• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Geldi ne biliim abla ya günlerdir onu bekliyorum sonuç hep hayal kırıklığı:KK61:
Tatlım onların işide kolay değil
İşleri çok stresli psikolojileri bozuluyor
Erkekler herşeyi dışarda bırakalım diyemiyolar
Eve Gelincede biraz kafalarını dinlemek istiyorlar
Bunun seninle alakası yok genelde işi zor olanlar hep böyle

Sabah geldi geldiğinden beri üzerine titriyorum ama o her fırsatta azarlıyo bu eve gelmek istemiyorum diyo ben ona napıyorum bilmiom akşama kadar ağladım moralim çok kötü
Dediğim gibi tatlım fazla üstüne düşme ama suratta asma tavır yapma
kendi haline bırak, biraz dinlensin huzur bulsun

Sabah geldi geldiğinden beri üzerine titriyorum ama o her fırsatta azarlıyo bu eve gelmek istemiyorum diyo ben ona napıyorum bilmiom akşama kadar ağladım moralim çok kötü
Haticem kendine bunu yapma tatlım
Senin odak noktan hayatının merkezi o olmasın
Sen kendine yoğunlaş
Eminim zayıfladıkça kendini daha iyi hissedeceksin
Hem artık moralimiz bozuldukça yemeklerin arkasına saklanmıcaz
Sen kimse için değil kendin için bişeyler yapacaksın

Haticem kendine bunu yapma tatlım
Senin odak noktan hayatının merkezi o olmasın
Sen kendine yoğunlaş
Eminim zayıfladıkça kendini daha iyi hissedeceksin
Hem artık moralimiz bozuldukça yemeklerin arkasına saklanmıcaz
Sen kimse için değil kendin için bişeyler yapacaksın
Yok abla zaten onun için istemiyorm zayıflamayı o adana şiş dediklerimde küçük küçük bişiydi aslında ben menümü çok görmedim ama bilmiyorum onunda üzerine gitmem aslında ama 10 gündür yoktu evde insan eşine bi kerede mi sarılmaz bişi demez yani

Sorduğunu görmedim tatlım
Hem hasta hasta lapayı neyapcan
Sen kendine limonlu acılı tavuk çorbası yap

Ben sade yedim yağsız tuzsuz istenirse baharat atılabilir yanında başka bişey yok
Her öğün 1 çb pirinç
Hasta derken regl oldum yazmak istemedum acik acik.turp gibiyim onun harici uzulmeyin yaw

Zaten eşim öyle yaptı ağladım dedim ya üstüne iki kızımda bugün öyle çok ağladı ki anlatamam psikoloji alt üst oldu resmen üstüne bide karşı apartmanda düğün vardı zangır zangır müzik sanki evin içinde ben bugün ölmediğime dua ettim

Yok abla zaten onun için istemiyorm zayıflamayı o adana şiş dediklerimde küçük küçük bişiydi aslında ben menümü çok görmedim ama bilmiyorum onunda üzerine gitmem aslında ama 10 gündür yoktu evde insan eşine bi kerede mi sarılmaz bişi demez yani
Ben ordakileri bilmediğim için öyle dedim tatlım
Burdakiler baya uzun bişey oluyo
Yani 1 tanesi 1 kişiye göre

iyi akşamlar kızlar
bende menümü paylaşayım
sabah saat 10.00
2 minik haşlanmış patates
öğlen 14.00
yağsız derisiz tavuk eti
16.00
1 bütünden az şeftali
19.00
2 minik haşlanmış patates
bugün çok uykusuzum yatıyorum ben erkenden hepinize iyi geceler :KK16:
yarın tartıda umarım hepimiz mutlu oluruz :KK36:

Merhaba arkadaşlar benim hedefim 65 kiloya düşmek şimdiki kilom 74 diyete başlaylali 1 ay oldu ve 4 kilo verdim şimdi sadece 9 kilom kaldı ve bu sitenin yararlı olduğunu düşünüyorum bende aranıza katılmak istiyorum kilo bildirimi ne kadar sureli yapılıyor ve bildiğiniz sağlıklı diyet önerileri var mi vb.bilgilerinizden yararlanmak istiyorum ve hepinize başarılar diliyorum:KK48:
İnş istediğim kiloya düşer ve before after fotolarimi paylasirim:21:

hoşgeldin :KK68:

Back