💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ayyy ben çok merak ederim ama, ne yedin kızz
Akşam zaten yememişin yürüyüşte yapılmış daha ne olsun
peynirli borek yedim abla bi de ben de simdi soyle bi psikoloji var yanlis oldugunu biliyorum ama durum su ailemden uzakta okuyorum bizim yurtta da yemekler o kadar berbat ki dogru durust hic bisey yiyemiyorum bazi seylerin ozlemini cok cekiyorum simdi gitmeme de az kaldi ya hem biraz ozliycegim seyleri yiyim hem de cok kacirmadan dengeliyim istiyorum borek buna pek dahil degil de iste sarma olsun annemin yaptigi bi kac kebap olsun bunlar iste biliyorum cunku gidince ac kalicam ben anneme ozellikle yap demiyorum ama annem bunu bildiginden yapiyo yanlis belki ama durum ozetle bu

Şimdi baktım saat 9 civarıymış
Hadi 8.30 diyelim pek iyi değil ama idare eder arada olabilir

Tatlım bekleme kimseyi sen önceden yemeğini ye, ben öyle yapıyom yoksa milleti beklicek olursak işimiz zor
He walla ole yapicaktim aslnda ama benm bebek braz atraksiyonlu:) afedersn altna yaparken ustnu basni batirmakta ystune yok kiyafet dgstr onn gonlunu yap derken epeyce oyalandm. Snra da kalkip yemekleri yaptm:) baktm ztn gelme saatleri yaklasti ha geldiler ha gelcekler derken gene biraz vakit gecti iste. Insallah yarn tartida guzel bi sayi gorirum ya

Yok tatlım Yanlış değil ana yüreği sonuçta
Sende zaten çok güzel Kilo verdin hakettin
Genelliklede menülerin güzel bide sporu çok fazla yapıyosun
Yakında anne yemeklerine hasret kalınan
Sende dengelemeyi biliyosun

Bende annemgile gittiğimde en çok duyduğum kelime ye olur

saol abla anlayisin icin zaten bizim bu yurttaki ascilari cok mu aramislar bilmiyorum ascilar karadenizli ne sebze yapmayi biliyolar ne adam gibi et bi de ben alismisim zeytinyaglilara koftelere falan bi afalladim haftanin 5 gunu tavuk yiyodum git gidak moduna gecmistim artik buraya geldim anne Allah rizasi icin tavuk gormek istemiyorum dedim 2 ay falan hic yemedik ki bizim evde de sık piser oyle yani

evet abla karşılığını aldım sayılr. sabah sabah mutlu oldum
ye ye gidince bulamazsın cidden canm. zaten yedim diye salmıyosun, yürüyüşün de iyi
Yaaaa zuhal ablaaaa

5 gundur acikmis iftar menusu gibi miii
canını sıkma canım,iyiyliğin için söylüyor herkes.bugün yeni bir gün. eminim daha güzel olacak menün
günaydın eşim,tartıdan ne haber :)

Mugeee guncel kilonu yenilemisinnn ben cuma degistiriyorum :) yakismis haaa ama iki rakam daha da yakisacak

Ruveyde sen den de 89.9 gelsin insallah
hadi kizlarr

Allahhhh yarabbi kiz niye oynamiyooo senin tarti da mi bi aksilik varrr

Canimmm yaaa vucudun direniyor sanirim yada odem tutuyorr valla baska bisey gelmiyor aklima sen valla zuhal ablanin dedigi gibi beynini ikna et o etkili olabilir haticecigim

Bebis daha iyi mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…