- 22 Şubat 2012
- 897
- 889
- 53
Kayinvalidemin vefatından kendi isteğim ayrıldım 1 ay önceHayırlı olsun yaparsın eminim sana yardım ederler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayinvalidemin vefatından kendi isteğim ayrıldım 1 ay önceHayırlı olsun yaparsın eminim sana yardım ederler
Hiimm anladim cnm sagolYok canim onlarda 28 de baslicak ben okulonvesi ogtryim bu sene aymi baslicaklar
Konuşulmuş ben görmemişim, hoşgeldin canım. Önemli olan kilo vermek, yeri önemli değil. İnşaAllah hayırlısıyla sağlıkla verelim hepimizSonuna kadar katılıyorum sana ama iyilikle amaç kırmadan uzmeden yapsak olmazmi ben öğretmenim ve bazen çok haketselerde sert eleştiri yapmam motive edici ama söylemek istediğimi söyleyerek öğretmek istediğimi veririm neyse biraz kendimi anlatayım
Benim için çok iyi bir Örneksin bende biraz pisbogazim takipteyimTatlım okuduğun gibi ben taaa 123 lerden düştüm
Allahtan sen daha fazla çıkmadan kendini toparlama kararı almışın
Her zaman dediğim gibi benim gibi pis boğaz biri yaptıysa herkes yapabilir
Sadece sabır ve zaman tabiki azim
Ooo yeni kaptanlığın hayırlı olsun kuzumİzne mi ayrılmıştın manasında sordum. Evet 7.takımdayım. Bu hafta bizi geçici kaptan yaptılar hattabenim kendime hayrım yok ama belki bu hafta iyi giderim
Haklısın tatlımKonuşulmuş ben görmemişim, hoşgeldin canım. Önemli olan kilo vermek, yeri önemli değil. İnşaAllah hayırlısıyla sağlıkla verelim hepimiz
Ama o günler geride kaldı dimi ikimiz içindeBenim için çok iyi bir Örneksin bende biraz pisbogazim takipteyim
Evet hatırladım. Tekrar Allah rahmet eylesin. Bana yakınmış kilon 91-92 civarıyım bende. İnşaAllah 70in altına düşmek istiyorum. Eğer istersek de yapamayacağımız şey yok Allahın izniyleKayinvalidemin vefatından kendi isteğim ayrıldım 1 ay önce
Aynen Zuhal abla, örnek olcam diye hiçbişey yiyemiyorum zatenOoo yeni kaptanlığın hayırlı olsun kuzum
Tabi menülerinede örnek olman lazımki başkalarını eleştirebilesin
Ayda 5 kilo çok iyi bir rakam,, maşallahAma o günler geride kaldı dimi ikimiz içinde
Ben ilk 6 ay lokma kaçamak yapmadım
Şimdide haftada 1 falan
Karşılığınıda 8 ayda 39 Kilo vererek aldım
Basin sagolsun cnm allah rahmet eylesunHaklısın tatlım
Süper sin tranboli aldım onun üzerindeyim 7 takımda bir arkadaşım onermisti kim olduğunu hatırlamıyorum ama olmak isteyenlere tavsiye ederim dün geldi beş dakikada ter içinde kaldimAma o günler geride kaldı dimi ikimiz içinde
Ben ilk 6 ay lokma kaçamak yapmadım
Şimdide haftada 1 falan
Karşılığınıda 8 ayda 39 Kilo vererek aldım
Emel ben eş olmak isterdim sana, çok seviyorum çünkü seni ama sen çok hızlı kilo veriyorsun. Bir de bu hafta eşim de var takımda. Yoğun geçecek benim içinBu avatar resmi var kisisel bilgilerde onun altindaki yer canim ordan.yapiyoruzzz
Benim kg ye yakin bbilmiyorum ki 8 lerde kimse yok yigilma 9 ve 7 lerde
Evet canım gerçekten iyi bir sonuçRuveyde biliyomusun ben de en ust seviye 102 .2 kg yi gordum ve 70 e dusmek ilk hedefim ama 60 bana cok yakisiyor yawww malum yuz guzel
Toplamda 18 kg vermisim ki arada 10 aldim 5 verdim 12 aldim sitede 45. Gunum tam 8 kg gitti
Arada kacamaklarim iki hafta sabit kalislarim artislarim oldu ama 8 guzel rakam :)
Aa gerçekten mi, aynıymışız. maşallah sen de baya vermişsin. İnşaAllah inşallah canım 70 olsun bizim olsun. Sonrasında dediğin gibi 6lara da inerizRuveyde biliyomusun ben de en ust seviye 102 .2 kg yi gordum ve 70 e dusmek ilk hedefim ama 60 bana cok yakisiyor yawww malum yuz guzel
Toplamda 18 kg vermisim ki arada 10 aldim 5 verdim 12 aldim sitede 45. Gunum tam 8 kg gitti
Arada kacamaklarim iki hafta sabit kalislarim artislarim oldu ama 8 guzel rakam :)