- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalp kalbe karşıymış bakEmel ben eş olmak isterdim sana, çok seviyorum çünkü seni ama sen çok hızlı kilo veriyorsun. Bir de bu hafta eşim de var takımda. Yoğun geçecek benim için
Sen bu hızla maşallah beni bile geçecen kızzİnsallah ablaaa herkes gecsin beni ben de gecimmm super olurrr
Hepsiburadacom aslında 100 tl olanı alacaktim eşim 100 kilo üzeri olduğu için 200 tl aldım sana tavsiyem 100 olandan al bide çapı çok büyük olmasın bizimki büyük gerek yok tek attisi kapanabiliyorTrambolinnn nerden aldin canim kaca
Vayyy Tebrikler ayyyyy çıktım geç kalıyorumKızlar yarışma takımlarında 2 aya bir analiz yapılıyor kim Kaç Kilo verdi diye
Bu zaati aaliniz orda 1.oldu
Ama geçen seferde olmuştum yeni bişey değil hani![]()
Ay iyimis bende bi bakayim hepimiz toplu ziplarken yazarizHepsiburadacom aslında 100 tl olanı alacaktim eşim 100 kilo üzeri olduğu için 200 tl aldım sana tavsiyem 100 olandan al bide çapı çok büyük olmasın bizimki büyük gerek yok tek attisi kapanabiliyor
Sen hoplamayı bıraktınmıAy iyimis bende bi bakayim hepimiz toplu ziplarken yazariziyi olur
Tamam canımm. Birbirimizi takip edelim. Yarış gibi olmasa da.mesela ne spor yapıyorsun bugün. De hele :)Tamamdir ruveyde senle ben beraberiz artik :)
Sen hoplamayı bıraktınmı
Bi zamanlar iyice ZIP ZIP olduydun
Ruveyde ben spor yapamiyorum malum tendomlarim incidi sol bacak bel bolgeminben sporsuz veriyorum ccanimmm
![]()
Smyr38 emel (ben)
htcdrh ....hatice
Mefkurem....zuhal abla
Muska77.....defne
Storeperde.....feyza
Citirkiz....damla
Laydagresif.....demet
BBD.......birgul
Ekim85..... muge
Uzum328....ruveyde
Ogretmn.....ayse abla
Zuhrelif.....elif
Mimoza.....fusunabla
Valla nickleri hatirladgm bu kadar unuttklarim k.bakmasin
vayy tebrikler abla baska kim olabilirdi ki :)Kızlar yarışma takımlarında 2 aya bir analiz yapılıyor kim Kaç Kilo verdi diye
Bu zaati aaliniz orda 1.oldu
Ama geçen seferde olmuştum yeni bişey değil hani![]()