- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Onunda etkisi olur cnmYarın regl günüm ondan mı 91 90 dan düşemedim
Olunca birden düşersin
Yok düşmüyosan dr gitme zamanı geldi demektir daha fazla vakit kaybetme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onunda etkisi olur cnmYarın regl günüm ondan mı 91 90 dan düşemedim
Aynen abla yoksa psikolojim yerle bir olacakOnunda etkisi olur cnm
Olunca birden düşersin
Yok düşmüyosan dr gitme zamanı geldi demektir daha fazla vakit kaybetme
Olablr cnm. Bnm de karnm agrip druo snra gecio bi bck ay oldu hala gelmedi Napio anlamadm :) hormonlarm horon tepio heral dogmdan sonra:)) bnm de regl zamani tarti hep +3 gosterir canm. Dikkt etmeye devam et gidicek o odemler:)Yarın regl günüm ondan mı 91 90 dan düşemedim
Ay bende görsem 89 u, yani 8 li sayıları. Ne güzel olacak :)İnşallah canım bide regl olacam ne zamandr onun şişliği var gitmiyo kilolar 89 u bi göremedim gitti
Sen ne yapıyon cnm gittimi misafirlerinKimsecikler yok bugün
Napıyım evi süpürdüm, sabah kahvaltı yapıp çıktılar. Ev çok dağınıktı topladım. Mutfak dolabı falan sildim. Bi de misafir gelcek. Dikkat etmeye çalışıyorum ablacım yediklerimeSen ne yapıyon cnm gittimi misafirlerin
Bak bugün dikkat et yarınki tartıyı umutma
Yinemi misafirNapıyım evi süpürdüm, sabah kahvaltı yapıp çıktılar. Ev çok dağınıktı topladım. Mutfak dolabı falan sildim. Bi de misafir gelcek. Dikkat etmeye çalışıyorum ablacım yediklerime
Tatlım bezelyenin gi si yüksek fazla karbon içeriyorKizlar aksam yemegi icin bezelye yapsam garnitur ile yada tavuk mu siz ce hangisi?
Valla yatılıdan sonra normal misafir zor gelmez ablam da, eşim ani söyledi. Hazırlık yapmamı da istemiyor. Zor olmıcak yani. Akşamüstü gelcekler, kalan işlerimi yapayımYinemi misafir
Kız birileri daha yeni gitti azcık dinlenseydin
Geçmiş olsun tatlımSlm kizlar gorumcem ameliyat oldu ona gittik gelemedim sabah hasta oldum koydede usuttum galiba bu sefer agir gecircem sanirim
Sorduğunu görmedim tatlımZuhal abla lapayi yogurtlami sademi yedigini solemedin
Güzel bnceMerhaba hanimlar menumu paylasiyom
Sabah 7:00 incir 4 tane
10:00 patatesli yumurta az
Salata
Domates
15:00 salatalik ( yolda)
18:30 ciğer
Az taze fasulye
Salata
Yoğurt(annemde)
2.5 su