hee tamam o zamn zaten çokta sevmemAman bırak kuzum üzümü evdekiler yesin, o seni daha çok acıktırır
Akşama kadar güzel gelmişinAyy bugun menumu ne siz sorun ne ben soliym
Sabah
Iki taze incir
Firinda kabak
Bi kasik suzme yogurt
Oglen
Bir kasik Elmali siyah pirinc
Firinda kabak
Ara
Bir muz
Aksam
3-4 biber kizartmasi
2 kasik suzme yogurt
Biraz tavuk
Yarim dilimden brz az kek
Cok yedim cook
Yarn da misafirm vargene her sy olcak sofrada. Hepsne hayr demece baslasinn
Feyzam o kadar az yiyosunki vücut yağ yakmak için enerjiyi bulamıyorkızlar sızın menulerınz gercekten ıyı gorunuyo..BBD canım bıraz daha dıkkat etmen lazım bak bı yarın kaldı arada..
ya ben kendımı aptal gıbı hıssedıyorum.. ne yedıgımden bısey alıyorum ne ıctıgımden..stres degıl gergınlık degıl.. bı garıplık var kı anlamıyorum.. sanırm depresyona gırdım.. bı dılım borek yedım mısafırler varken.. ısteyerek yemıyorum mıdem bos gurulduyo resmen ama hıssetmıyorm bıle.. puuff sabah da tartıldm kılo da veremıyorm.. 75.4 yıne..
bence menun gayet iyi olmus canimbende menümü yazayım
11:30 2dlm tam buğday ekmği-2dlm peynir -4 zeytin-2tatlı kaşığı salça-domates-şekersiz çay
12:30 1 yeşil elma
14:30 1 dilim t.b ekmek-3yk fırında sebze-3yk tavuk döner-yoğurt
18:30 üzüm
19:30 1dl ekmek -közlenmiş biber-yoğurt -4-5yk barbunya
Spor su zaten herzamanki gibi güzel tatlımiyi aksamlar kizlar
bugunku menum
sabah : 1.5 dilim tbe peynir zeytin domates salatalik sekersiz cay
ara : 4 erik 1 incir
oglen : biraz leblebi 6 badem bir bardak sut
aksam : mercimek corbasi 1 dilim tbe salata yogurt su 3 litre oldu sporda leslie 3 mile 2 saat yuruyus
Feyzam o kadar az yiyosunki vücut yağ yakmak için enerjiyi bulamıyor
Birazdaha düzenli ve sağlıklı beslen kuzum
Bu yemeye veremiyosan vücut kıtlığa girdi demektir
Bu hiç iyi değil cnm ordaki adını bilmiyorum ama yememe hastalığı varya ondan olursunyarından ıtıbaren normalde donucem o halde..ama gercekten bısey yıyemıyorum kasıtlı bı durum degıl.. zayıflamak ıcın kasten az yıyo da degılım.. mıdem almıyo hıc bısey.. bı ınsanın canı hıc mı bısey cekmez.. hersey kokuyo boyle mıdemı mı kusturdum acaba anlamıyorum.. kulagım sagır olup mıdemın sesını duymasam herhalde hıc bısey yemıcem.. su bıle ıcemıyorum..
Bu hiç iyi değil cnm ordaki adını bilmiyorum ama yememe hastalığı varya ondan olursun
Bi süre sonra miden kabul etmez bağırsakların kurur
Zorlada olsa düzenli yemeye başla
Başta biraz artı görsende meton tekrar çalışmaya başlar
Sabah salam dışında güzel cnm Ama diğer öğünler yetersizIste menum
Sabah 1 dilim salam 1 dilim ekmek domates peynir 2 catal patates
Öglen komsumda 1 kahve
1 kase sulu kofte
Aksam 1 seftali
Dolma sardim 1 kactane ciğ attim agzima cnm yemek yemek istemedi saattr gec oldu bu gece gecsin boyle artik
Su 1.5 litre bugun icemedim cok uyudum
Aksam biraz oglumla parka gittik bende spor aletlerinde takildim iste
Kendini iyi hissedeceksen yap tatlımtamamm.. soz yarın zorlucam kendımı..
pekı spor yapıyımı ben bugun sızce.? suan musaıtm 3 mıle yapabılırm yada 3+1 sekınde.. dedıgım gıbı halsız hıssetımyorm mıdemle bı sorunum var sadece onu da halledıcem ıns..
Nayırrrr nolamazzzzYarin ve cuma pirinç lapasi yapcam koyde yediklerimden arinmam lazim
Cnm koyde istahim acildi bnmde herseyden doyana kadar yedim..tamamm.. soz yarın zorlucam kendımı..
pekı spor yapıyımı ben bugun sızce.? suan musaıtm 3 mıle yapabılırm yada 3+1 sekınde.. dedıgım gıbı halsız hıssetımyorm mıdemle bı sorunum var sadece onu da halledıcem ıns..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?