- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm aksamla sabah arasinda 400 gr falan oynuyo nerdeyse ama olsunKızlar yarim bildirim yapamayabilirim ne olur olmaz diye kilomu simdiden söyliyim
Bugun tarti sonucu 95.6![]()
Evet 5 gundur acikmis iftar menusu gibiMenumu yazayım arkadaşlar
sabah
2 dlm ekmek 1 .5 yum lama domates peynir 4 catal sucuk
Ara 2 incir
Öğlen
2 sigara boreği 2 otlu borek borekler kucuktu1 tane kırmızı biber dolması
Aksam 20 15 1 porsiyon Musakka 7 sarma yogurt salata
Simdi yürüyüş yapıcam.
suyu da cook ictim
Evet hic de diyet menusu degil di mi
Sporun cok iyi olmus cnm ben su icemiyorum 3 litreden fazla icenleride hayranlikla bakiyomHanimlar eve yeni geldim menmu yaziyim
9:00.2 yumurta
1/6 simit
Domates
Salatalik
14:00 1 armut
16:00 tavuk yagsiz
Salata yogurt
Birazdan sodali ayran
Su 3.5 oldu bugun sicaktan
Sabah 45 dk kondisyon bisikleti
Aksam 1 saat yuruyus
Sporun cok iyi olmus cnm ben su icemiyorum 3 litreden fazla icenleride hayranlikla bakiyom
5 eylulu bekliyorum aydina geldigimden beri boydan dogru durust foto cekinmedim baktim soyle bi hicbirini begenmedim 5 eylul de cemiyetimiz var o zaman cekinip koycam canimFusun ablabkg iyi masallah :)
Damlacigim seni ve hhaticeyi de goremedik
füsun abla beni de izler misin merak ettim valla :)izliyorum cnm![]()
Heralde dün geç yemiştingeç geldim ama bende bi menümü yaziim
bugün baya geç oldu kahvaltı
12:30 domates salatalık 2dl ekmek peynir 2 zeytin
17:00bikaç parça kavun 1 şeftali bi avuç leblebi
19:30 3kaşık fırında sebze -4kaşık barbunya -patates salatası-yoğurt 1dl ekmek
akşam dışarı çıkıncada yürüdüm sahilde hızlı hızlı. su çok içtim aslında ama parça parça oldu hesaplayamadım
Ayyy ben çok merak ederim ama, ne yedin kızzyogun bir gunden daha merhaba bugun gene annanemdeydik
sabah : 1 dilim tbe peynir zeytin domates salatalik sekersiz cay
oglen : ciss (bence icerige hic girmeyelim )
aksam : 3 erik
3 litre suyumu ictim 2 saat yuruyusumu de yaptim
Tatlım sen şu anda bile fıstık gibisindir5 eylulu bekliyorum aydina geldigimden beri boydan dogru durust foto cekinmedim baktim soyle bi hicbirini begenmedim 5 eylul de cemiyetimiz var o zaman cekinip koycam canim
Menün çok güzel cnmHayırlı geceler, biraz geç oldu ama
Sabah 1 kaşık yulaf ezmesi, 1çay bardağı süt, 1 şeftali
Öğlene doğru 1.5 dilim ekmek, 2 yumurta haşlama, yarım kk peynir, 3 zeytin, az yağlı biberli domates, salatalık
Ara: 1 parmak kalınlığında kabak dolması, yarım çay bardağı süt, 1 porsiyon meyve
Akşam 1 norveç uskumrusu, salata, 1közlenmiş yeşil biber
Su:3 litre
Not: yarın tartı günü olduğu için spor yapmadım, haftada iki gün dinlenme yapıcam b
Ay ben o squatı yapayım dedim. Zaten bi dizim sorunlu, bel fıtığım var. Bir de ramazandaydık, diyete yeni başladığım zamanlardı bayaa zorlanmıştım. Sonra bıraktım zatenTatlım zaten Kilo fazlayken squat falan tehlikeli dizlere çok yük biniyor
Öncelikle fazla kiloda amaç yağ yakmak olduğu için kardiyo daha önemli hem kemikler için daha zararsız
Zaten uzmanlar en çok yürüyüşü öneriyor başlarda
bence gayet iyi olmus canimbasladm basladımmm..once gecmse cevap verıym dedım sımdı yazıcam menumu..
sabah 11 gıbı kahvaltı haftasonu oldugu ıcın boyle gec.. yarım dılım ekmek..annem cok dırendı yedırdı en son sonrası klasık domates peynır kahve salatalık zeytın
12 gıbı bıraz karpuz (5-6 dılım fılandı)
1 gıbı bı kase corba(yesıl mercımek) bıraz salata
5 gıbı bı tane mınık karnıyarık yanında 2 bardak ayran
suyum maalesef 2 lt bıle olmadı dıye dusnuyorum tam olcmedım ama 2.5 olana kadar ıcıcem..
spor da basladm bugun leslıe3-1 yaptımmm..![]()
Ayyy çok sevindim ablam, burda olmana da, menümü beğenmene deMenün çok güzel cnm
Anlaşıldı bu hafta sen bu işi götürecen
Benim hiç kuşkum yok cnm bi kaç gündür menülerin çok güzel eminim karşılığını alırsın hele böyle devam et cuma süper olacakAyyy çok sevindim ablam, burda olmana da, menümü beğenmene de
Çok uykum var ya, bebek uyurken hemen uyuyayım. Yine sabah 5te kaldırırsa yandım demektirama çok özlüyorum ben de, kaldırıversin koca kafalı oğlumm. Kızımda hiç sabırlı değildim, uykuya düşkünmüşüm, bunda zaten alıştım uykusuzluğa zor gelmiyo o kadar elhamdülillah
Neyse nerden girdim bu mevzuya, yarın inşallah iyi bi rakam görürüm, tabi bir de cuma günü![]()