dogru soluyosun simdi Ben cumadan ole devam mi etsem? Rabat bi 400-500 gr oynar o zaman sole yapiyim cuma giydigim kiyafet gecen cuma giydigm kiyafetle ayni Olsun kiyafeti dusiyim ole soliim gecen cumayi da bu cumayida olurumu?bir ayda 4 kilo normal olan.sen daha iyi vermişsin. iyi bence canım
hatice moral bozmak yok. eğer sabredersen,diyetine devam et bak göreceksin. tıkır tıkır düşmeye devam edecek kilon
eveeeet emelcim bu hafta hedefim 8li sayılar inşallah ucundan bucağından görürümm
bence kıyafetten kıyafete değiştğinden mümkünse kıyafetsiz,lavobaya gitmiş,aç karnına tartılmak gerekiyor. gerçi afedersiniz ben çıkamıyorum pek tuvalete. inşallah düzelir zamanla. aç karnına sabah meyve su iyi geliyor gibi
bence bu cuma artık kıyafetsiz haline geçiş yap. çünkü doğrusu oT
Tmm dogru soluyosun simdi Ben cumadan ole devam mi etsem? Rabat bi 400-500 gr oynar o zaman sole yapiyim cuma giydigim kiyafet gecen cuma giydigm kiyafetle ayni Olsun kiyafeti dusiyim ole soliim gecen cumayi da bu cumayida olurumu?
Tmmbence bu cuma artık kıyafetsiz haline geçiş yap. çünkü doğrusu o
Harika canm:) tenrk edermBende yapiyim bildirimimi
Cuma 101.3
Bugun 100.9.
-400 gr
Kiyisindan yuzumu gordum ne
3. Haftami doldursum 4.2 kg gittii iyimi???
Tesekurler tatlimHarika canm:) tenrk ederm
Zuhal abla bn kilo vermeye basladmda seksenlerden 70lere cok rahat indm ama 74 te cok cabalamama ragmen aylarca takili kaldim. 74te takildgni gorunce o gunler geldi aklima:) gececek elbet:)Günaydın kızlar
Valla hepiniz Supersiniz
Benim için aynı şey söz konusu değil artık iyice durdu heralde
Cuma 74.6
Bugün 74.8
+200
Htc drg
Haticem biliyorum seni avutmak gibi oluyor ama senin biran önce dr gitmen lazım cnm
Eğer troid, insülin direncin,kansızlık Vs. varsa çok zor olur yoksa boşa kürek çekmiş olursun
Ama bu demek değildirki vazgeç bırak
Eğer bırakmış olsaydın belki kaç Kilo daha almış olacaktın o yüzden aynı şekilde devam et
Belki yine verirsin ama az verirsin
Tatlım bişey değil bu ayrıca fazlada yemiyosun dün menün çok normaldi
Tatlım bende başından beri hadi NORMAL menü yapıyımda vereyim olmadıZuhal abla bn kilo vermeye basladmda seksenlerden 70lere cok rahat indm ama 74 te cok cabalamama ragmen aylarca takili kaldim. 74te takildgni gorunce o gunler geldi aklima:) gececek elbet:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?