💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bence olur eee anlat bakalım kaç kg sun boy yaş meslek isim bide tabiki
Peki aslında 7 grup ta
Slm tatlım Eğer düzenli paylaşım yapacaksan neden olmasın
Yanılmıyorsam sen 7.takımdaydın değilmi
Biraz tanıtsana kendini
Hay çok yaşa ekime cevap yazıyordum evet doğru hatirliyorsun eve geçer geçmez ayrıntılı yazarım

sende mı lapa yaa..

bende denıcem bıgun regl donemınde baya etkılıyms.. ıkı gun ust uste yapılıyoms fılan.. bu kadar cok duyunca arastrdm da azıcık suyun bırazcık az olms sadece..
Ben 1 gun yaptim fazla bisey yrmedigim halde hergun arti cikiyorum ya canim sıkıldı

Ben 1 gun yaptim fazla bisey yrmedigim halde hergun arti cikiyorum ya canim sıkıldı
Yanında başka bişey yediysen etkisi olmaz okadar
Hatta bu karbon diyeti olduğu için yanında Pro yersen Kilo Alma olabilirmiş

Kuzum uğraşma bunlarla zaten uzun süredir dikkat etmediğin için biraz normal beslensen yeni Gelenler hemen gider

Slm tatlım Eğer düzenli paylaşım yapacaksan neden olmasın
Yanılmıyorsam sen 7.takımdaydın değilmi
Biraz tanıtsana kendini
7.TAKIMIN çok tatlı insanların olduğu bir grup fakat benim yapima çok uymadığı için tekrar donemedim bir türlü başka hiçbir sebebi yok ben strese girdiğimde kasilip kalan ve gr veremeyen biri olurum senin yazını okuduktan sonra ilk sayfadaki yazında bahsediyorum bana uygun olduğunu düşündüm şimdi sana sormak istiyorum yargılamadan gerçekten önce huzurun olduğu bir sayfaysa burası beni kabul edersen sevinirim belirtmek istiyorum gerçekten kilo vermek için gelirim

Ay insallah abla moralim bozuldu

Tatlım şimdi ne dicemi bilemedim
Eğer hatalar yapılıyorsa tabiki birbirimizin iyiliği için eleştiri yapıyoruz
Sonuçta amaç Kilo vermekse, bazen bilerek yada bilmeyerek yanlış şeyler yiyoruz
Hep dediğim gibi ben kilonun acısını çok çektiğim için buraya gelen kişilerdede elimden geldiği kadar destek olmaya çalışıyorum
Tabi önce bunu kişinin kendi istemesi kararlı olması gerekir
Ama burda da o kadar emek verip karşılığında bi çaba göremezsem boşa kürek çekmiş oluyorum
Hem zamanım hemde emeğim boşa gidiyor
Eğer eleştirileri kaldıramıcaksan sen bilirsin tatlım
Sonuçta herkes kendine Kilo veriyor, burda bişey söyleniyorsa kişinin iyiliği içindir

Birgullll bebisim hic uyutmuyor yatagina koyuyorum agliyo bizim yatagimizda uyuyor biz ortada kaliyoz kimildamadan yatamiyorum masallah bebisde don.allah donnn

Sali okul aciliyo napcam ben yaaa
Cnm sen ilkokul muydu ben koydeyken okullar ertelenmis gec ogrendim

Sizin şu morallerinizde beni bitirdi kızz

Anacım sen önce normal menünü uygula hep diyorumya eğer duraklama olursa başka şeyler deneriz

Hem sen başlarda daha çok geliyodun niye az gelir oldun de bakalım
Abla burda insaatlar baslamis temizlik yapiyom bide hep balkonda sularla falan ugrastim
.gece senle takiliyoduk ama koyde alistimya erken yatmaya saat 11 de gozlerim gidiyo esimin yemegini zor koyyorum onune dun aksam o yerken uyudum gene demlenmis cayi birakip yattik kiyamadi sayiklamama

Sonuna kadar katılıyorum sana ama iyilikle amaç kırmadan uzmeden yapsak olmazmi ben öğretmenim ve bazen çok haketselerde sert eleştiri yapmam motive edici ama söylemek istediğimi söyleyerek öğretmek istediğimi veririm neyse biraz kendimi anlatayım

="smyr38, post: 42373357, member: 692722"]Kizlar acikmaya basladim bende bir k.kayisi yedim simdi (3 te durumu yedim cissssin cezasi bu :) )

Bu haftaki hedefim pazartesi 84 (84.200 deki 200 gr vereyim) cumayada 82.5

Siz hedef koyuyormusunuz kendinize gercekten motive ediyor insani[/QUOTE]
Emelcim bende bu hafta koydum kendime hedef. 8li sayıları görmek benim hedefim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…