Canım bende dün +1.2 ydim bugün -5 gösterdi birazdan bi daha tartılıp sonucu yazıcam o ödemden oluyoHani kisa zaman kaldi okullarn acikmasna belki daha fazla giderrdi kilo die dusunmedm deil
Ah canm bn de regl olamadm doktra gidicm en snnda annem de dalga gecio yoksa iknci mi gelio die:) bn de acayp sis hssediyorm bi an once olsn btsn vucudm rahatlasn istiormGeçen hafta 91.7
Bugün 91.3
-4 işte fena deil regl olamadım en azından+ deilim
Ayrica negzl eksi cikmssn ki regl gunun yaklasmis. Cok gzuel bence:)Geçen hafta 91.7
Bugün 91.3
Emel supersin ya çok iyi vermişin teşekkür ederim bu aradaBirgulcugum ben okuloncesi ogretmeniyim 30 yasindayim 4 yillik evliyim 8 aylikta bi oglum var
Mugecigim sinavinda simdiden basarilar
Gecen haf
Gecen hafta : 85.5
Bugun : 84.2
Fark : -1.300
Cok inisli cikisli bi haftaydi.ama nasil verdim yahuuuu anlamadim hedefim 84 du ama olsun buda coooook iyiii
Ah canm bn de regl olamadm doktra gidicm en snnda annem de dalga gecio yoksa iknci mi gelio die:) bn de acayp sis hssediyorm bi an once olsn btsn vucudm rahatlasn istiorm[/QU
Emzirenlerde adet düzensizliği olması normal ya ama sen gene de git tabi dr a bi baktir tabi hayırlısı tabi
Hatice gayet iyi masalllahhGeçen hafta 91.7
Bugün 91.3
Aynen canım 90.3 falan olmuştum anlayamıyorum yaaKızlar ben de bugünkü tartı sonucumu bildireyim
Geçen hafta: 92.6
Bu hafta: 91.7
Fark: 900 gram
Yüzde: 0.97
Hafta içi daha aşağıya indiğini görmüştüm ama bugün böyle
Emelcim sen değil miydin 90 92 arasında 1 ay süründüm diyenSagol muge darisi hepimize bollll eksilerleee insallah
Gene iyi 84 olmuşun bakSagol muge darisi hepimize bollll eksilerleee insallah
Gunaydinnn hanimlarrr
Geçen cuma 102.2
Bugün 101.3
-900 giden
%88 oluo sanirim
Hoşbuldumhoşgeldin
Hoşbuldum kaçıncı senen bu yilzuhal ablanin da dedigi gibi ben hukuk okuyorum ve tek amacim savci olmak seni gorunce cok mutlu oldum hosgeldin aramiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?