- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Ins ugrarim birgun oralara cnmCok sicak bura disarda ictm Sif 1.5 lt Izmir de bulunmadiysan beklerimkesin icersinn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins ugrarim birgun oralara cnmCok sicak bura disarda ictm Sif 1.5 lt Izmir de bulunmadiysan beklerimkesin icersinn
peynirli borek yedim abla bi de ben de simdi soyle bi psikoloji var yanlis oldugunu biliyorum ama durum su ailemden uzakta okuyorum bizim yurtta da yemekler o kadar berbat ki dogru durust hic bisey yiyemiyorum bazi seylerin ozlemini cok cekiyorum simdi gitmeme de az kaldi ya hem biraz ozliycegim seyleri yiyim hem de cok kacirmadan dengeliyim istiyorum borek buna pek dahil degil de iste sarma olsun annemin yaptigi bi kac kebap olsun bunlar iste biliyorum cunku gidince ac kalicam ben anneme ozellikle yap demiyorum ama annem bunu bildiginden yapiyo yanlis belki ama durum ozetle buAyyy ben çok merak ederim ama, ne yedin kızz
Akşam zaten yememişin yürüyüşte yapılmış daha ne olsun
He walla ole yapicaktim aslnda ama benm bebek braz atraksiyonlu:) afedersn altna yaparken ustnu basni batirmakta ystune yokŞimdi baktım saat 9 civarıymış
Hadi 8.30 diyelim pek iyi değil ama idare eder arada olabilir
Tatlım bekleme kimseyi sen önceden yemeğini ye, ben öyle yapıyom yoksa milleti beklicek olursak işimiz zor
Yaaaa zuhal ablaaaaAaa nerden bildin kız diyet Menüsü olmadığını
Halbuki ne börek var nede sarma var
Evet 5 gundur acikmis iftar menusu gibi
Bizi dusun bide yav canimiz cekiyo burda borekler corekler.
ben de bugun borek yedim yarin da sarma yicez korktum valla ben yazmaya :)Yaaaa zuhal ablaaaa
5 gundur acikmis iftar menusu gibi miii
![]()
Diyete başlamadan önce olsaydı iyisin valla bi gün börek bi gün sarma derdim ama malesef şimdi öyle diyemiyorum canımben de bugun borek yedim yarin da sarma yicez korktum valla ben yazmaya :)
Yok tatlım Yanlış değil ana yüreği sonuçtapeynirli borek yedim abla bi de ben de simdi soyle bi psikoloji var yanlis oldugunu biliyorum ama durum su ailemden uzakta okuyorum bizim yurtta da yemekler o kadar berbat ki dogru durust hic bisey yiyemiyorum bazi seylerin ozlemini cok cekiyorum simdi gitmeme de az kaldi ya hem biraz ozliycegim seyleri yiyim hem de cok kacirmadan dengeliyim istiyorum borek buna pek dahil degil de iste sarma olsun annemin yaptigi bi kac kebap olsun bunlar iste biliyorum cunku gidince ac kalicam ben anneme ozellikle yap demiyorum ama annem bunu bildiginden yapiyo yanlis belki ama durum ozetle bu
Cnm Zaten damla 175 boyunda ve 70 kiloya yaklaşıyorDiyete başlamadan önce olsaydı iyisin valla bi gün börek bi gün sarma derdim ama malesef şimdi öyle diyemiyorum canım![]()
saol abla anlayisin icin zaten bizim bu yurttaki ascilari cok mu aramislar bilmiyorum ascilar karadenizli ne sebze yapmayi biliyolar ne adam gibi et bi de ben alismisim zeytinyaglilara koftelere falan bi afalladim haftanin 5 gunu tavuk yiyodum git gidak moduna gecmistim artik buraya geldim anne Allah rizasi icin tavuk gormek istemiyorum dedim 2 ay falan hic yemedik ki bizim evde de sık piser oyle yaniYok tatlım Yanlış değil ana yüreği sonuçta
Sende zaten çok güzel Kilo verdin hakettin
Genelliklede menülerin güzel bide sporu çok fazla yapıyosun
Yakında anne yemeklerine hasret kalınan
Sende dengelemeyi biliyosun
Bende annemgile gittiğimde en çok duyduğum kelime ye olur![]()
Oooo bak ben bilmiyordum bunuCnm Zaten damla 175 boyunda ve 70 kiloya yaklaşıyor
Bide 40 Kilo verdi yani haketti biraz
Gunaydn cnm:)Gunaydinmmmn
evet abla karşılığını aldım sayılr. sabah sabah mutlu oldumgBgenim hiç kuşkum yok cnm bi kaç gündür menülerin çok güzel eminim karşılığını alırsın hele böyle devam et cuma süper olacak
İşiniz zor tatlım zamanında 3 küçük çocukla uğraştığım için biliyorum
Ama ilerde bu zamanları özliceksiniz emin ol o yüzden iyice sindirin
ye ye gidince bulamazsın cidden canm. zaten yedim diye salmıyosun, yürüyüşün de iyipeynirli borek yedim abla bi de ben de simdi soyle bi psikoloji var yanlis oldugunu biliyorum ama durum su ailemden uzakta okuyorum bizim yurtta da yemekler o kadar berbat ki dogru durust hic bisey yiyemiyorum bazi seylerin ozlemini cok cekiyorum simdi gitmeme de az kaldi ya hem biraz ozliycegim seyleri yiyim hem de cok kacirmadan dengeliyim istiyorum borek buna pek dahil degil de iste sarma olsun annemin yaptigi bi kac kebap olsun bunlar iste biliyorum cunku gidince ac kalicam ben anneme ozellikle yap demiyorum ama annem bunu bildiginden yapiyo yanlis belki ama durum ozetle bu
canını sıkma canım,iyiyliğin için söylüyor herkes.bugün yeni bir gün. eminim daha güzel olacak menünYaaaa zuhal ablaaaa
5 gundur acikmis iftar menusu gibi miii
![]()
günaydın eşim,tartıdan ne haber :)Gunaydinmmmn