Dışarda yapsanda farketmez cnm mutlaka sana göre sağlıklı şeyler vardır sadece hamurişlerinden uzak dur yeteraa evet söylemedim kimse sormadı :) adım birben .kepek ekmeğini evet duymuştum aslında sabah babam aldı ekmekleri kepek almış .ben tb yada çavdar alıyorum hatta o da öyle alırdı ama farketmemiş heralde. neyse ben o ekmeği onlara postalarım çarçabuk biter . öğlende patateslerinden çok almamıştım aslında ama ekmek değişimleri o geçenseneki kitapçığımda yazıyordu ben ona bi bakiyim unuttum aslında .en çokta mercimek çorbasını severim yaamercimek yediğimdede ekmek yememeliyim o zamn . en çok korktuğumda pazar günü işteee dışarda çok zaman geçiriyoruz.kahvaltıyı falanda dışarda yapıyoruz .belki yarın yapmayız .
Selam kızlar beni de aranıza alırmısınız.
Yorumların bağzılarını okudum. Hepsine yetişemedim
Boy: 1.68
Kilo:65
Neler yapıyorsunuz?
Konu sahibini cok merak etttim kaç kilodasın şu an ?
Ben cok özen gosteriyorum su içmeye ve sabah yürüyüşüne. 1 bucuk saat yürüyorum. Gunde 3 litre su.
Hamur hayır çikolata hayır. Neredeyse 1 ayda 4 kilo zayıfladım bu şekilde.
Ve sabah kahvaltı yerinde Shake içiyorum Herbalife in ve aksam ya salata yada tekrar shake.
Şimdi seni yoldan çıkarmış gibi olmayımTuh ya bileydim 9. Takima gelirdim yanina
bazen giriyom gündüz . yazdım ya adımı adım BİRBEN :)Adini
Adini yine yazmamissinBende merak ediyorum seni acikcasi Ama Pek girmiosun gunduz sanirim o sebepten konusamadik
Kız yazmışya, birben adıAdini
Adini yine yazmamissinBende merak ediyorum seni acikcasi Ama Pek girmiosun gunduz sanirim o sebepten konusamadik
Valla çok güzelmiş sen bi düşün sonra nasıl yaparız bakarızTamam o zaman kendimi tanıtayım
adım beyza
30 yaşındayım
2 çocuk annesiyim
boyum 168
95 kiloyum
Ama her an netim bitebilir aranizdan cikarmayin olur mu:)) haftaya aranizda olurum
Şimdi seni yoldan çıkarmış gibi olmayım
Boyunu yaşını kilonu yazsana
Eğer listeye girmediysen direk geçebilirsin
Tabi takımına haber vermen lazım
Aslında listede olsanda takım değiştirme hakkın var
Sen bi kendini tanıt hele
Takım için kilosu fazla olanlar daha cazip geliyor
Yok cnm 5.takıma takım değiştirmek istediğini yazıcaksınki Haberleri olsun9. Takıma ki yazayım bilgilerimi?
Yok canim sen çıkarmadin yoldan ben bikaç gun bakayım olmazsa listeye girmeden senin takıma geçiş yaparim:)
Zuhal ablacigimm biz ne.kadar cogaldik sinir koymayi dusunuyormusun
Bunu bende düşündüm cnm artık kontrol zor oluyorZuhal ablacigimm biz ne.kadar cogaldik sinir koymayi dusunuyormusun
Tamam o zaman kendimi tanıtayım
adım beyza
30 yaşındayım
2 çocuk annesiyim
boyum 168
95 kiloyum
Ama her an netim bitebilir aranizdan cikarmayin olur mu:)) haftaya aranizda olurum
Yok cnm 5.takıma takım değiştirmek istediğini yazıcaksınki Haberleri olsun
Ben şimdi kendimi kötü hissettim ama
Sonra 9.takıma yazarsın benim vesilemle geldiğini
Ama bizim takım çok disiplinlidir yapabilecekmisin
Hosbulduk canim tsk.hoşgeldin :)
Tabi diğer kızlarda fikrini söylesinValla gercekten sinir koyalim zorlaniyorummm ki sen bide yorum yap liste yap vs vs vs
Kız korktunmuBen biraz 5. Takimda takilayim o zaman çünkü sende disiplinli birine benziyorsun.. bu bana simdilik kafi :))
Hosbulduk canim tsk.
Korktum valla :))Kız korktunmu
Yarışmada her takımda aynı kurallar var
Tmm nasıl istersen
Sen ne listesi ayarlıcan tatlımKorktum valla :))
Ben liste falan ayarlayamam mesela telefondan girdigim için
Sen ne listesi ayarlıcan tatlım
Her takımda günlük menü paylaşımı haftada min.35 mesaj kuralı vardır
Madem oraya alıştın orda kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?