💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

kızlar dezpack diye bi ürün duyan va rmı aranızda hiç? protein tozu gibi bişeymiş. bi öğün yerine sütle brlkte o tozu içiyormuşsun falan. belki duyan bilen vardır?

Hatice sen ilgi istiyosun sanirim esinde biraz dinlenmek sen onu rahat birak bak sabah anlicak hatasini hic bisey yokmus gibi davran iyi uysunmu dinlendin mi falan de tamam mi tatlim hatta belki gece duzelir

Herkese iyi uykular optm byyy

kizlar bugun annaneme gittik ne yedigimi ne siz sorun ne ben soyliyim ama oglendi daha da bisey yemedim cok utaniyorum ben bugunluk yazmiyim
2.5 saat yuruyusumu yaptim 3 litre suyumu ictim onlarda sorun yok

Hatice sen ilgi istiyosun sanirim esinde biraz dinlenmek sen onu rahat birak bak sabah anlicak hatasini hic bisey yokmus gibi davran iyi uysunmu dinlendin mi falan de tamam mi tatlim hatta belki gece duzelir

Herkese iyi uykular optm byyy
Kim ilgi istemez ki:) erkeklerin mayasinda brzcik odunluk var ama:)

Damla bende bu hafta puzza simit goturdum iki gundur cok dikkatliyimm hedefime ulasamicsm gibi ama en azindan - olsammm

Damla bende bu hafta puzza simit goturdum iki gundur cok dikkatliyimm hedefime ulasamicsm gibi ama en azindan - olsammm
bu hafta ben de pizza yedim ama sen ustune baya dikkat ettin - olursun bence oyle her yedigimiz hemen kilo olcaksa isimiz var valla yediklerimiz 48 saat icinde yaga donusuyomus diyelim bugun cok yedik yarin az yersek o telafi oluyomus yani yedim hemen yag oldu diye bisey yok onemli olan nasilsa bozdum diye ipin ucunu kacirmamak telafi edebilmek bence

kızlar dezpack diye bi ürün duyan va rmı aranızda hiç? protein tozu gibi bişeymiş. bi öğün yerine sütle brlkte o tozu içiyormuşsun falan. belki duyan bilen vardır?
Biliyorum tatlım
Bende benzerini kullanmıştım
Hiç öyle şeylere takılma sağlıklı beslenmeni uygula

Reactions: BBD
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…