- 16 Ağustos 2015
- 1.643
- 3.967
- 83
- 50
Hatice birgul .... fusun abla yokkk kacaklarrr neredelersee
Sahi ayse abla nerelerdeee
geldim ben canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatice birgul .... fusun abla yokkk kacaklarrr neredelersee
Sahi ayse abla nerelerdeee
Tmm cnm seni izledim
Ama gurubdan olmadığın için sonra silicem
Yada istersen sende katılabilirsin bize
aa evet söylemedim kimse sormadı :) adım birben .kepek ekmeğini evet duymuştum aslında sabah babam aldı ekmekleri kepek almış .ben tb yada çavdar alıyorum hatta o da öyle alırdı ama farketmemiş heralde. neyse ben o ekmeği onlara postalarım çarçabuk biter . öğlende patateslerinden çok almamıştım aslında ama ekmek değişimleri o geçenseneki kitapçığımda yazıyordu ben ona bi bakiyim unuttum aslında .en çokta mercimek çorbasını severim yaamercimek yediğimdede ekmek yememeliyim o zamn . en çok korktuğumda pazar günü işteee dışarda çok zaman geçiriyoruz.kahvaltıyı falanda dışarda yapıyoruz .belki yarın yapmayız .Tatlım Sende adını söylememiştin
Öncelikle kepek ekmeği beyaz ekmek gibi sadece içine kepek atıyorlar
Bunu söyledimmiydi acaba unuttum ama tekrar hatırlamış olalım tb yada çavdar tercih et
Sabah güzel cnm
Öğlende fazla kh olmuş keşke patatesi yemeyip tavuğu daha çok yeseydin.
Ekmek değişimlerini biliyorsundur
Mercimek gibi kh lı Çorbalar 1 dil Ekm değerinde
Ama genel olarak kötü sayılmaz eminim zamanla dahada iyi olacak
En azından cıss yok haftasonu için güzel başarı
Yarınıda atlattıkmı pazar tuzaklarına düşmeden hafta içi işimiz daha kolay olur
Tebrikler güzelim ne büyük mutluluk zaten bu sabrının karşılığıda böyle olur
Benim o kadar aşağısında gözüm yok bi 6 ları görebilseydim
Bu arada tebrikler super kilo vermis genc kiz olmussun resmen
Fusun ablaaaa bravooo
Duzlestirici icin doga sura tefali oneririm
Valla ben takim falan.anlamam bence en iyi bizim topigimizzzz 15 temmuzdan bu gune (45gun) 8 kg gitti tabi sen daha iyi bilirsinn
Ne kadar çok paylaşım o kadar çok motivasyon güzellik yoksa ben 8 ayda 39 kiloyu verebilirmiydimYa cok isterim aslinda beni de sevke getirdin 5.takimda yarismaya da basliycam iki yeri birden goturebilir miyim bilmiyorum..
Teşekkür ederim cnmBu arada tebrikler super kilo vermis genc kiz olmussun resmen
Onlari yedigmde hazir deildi yemek:)Yani tavuğu salatayı bolca yeseydin diğerlerine gerek kalmazdı
Ohhh hadi düğündede biraz kurtlarını dök kalorileri yak gelAyyy zipliycam dedim madem 10 dk daha zipladim şimdi hazırlanıp düğüne gidiyorum öptüm hepinizi erken gitmedim yemekli düğün diye
Adini yine yazmamissin Bende merak ediyorum seni acikcasi Ama Pek girmiosun gunduz sanirim o sebepten konusamadikaa evet söylemedim kimse sormadı :) adım birben .kepek ekmeğini evet duymuştum aslında sabah babam aldı ekmekleri kepek almış .ben tb yada çavdar alıyorum hatta o da öyle alırdı ama farketmemiş heralde. neyse ben o ekmeği onlara postalarım çarçabuk biter . öğlende patateslerinden çok almamıştım aslında ama ekmek değişimleri o geçenseneki kitapçığımda yazıyordu ben ona bi bakiyim unuttum aslında .en çokta mercimek çorbasını severim yaamercimek yediğimdede ekmek yememeliyim o zamn . en çok korktuğumda pazar günü işteee dışarda çok zaman geçiriyoruz.kahvaltıyı falanda dışarda yapıyoruz .belki yarın yapmayız .
Bak bak kendimizi beğenmişmi olalımValla ben takim falan.anlamam bence en iyi bizim topigimizzzz 15 temmuzdan bu gune (45gun) 8 kg gitti tabi sen daha iyi bilirsinn
Ne kadar çok paylaşım o kadar çok motivasyon güzellik yoksa ben 8 ayda 39 kiloyu verebilirmiydim
Hepimiz biliyoruz doğruyu yanlışı ama burda hesap vermek birbirimize sorumlu olmak başka bişey
Eğer karar verirsen kendini tanıtmakla işe başlıyabilirsin
Tatlım bende 9.takımdayımBu mesaj benim.icin miydi üstüme alindim ama:) internetim sınırlı canım bu hafta cok aktif olamasam da haftaya aranizda olmak istiyorum.
Tuh ya bileydim 9. Takima gelirdim yaninaTatlım bende 9.takımdayım
Bak hertarafa yetişiyom