💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Tatlım Sende adını söylememiştin

Öncelikle kepek ekmeği beyaz ekmek gibi sadece içine kepek atıyorlar
Bunu söyledimmiydi acaba unuttum ama tekrar hatırlamış olalım tb yada çavdar tercih et
Sabah güzel cnm
Öğlende fazla kh olmuş keşke patatesi yemeyip tavuğu daha çok yeseydin.
Ekmek değişimlerini biliyorsundur
Mercimek gibi kh lı Çorbalar 1 dil Ekm değerinde

Ama genel olarak kötü sayılmaz eminim zamanla dahada iyi olacak
En azından cıss yok haftasonu için güzel başarı
Yarınıda atlattıkmı pazar tuzaklarına düşmeden hafta içi işimiz daha kolay olur
aa evet söylemedim kimse sormadı :) adım birben .kepek ekmeğini evet duymuştum aslında sabah babam aldı ekmekleri kepek almış .ben tb yada çavdar alıyorum hatta o da öyle alırdı ama farketmemiş heralde. neyse ben o ekmeği onlara postalarım çarçabuk biter . öğlende patateslerinden çok almamıştım aslında ama ekmek değişimleri o geçenseneki kitapçığımda yazıyordu ben ona bi bakiyim unuttum aslında .en çokta mercimek çorbasını severim yaao_Omercimek yediğimdede ekmek yememeliyim o zamn . en çok korktuğumda pazar günü işteee:KK57: dışarda çok zaman geçiriyoruz.kahvaltıyı falanda dışarda yapıyoruz .belki yarın yapmayız .

Tebrikler güzelim ne büyük mutluluk zaten bu sabrının karşılığıda böyle olur
Benim o kadar aşağısında gözüm yok bi 6 ları görebilseydim

teşekkür ederim :KK45:ama senin boyun uzun canımcım senin 70 kilon benim 60 kilom gibi olur :KK68:

Valla ben takim falan.anlamam bence en iyi bizim topigimizzzz 15 temmuzdan bu gune (45gun) 8 kg gitti tabi sen daha iyi bilirsinn

Bu mesaj benim.icin miydi üstüme alindim ama:) internetim sınırlı canım bu hafta cok aktif olamasam da haftaya aranizda olmak istiyorum.

Ya cok isterim aslinda beni de sevke getirdin 5.takimda yarismaya da basliycam iki yeri birden goturebilir miyim bilmiyorum..
Ne kadar çok paylaşım o kadar çok motivasyon güzellik yoksa ben 8 ayda 39 kiloyu verebilirmiydim
Hepimiz biliyoruz doğruyu yanlışı ama burda hesap vermek birbirimize sorumlu olmak başka bişey
Eğer karar verirsen kendini tanıtmakla işe başlıyabilirsin

Adini
aa evet söylemedim kimse sormadı :) adım birben .kepek ekmeğini evet duymuştum aslında sabah babam aldı ekmekleri kepek almış .ben tb yada çavdar alıyorum hatta o da öyle alırdı ama farketmemiş heralde. neyse ben o ekmeği onlara postalarım çarçabuk biter . öğlende patateslerinden çok almamıştım aslında ama ekmek değişimleri o geçenseneki kitapçığımda yazıyordu ben ona bi bakiyim unuttum aslında .en çokta mercimek çorbasını severim yaao_Omercimek yediğimdede ekmek yememeliyim o zamn . en çok korktuğumda pazar günü işteee:KK57: dışarda çok zaman geçiriyoruz.kahvaltıyı falanda dışarda yapıyoruz .belki yarın yapmayız .
Adini yine yazmamissin :-) Bende merak ediyorum seni acikcasi Ama Pek girmiosun gunduz sanirim o sebepten konusamadik

Valla ben takim falan.anlamam bence en iyi bizim topigimizzzz 15 temmuzdan bu gune (45gun) 8 kg gitti tabi sen daha iyi bilirsinn
Bak bak kendimizi beğenmişmi olalım
Yarışma heyecanıda farklı bişey cnm
İnsan herhafta eksi olmak için daha hırslanıyor

Son düzenleme:
Ne kadar çok paylaşım o kadar çok motivasyon güzellik yoksa ben 8 ayda 39 kiloyu verebilirmiydim
Hepimiz biliyoruz doğruyu yanlışı ama burda hesap vermek birbirimize sorumlu olmak başka bişey
Eğer karar verirsen kendini tanıtmakla işe başlıyabilirsin

Tamam o zaman kendimi tanıtayım
adım beyza
30 yaşındayım
2 çocuk annesiyim
boyum 168
95 kiloyum
Ama her an netim bitebilir aranizdan cikarmayin olur mu:)) haftaya aranizda olurum

Back