💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

pısman olmakta bısey ama zamanı gerı getırmıyo maalesef.. en ıyı yapıcagın sey su saatten sonra yatana kadar yarım lıtre daha su ıcıp yarından ıtıbaren cumaya kadar tek lokma cıs tuketmemek canım.. tartının senı uzmesıne ızın verme.. pazartesiye gore de + cıkarsan cok uzulursn dımı..

Feyza canim ben bugun +300 u ve -500 u gordum ya sanirim bi rahatladim ahhhh sasirik emelll yarin da tartilayim bari ben normalde tarti ggunleriharici tartilmiyorum. Simardim ya sanirim bol bol yedim

Ama valla sozzz cumaya kadar cok dengeli beslenicem sozumu tutmazsam atin beni sitedennnn

Ah canim anacigim yaktin beniii

sana guvenıyorum canım zayıflamayı ne kadar cok ıstıyoruz dımı..

yok atmayız senı sonucta kendımz ıcın yapıyoruz ne yaparsak saglıgımz ıcın.. ben sana guvenıyorum cumaya kadar cok guzel olucak menulern.. bundan sonrası ıcın de oyle tabı kısa vadede belırtmek ıstedım sadece.. cuma gunu yazıcagın sonucu cok merak edıyorum.. yarın bence tartılma bu menuyle ıllakı fazla cıkıcaksın dıger turlusu mucıze olur bunu sende bılıyosun sımdı hıc bozma moralını cuma gunu telafı ettıgını gorunce sevın bence..

Cnm az yesen iyiymiş tadımlık

benim bugunku menum
sabah : 1.5 dilim tbe peynir zeytin domates salatalik sekersiz cay
ara : 4 erik
oglen : biraz leblebi badem 1 bardak sut
aksam : 1 karniyarik yarim dilim ekmek cacik cok az kavun
3 litre suyumu ictim 2 saat yuruyus yaptim

benim bugunku menum
sabah : 1.5 dilim tbe peynir zeytin domates salatalik sekersiz cay
ara : 4 erik
oglen : biraz leblebi badem 1 bardak sut
aksam : 1 karniyarik yarim dilim ekmek cacik cok az kavun
3 litre suyumu ictim 2 saat yuruyus yaptim

menun guzel canım.. aksam hem ekmek hem kavun olmamıs sadece.. suyun sporun cok ıyı gorunuyo bıde saatlerıyle yazarsan daha ıyı olur yedıklerını..

diyetisyenim ilk basladigimda bana 10 dilim ekmek vermisti baya sasirmistim ilk basladigimda gunde 6-7 dilim ekmek yiyodum eger yeni basladiysan ve kilon fazlaysa 5-6 dilim yiyebilirsin bence zamanla azaltirsin ama yaninda yediklerine dikkat et bence

kahvaltıdan once kahvaltı cok ıyı canım oglen de guzel emınım sıyah pırınc kullanıp sekerı abartmamıssndr.. aksam evet uzum gereksız ama menun guzel gorunuyo genel olarak.. suyun ve sporunda varsa tamamdr
Tatlim bi avuc kuru uzum ve minik bi elmayla tatlandirdm piserken icine cekio pirinc tatlarni bildgn tatli oluyo ama sekersiz:) onu da tam btrmesm zaten bi kuck kase artti:) ayrica artk brda hava yuruyus icn fazla soguk nerdyse kar havasi vardi bu aksam. O yuzden evde yaptm sporumu.
1 mil leslie
35 dk cardio+karin
5 dk popo:)

Ama aksam menuyu paylastktan sonra ciss yedim Sanrm anca onu yakmisimdr. Ama zararin neresnden donsen kar hesabi:)

Selam kızlar
Bugün eşimin doğum günüydü
Bütün gün mutfaktan çıkmadım
Bisürü mamalar yaptım
Sen ne yedin derseniz menümü yazıyorum

Sabah +akşam pirinç lapası

Haliyle spor yok ama yarın sporun dibine vuracam
Bugün spor yapmadığım için lapanında pek işe yaradığını sanmıyorum
Yarın ola hayrola

Ablacim sporauz da ise yarar cabalarni hafife alma:) ayrica esin tek mi yedi onca ciciyi:) azcik tatsaydin bari

cok cok tebrık edıyorum abla senı.. suyunu ıcseydın bol bol..

Bebisi uyandirip emzir canm:) ayrica sucluluk hssetme yarn telafi edersn saglam bi menuyle

10:30 2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık

14:30 bi kase yoğurt

18:00 salatalık

21:00 4 ızgara köfte ayran
Şu: 3

Spor 40 dk stepper yemek sonrası 30 dk yuruyus

dıcek hıccc bısey bulamadım cok ıyı bı gun olmus senın adına..

yani ben başka karbonhidrat olmasa bile öğlen ve akşamdan tamamen kaldırayım mı ekmeği? doymıcakmışım gibime geliyo akşam yemeğinden yatana kadar çok acıkıyom ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…