Kim ilgi istemez ki:) erkeklerin mayasinda brzcik odunluk var ama:)Hatice sen ilgi istiyosun sanirim esinde biraz dinlenmek sen onu rahat birak bak sabah anlicak hatasini hic bisey yokmus gibi davran iyi uysunmu dinlendin mi falan de tamam mi tatlim hatta belki gece duzelir
Herkese iyi uykular optm byyy
zuhal ablanin da dedigi gibi ben hukuk okuyorum ve tek amacim savci olmak seni gorunce cok mutlu oldum hosgeldin aramizaAdım doğa şura yazları boşum ama kışın hukuk fakültesi okuyorum bu sene staja başlıyorum savcı olarak benim günlük hayatım böyle
insallah canim ya baya spor yaptim bi de erken yedim umarim telafi olmustur yarin tartidaki rakami cok merak ediyorumDamla tarti oncesiolsunnn telafi edersinnn ins
Evet canim sanki bayanlar marangozzzz :) :)
bu hafta ben de pizza yedim ama sen ustune baya dikkat ettin - olursun bence oyle her yedigimiz hemen kilo olcaksa isimiz var valla yediklerimiz 48 saat icinde yaga donusuyomus diyelim bugun cok yedik yarin az yersek o telafi oluyomus yani yedim hemen yag oldu diye bisey yok onemli olan nasilsa bozdum diye ipin ucunu kacirmamak telafi edebilmek benceDamla bende bu hafta puzza simit goturdum iki gundur cok dikkatliyimm hedefime ulasamicsm gibi ama en azindan - olsammm
oyle mi hukukcular sardi burayi desenize :)Fusun abla da avukat mimoza1974 nikli
Bn de ogretmenim canim:)Biz ogretmenlerde coktukta kimse kalmadi benden baska sanirimm
Kaçarın yok yarın tartılki ders çıkarben yarın tartılmak istemiyorum
Biliyorum tatlımkızlar dezpack diye bi ürün duyan va rmı aranızda hiç? protein tozu gibi bişeymiş. bi öğün yerine sütle brlkte o tozu içiyormuşsun falan. belki duyan bilen vardır?
Emel bu gerçekten iyiydiDamla tarti oncesiolsunnn telafi edersinnn ins
Evet canim sanki bayanlar marangozzzz :) :)
Ayneeeeeen aynenben yarın tartılmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?