Sen zaten aslında İdeal kilondasın cnm bide spordan dolayı olduğundan zayıf duruyorsundurbenim en sevdigim yemek sarmadir annem okullar acilmadan bi daha yapiyim ye demisti bugun ben de yarin tarti gunu diye yaptirmamistim cuma yeriz dedim asil golu annanemden yedim bu sefer :)
Yarın bugünkü kadar artı olmayacağına eminim canm zira tecrübeyle sabitnereleri kemireceğimi şaşırdım bacımama vacdan azabı tavan. bgn zaten neredeyse +1 kg gösterdi tartı. yarını tahmin dahi edemiyorum. moralim çok bozuk çook.
Aynen canım az önce barıştıkHatice sen ilgi istiyosun sanirim esinde biraz dinlenmek sen onu rahat birak bak sabah anlicak hatasini hic bisey yokmus gibi davran iyi uysunmu dinlendin mi falan de tamam mi tatlim hatta belki gece duzelir
Herkese iyi uykular optm byyy
Ohhh çok sevindim tatlımAynen canım az önce barıştık
Yok işimi bitirdim geldim ablaOhhh çok sevindim tatlım
Hadi burda oyalanma sen
Şuna bak yaaYok işimi bitirdim geldim abla
Bugün çok az olmuş cnmiyi akşamlar kızlar
bende menümü paylaşayım
sabah saat 10.00
2 minik haşlanmış patates
öğlen 14.00
yağsız derisiz tavuk eti
16.00
1 bütünden az şeftali
19.00
2 minik haşlanmış patates
bugün çok uykusuzum yatıyorum ben erkenden hepinize iyi geceler
yarın tartıda umarım hepimiz mutlu oluruz
Hani kisa zaman kaldi okullarn acikmasna belki daha fazla giderrdi kilo die dusunmedm deilBiliyorum tatlım
Bende benzerini kullanmıştım
Hiç öyle şeylere takılma sağlıklı beslenmeni uygula
Yok yok abla dun +900 du. Ngn tartilmasam nolr kiKaçarın yok yarın tartılki ders çıkar
Kız bakmışın bide eksi olmuşun
Canm ben 28 yasindayim. Bir yillik evliyim, minik de bi bebisim var:) universitede okutman olarak calisiyorum, alanim da ingilizce:) senin brans ney?Bende tam sana msj yaxiyrdum napiyosun yas evlilik falan :)
Ne mutluuuAynen canım az önce barıştık
Canm ya neden byle oldn kiokudum yazdıklarınızı tek tek.. sabah arkadaslarmla kahvaltıya gıttık sonra kahve ıcmeye.. aksam ustu de terzıze gıttım bıkac sey almısdm da netten buyuk gelmıstı onları verdım daraltması ıcın.. sonra da dugune gıttık baya uzun kaldık.. hıc fırsatm olmadı maalesef.. bugunde ot gıbı hıssedıyorm kendımı. neyse menumu verıym bende gec olsada..
sabah 10 gıbı dısarda kahvaltı tabagı peynır zeytın salatalık domates bıraz recel bı tane baya kucuk sıgara boregı menemen.. baya dolu dolu gecırdım kahvaltıyı yanı kızlarda baya ısrar ettıler onu ye bunu ye dıye cıddı manada kan degerlerım dustu cunku hıssedıyorm bısey yıyememekten.. saydıklarmdan da bırer catal hep..
neyse ıkı tane turk kahvesı ıctım gun boyu az sekerlı.. 2 lt su aksam da dugunde bıraz tavuk yedım bı ıkı catal.. pılav yedım yıne bı catal fılan hep burnuma burnuma koktu yıyemedm..bı kucuk ayran ıctm mıdemı bastırsn dıye o ıyı geldı sadece.. menu sayılırsa benımde menum bu.. kabızlık sorunu yasıyorum.. degısık sacma sapan gunler gecırıyorm ya neyse.. gecıcek umarım.
sporda yapamadım yıne..
T Tombixxx hosgeldn canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?