- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
Hosgeldin cnm aslinda hakli olabilirsin bazen tuhaf insanlar oluyo bende denk geldim burda arastirma yaparken kilo konusu deildi.ama burdaki arkadaslarin hepsi gercekten seçilmis gibi.laf aramizda zuhal ablada bi çekim kuvveti var bu yonde iyiler geliyoSonuna kadar katılıyorum sana ama iyilikle amaç kırmadan uzmeden yapsak olmazmi ben öğretmenim ve bazen çok haketselerde sert eleştiri yapmam motive edici ama söylemek istediğimi söyleyerek öğretmek istediğimi veririm neyse biraz kendimi anlatayım
Bak bu iyi fikir cnmRuveyde yukarda benim ki gibi guncel kilonu yaz gorunce hem biz biliriz hen de sen her gordugunde hirs yaparsin
Onu biliyorum tatlim ben lisedeyim ilk okulda hic gorev yapmadim ama 1 ler erken basliyoya normald3.Ozlem ogrencilere ertelendi ogretmenler sali basliyorlar canimmm
Zuhal.abla benim kilomda kimse yokki eslesme yapicak
bende yazmak istiyorum ama bir türlü beceremedim nasıl tarif edermisinRuveyde yukarda benim ki gibi guncel kilonu yaz gorunce hem biz biliriz hen de sen her gordugunde hirs yaparsin
Bizde salı günü başlıyoruz seminer dönemineOnu biliyorum tatlim ben lisedeyim ilk okulda hic gorev yapmadim ama 1 ler erken basliyoya normald3.
Bnm 1 e basliyo bu sene okulda ertelendiya 28 ine 1.siniflar nolcak simdi.komsu bana sordu da sende sali diyince birden o geldi aklima acaba 1ler erkenmi olcak gene diye
Canım sen 7.takımdaydın sanki dimi, noldu sonraMerhaba arkadaşlar bende aranıza katilmak istiyorum olurmu
Hiçbirşey olmadı onlar çok iyiler arasıra bakıyorum ne durumdalar diyeCanım sen 7.takımdaydın sanki dimi, noldu sonra
HarikaHosgeldin cnm aslinda hakli olabilirsin bazen tuhaf insanlar oluyo bende denk geldim burda arastirma yaparken kilo konusu deildi.ama burdaki arkadaslarin hepsi gercekten seçilmis gibi.laf aramizda zuhal ablada bi çekim kuvveti var bu yonde iyiler geliyo
Hm yazayım canım iyi hatırlattın muck muck. Bu arada akşamı okuyorum daha yeni yeni. Acıkanlar kayısı yemiş. Şu anda bende çok acıktım. Evde pek birşey kalmamış ama bi bakıcam artık, akşama yemeğe dışarı gidicem zaten. Ekmeksiz ızgara dalan yerim. Bu hafta sadece sabahları ekmek yiyorum, bakalım farketcek miRuveyde yukarda benim ki gibi guncel kilonu yaz gorunce hem biz biliriz hen de sen her gordugunde hirs yaparsin
Sende 7.takımdaydın değilmi hatırlıyorum sankiHm yazayım canım iyi hatırlattın muck muck. Bu arada akşamı okuyorum daha yeni yeni. Acıkanlar kayısı yemiş. Şu anda bende çok acıktım. Evde pek birşey kalmamış ama bi bakıcam artık, akşama yemeğe dışarı gidicem zaten. Ekmeksiz ızgara dalan yerim. Bu hafta sadece sabahları ekmek yiyorum, bakalım farketcek mi
Tatlım illa Kilo yakın olması gerekmiyorOzlem ogrencilere ertelendi ogretmenler sali basliyorlar canimmm
Zuhal.abla benim kilomda kimse yokki eslesme yapicak
İzne mi ayrılmıştın manasında sordum. Evet 7.takımdayım. Bu hafta bizi geçici kaptan yaptılar hattaSende 7.takımdaydın değilmi hatırlıyorum sanki
Hayırlı olsun yaparsın eminim sana yardım ederlerİzne mi ayrılmıştın manasında sordum. Evet 7.takımdayım. Bu hafta bizi geçici kaptan yaptılar hattabenim kendime hayrım yok ama belki bu hafta iyi giderim
Onu biliyorum tatlim ben lisedeyim ilk okulda hic gorev yapmadim ama 1 ler erken basliyoya normald3.
Bnm 1 e basliyo bu sene okulda ertelendiya 28 ine 1.siniflar nolcak simdi.komsu bana sordu da sende sali diyince birden o geldi aklima acaba 1ler erkenmi olcak gene diye
Tatlım okuduğun gibi ben taaa 123 lerden düştüm38 yaşında 165 boy ve 96 kiloyum hayatımda 2.kez bu kadar kilo aldım ve 3 yıldır biraz az biraz fazla bu kilodayım 2008 yılında evlendim 2 düşük ve sonrasında kayinvalidemin stresi arkasından tedavi süreci bir çocuk sahibi oldum düşük sebebiyle 9 ay yattım doğum sonrası 84 kiloya düşmüştüm sonra stresle bu kiloya çıktım şimdi ne değişti derseniz önce kendim için sonrada bu dünyada en sevdiğim oğluma ilerde yük olmamak için bu kilolardan kurtulmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?