Ay bnde lezzetsi ama kalorili bsey yemek zornda kalmca aciyirum hakkimi ole biseyde kullandgm icin:))Hay Allah ben de kimse gormedi diye seviniuordum.
hem de bayat cazibesi gitmis bi pastaydi.aldığım kaloriye bile değmemişTir.heo kocam yüzünden.onunla kavga ettik ben de sağlıklı düşünemedim
böyle okurken ne kolay görünüyor dimi :) maşşallah valla size1 Ocak 113.5
5.ocak 110.6
20.şubat 99.8
16.nisan 88.7
18.haziran 78.9
Ramazanda sabit kaldım
Bayramdan sonra 82 ye çıkmıştım
27.ağustos 74.6
hee öyle hiç düşünmemiştim hakkaten .biri çorba biri pilav benim gözümde farklı şeylermiş gibi duruyo yaTatlım bide hem mercimek hem bulgur kh olduğu için ikisini beraber yemesen daha iyi
Birini seç yanında bol salata Yoğurt iyi olur
Ay cok ilginc buBn de epey oluo gerci annemde yemistm lahana hic fatk etmedim bebegmde ole bisey. Blki ustuste yiyince etki ediyodur ya da degisiyodur kisiden kisiye. Bi de bnmki babasina cektiyse her seyinyer ztn problem deil
insallahh bebisin emer sende rahatlarsinnn
Gunaydn canm. ErkencisinGunaydinnnn
Kilonun kaç olduğunu ve yaşını bilmiyorum ama süper menu bide spor maşallahkizlar yogun bi gundu temizlik falan pek giremedim
sabah : 1.5 dilim tbe peynir zeytin domates salatalik sekersiz cay
ara : 4 erik 2 incir
oglen : biraz leblebi 6 badem 1 bardak sut
aksam : zeytinyagli kereviz 1 dilim tbe yogurt salata
su 3 litre oldu 2 saat yuruyus + egzersizimi yaptim
kizlar yazdiklarinizi yarin okurum iyi geceler herkese
Canım ıspartada ailem ama bayadır gitmiyorum bekarkende ist da çalışıodum çok bilmem oraları ama ailem orda olunca heryer dar geliyo banaAy evlenioz mu noluosenn memleket nereydi canm?
Bence olurMerhaba arkadaşlar bende aranıza katilmak istiyorum olurmu
Senin tüm günmü yoksa sabahcı falanmı olacan. Çocuğa kim bakacakBirgullll bebisim hic uyutmuyor yatagina koyuyorum agliyo bizim yatagimizda uyuyor biz ortada kaliyoz kimildamadan yatamiyorum masallah bebisde don.allah donnn
Sali okul aciliyo napcam ben yaaa
Slm tatlım Eğer düzenli paylaşım yapacaksan neden olmasınMerhaba arkadaşlar bende aranıza katilmak istiyorum olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?