💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Hosgeldin cnm aslinda hakli olabilirsin bazen tuhaf insanlar oluyo bende denk geldim burda arastirma yaparken kilo konusu deildi.ama burdaki arkadaslarin hepsi gercekten seçilmis gibi.laf aramizda zuhal ablada bi çekim kuvveti var bu yonde iyiler geliyo

38 yaşında 165 boy ve 96 kiloyum hayatımda 2.kez bu kadar kilo aldım ve 3 yıldır biraz az biraz fazla bu kilodayım 2008 yılında evlendim 2 düşük ve sonrasında kayinvalidemin stresi arkasından tedavi süreci bir çocuk sahibi oldum düşük sebebiyle 9 ay yattım doğum sonrası 84 kiloya düşmüştüm sonra stresle bu kiloya çıktım şimdi ne değişti derseniz önce kendim için sonrada bu dünyada en sevdiğim oğluma ilerde yük olmamak için bu kilolardan kurtulmak istiyorum

Ozlem ogrencilere ertelendi ogretmenler sali basliyorlar canimmm

Zuhal.abla benim kilomda kimse yokki eslesme yapicak
Onu biliyorum tatlim ben lisedeyim ilk okulda hic gorev yapmadim ama 1 ler erken basliyoya normald3.
Bnm 1 e basliyo bu sene okulda ertelendiya 28 ine 1.siniflar nolcak simdi.komsu bana sordu da sende sali diyince birden o geldi aklima acaba 1ler erkenmi olcak gene diye

Bizde salı günü başlıyoruz seminer dönemine

Harika

Ruveyde yukarda benim ki gibi guncel kilonu yaz gorunce hem biz biliriz hen de sen her gordugunde hirs yaparsin
Hm yazayım canım iyi hatırlattın muck muck. Bu arada akşamı okuyorum daha yeni yeni. Acıkanlar kayısı yemiş. Şu anda bende çok acıktım. Evde pek birşey kalmamış ama bi bakıcam artık, akşama yemeğe dışarı gidicem zaten. Ekmeksiz ızgara dalan yerim. Bu hafta sadece sabahları ekmek yiyorum, bakalım farketcek mi

Sende 7.takımdaydın değilmi hatırlıyorum sanki

Ozlem ogrencilere ertelendi ogretmenler sali basliyorlar canimmm

Zuhal.abla benim kilomda kimse yokki eslesme yapicak
Tatlım illa Kilo yakın olması gerekmiyor
Amaç destek olmak teşvik etmek birazda kulak çekmek
Rekabet olacaksada yüzdeler yarışır haksızlık olmaz
Kendine en yakın kiloda kim var

Yok canim onlarda 28 de baslicak ben okulonvesi ogtryim bu sene aymi baslicaklar

Tatlım okuduğun gibi ben taaa 123 lerden düştüm
Allahtan sen daha fazla çıkmadan kendini toparlama kararı almışın
Her zaman dediğim gibi benim gibi pis boğaz biri yaptıysa herkes yapabilir
Sadece sabır ve zaman tabiki azim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…