💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Muge menun guzel canimmm

Birgulll aksam kacmis mii neee pilav da ekmek gibi ya hani +1 dlm ekmek daha yemis gibi

Zuhal ablammmm patates salatasi yepsaydin daha eglenceli yenebilirdi
Zaten biraz öyle yaptım sayılır baharat limon sıktım tadı iyiydide ben doymadım
Daha şimdiden midem yapışmış gibi

T Tombixxx
Tatlım Sende katılsana sohbete tek menü yazmakla olmaz
Ben adını doğrumu hatırladım doğamıydı
Yoksa başka birimiydi
Offf kafam karıştı iyice
İsim hafızam hiç yok yaa
Evet abla dogru hatirliyosun adım doğa şura inş bundan sonra sohbetinize katılmaya calisicagim:KK54:

Tamam yaziyim.. sabah 2 bardak ayran ictim oncelikle.. daha sora domates salatalik dereotu yumurta omlet. Zeytin bi iki kucuk dilim patatesli borek:))) ama cok kucuktu. Sonrada 2 bardak bitki cayimi ictim.. saat 9 da kahvalti yapmstm.bide ara su ictim. Meyve turlerinden btane yedim saat 4 gibi.. aksamda iki uc catal fasulye en kcuuk dilimde tam bugday ekmegi bide biraz salata yedim. Kapadim menuyu :) esimde pasta tatli almis gelmis ama yemicem tabiiiii yoooooooookk:kk77::KK47:

Selam ismimi soylememisim Padon Hülya
Şimdi Bismillah ilk menum
Sabah 4 kaşık yulaf bir kaşık keten tohumu
Ve süt karışımı
Ara çay bir avuç leblebi
Bir tabak patlıcan yemeği 3 kaşık bulgur pilavı
Ara çerez küçük bir kase
Birazdan meyve ve sütle bu günü bitircem
Tranbolin 15 daha fazla yapamadım inanin çok yorucu ama eylenceli yatmadan önce yine zipliycam ne kadar su içtim bilmiyorum ama migdm Bulancak kadar diyebilirim nasilim :KK17:
Başlangıç için çok güzel tatlım
Yemeklerinde salatayı yoğurdu eksik etme hem daha çabuk doyarsın
Bidahaki saatlerini ve ne meyvesi olduğunu yazarsan daha iyi olur
Çünkü bazen erken saatte fazla yediğimiz şey daha tölere olabiliyor
Saatini bilirsen daha iyi olur

Abla benim annem 50 yasinda 80 kg onu da kattim Yanima :-) bakalim Ben gidesiye hangimiz cok kilo vercek:-) evde Iyi de akrabalarla gelip gitme olayina girdimizdede Insallah bole gider Ama gidicek tabiki :-)
Sen bu azimle eminim tuzaklarına düşmicen cnm. Gittiğiniz yerde mutlaka sana göre bişeyler olur sakın taviz verme

Evet abla dogru hatirliyosun adım doğa şura inş bundan sonra sohbetinize katılmaya calisicagim:KK54:
Ne güzel adın varmış
Tatlım ne kadar çok paylaşım yaparsak birbirimizi daha iyi tanıyıp daha iyi anlayabiliriz tabi destek teşvikte o derece çok olur

Menümü yaziyim arkadaslar:KK54:
Kahvaltıdan önce 2 sb sirkeli su
Kahvaltı
1 dilim beyaz ekmek
1 dikim peynir
1 adet haşlanmış yumurta
Domates
salatalik
Öğle
Mevsim salatası(yağsız bol limon ve sirkeli)
Akşam
5 yk bamya yemeği
3 yk bulgur pilavi
3 litre su
Spor maalesef yok:KK24:

Tamam yaziyim.. sabah 2 bardak ayran ictim oncelikle.. daha sora domates salatalik dereotu yumurta omlet. Zeytin bi iki kucuk dilim patatesli borek:))) ama cok kucuktu. Sonrada 2 bardak bitki cayimi ictim.. saat 9 da kahvalti yapmstm.bide ara su ictim. Meyve turlerinden btane yedim saat 4 gibi.. aksamda iki uc catal fasulye en kcuuk dilimde tam bugday ekmegi bide biraz salata yedim. Kapadim menuyu :) esimde pasta tatli almis gelmis ama yemicem tabiiiii yoooooooookk:kk77::KK47:
Tatlı pasta yooook onlar Bee beee

Sabah börek yerine tb ekmek olsaydı daha iyi olurdu onun dışında güzel cnm

Bidahakine öğünlerini saatleriyle alt alta yaz, kız okucam diye gözlerimi bozucam sizin yüzünüzden
Sporunu içtiğin suyuda yaz

M
Menümü yaziyim arkadaslar:KK54:
Kahvaltıdan önce 2 sb sirkeli su
Kahvaltı
1 dilim beyaz ekmek
1 dikim peynir
1 adet haşlanmış yumurta
Domates
salatalik
Öğle
Akşam
5 yk bamya yemeği
3 yk bulgur pilavi
3 litre su
Spor maalesef yok:KK24:
Menü çok güzel tatlım ama niye beyaz ekmek
Artık biz bıraktık onları tb yada çavdar olsun

Bide salataya 1 tk saf zeytinyağı konulması gerekir vitaminlerin emilimi için gerekli

Insallahhh Walla senin destegini goz ardi edemem. Kirmadan incitmeden Lafini esirdemeden soluon Supersin bak sozumu tuttum gecen cumadan beri sifir kacamak cok iyi motive ediosun bizi
Sen bu azimle eminim tuzaklarına düşmicen cnm. Gittiğiniz yerde mutlaka sana göre bişeyler olur sakın taviz verme

M

Menü çok güzel tatlım ama niye beyaz ekmek
Artık biz bıraktık onları tb yada çavdar olsun

Bide salataya 1 tk saf zeytinyağı konulması gerekir vitaminlerin emilimi için gerekli
Yarından itibaren bende geciyorum tam buğday ekmeğine karar verdim:21:
Yağ olayını bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu bundan sonra öyle yaparım inş:KK55:

Tatlı pasta yooook onlar Bee beee

Sabah börek yerine tb ekmek olsaydı daha iyi olurdu onun dışında güzel cnm

Bidahakine öğünlerini saatleriyle alt alta yaz, kız okucam diye gözlerimi bozucam sizin yüzünüzden
Sporunu içtiğin suyuda yaz

Ayyyy zuhal ablaaaa sen cok yasaaaa gul gil karnim agridiiii allah iyiligini versin arti kilolarini alsin

iyi akşamlar kızlar
menüm
sabah saat 10.30
evde tam buğday ekmeği kalmamış o yüzden bir dilim beyaz ekmek yedim
biraz labne peyniri
yarım kibrit kutusu kadar tulum peyniri
1 yumurta

akşam 19.00
az derisiz yağsız tavuk
1 küçük kase pul biberli yoğurt

Back