Çok güzel tatlım maşallahAdım doğa şura yazları boşum ama kışın hukuk fakültesi okuyorum bu sene staja başlıyorum savcı olarak benim günlük hayatım böyle
Tatlım onların işide kolay değilGeldi ne biliim abla ya günlerdir onu bekliyorum sonuç hep hayal kırıklığı
Dediğim gibi tatlım fazla üstüne düşme ama suratta asma tavır yapmaSabah geldi geldiğinden beri üzerine titriyorum ama o her fırsatta azarlıyo bu eve gelmek istemiyorum diyo ben ona napıyorum bilmiom akşama kadar ağladım moralim çok kötü
Haticem kendine bunu yapma tatlımSabah geldi geldiğinden beri üzerine titriyorum ama o her fırsatta azarlıyo bu eve gelmek istemiyorum diyo ben ona napıyorum bilmiom akşama kadar ağladım moralim çok kötü
Yok abla zaten onun için istemiyorm zayıflamayı o adana şiş dediklerimde küçük küçük bişiydi aslında ben menümü çok görmedim ama bilmiyorum onunda üzerine gitmem aslında ama 10 gündür yoktu evde insan eşine bi kerede mi sarılmaz bişi demez yaniHaticem kendine bunu yapma tatlım
Senin odak noktan hayatının merkezi o olmasın
Sen kendine yoğunlaş
Eminim zayıfladıkça kendini daha iyi hissedeceksin
Hem artık moralimiz bozuldukça yemeklerin arkasına saklanmıcaz
Sen kimse için değil kendin için bişeyler yapacaksın
Hasta derken regl oldum yazmak istemedum acik acik.turp gibiyim onun harici uzulmeyin yawSorduğunu görmedim tatlım
Hem hasta hasta lapayı neyapcan
Sen kendine limonlu acılı tavuk çorbası yap
Ben sade yedim yağsız tuzsuz istenirse baharat atılabilir yanında başka bişey yok
Her öğün 1 çb pirinç
Allah seniya hiç güleceğim yoktuHasta derken regl oldum yazmak istemedum acik acik.turp gibiyim onun harici uzulmeyin yaw
Kız şifayı kapmışım demedinmiHasta derken regl oldum yazmak istemedum acik acik.turp gibiyim onun harici uzulmeyin yaw
Uyu dinlen tatlımŞimdi düğün bitti kızlarım uyudu tek ihtiyaç duyduğum şey azıcık huzur bol sessizlik ve tabiki UYKUUUUU
Ben ordakileri bilmediğim için öyle dedim tatlımYok abla zaten onun için istemiyorm zayıflamayı o adana şiş dediklerimde küçük küçük bişiydi aslında ben menümü çok görmedim ama bilmiyorum onunda üzerine gitmem aslında ama 10 gündür yoktu evde insan eşine bi kerede mi sarılmaz bişi demez yani
Yok abla benim yediğim bi uzun parmqktqn azcık uzundur yada aynıdır kalınlığıda iki parmak kadqrBen ordakileri bilmediğim için öyle dedim tatlım
Burdakiler baya uzun bişey oluyo
Yani 1 tanesi 1 kişiye göre
Walla ole oldu zuhal abla:) ah ahhMenün hemde şartlara göre çok güzel olmuş cnm
güzel olmuş Emelim
Haticem sanki bugün biraz fazla olmuş gibi geldi bana
öğlen börekleri götürünce vicdan yapıp tabi akşam aç kaldın
Merhaba arkadaşlar benim hedefim 65 kiloya düşmek şimdiki kilom 74 diyete başlaylali 1 ay oldu ve 4 kilo verdim şimdi sadece 9 kilom kaldı ve bu sitenin yararlı olduğunu düşünüyorum bende aranıza katılmak istiyorum kilo bildirimi ne kadar sureli yapılıyor ve bildiğiniz sağlıklı diyet önerileri var mi vb.bilgilerinizden yararlanmak istiyorum ve hepinize başarılar diliyorum
İnş istediğim kiloya düşer ve before after fotolarimi paylasirim
nereleri kemireceğimi şaşırdım bacımHaticemmm biraz cok mu olmus ne?
Birgul borek disinda iyi ama ac kkalirsin canim gece zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?