- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 29
Feyzacigim füsun ablacigim valla cik haklisiniz suan hem cok pismanimmm hem de cok.sistim.nefes alamiyorum ve midem.agriyorrrr ah emel ahhhh
Napsam kiiiii bu kalori gitse yok spor da yapamiyorummmm ayyyy allahimmm
Zuhal abla cokkkk kizcakkkk
pısman olmakta bısey ama zamanı gerı getırmıyo maalesef.. en ıyı yapıcagın sey su saatten sonra yatana kadar yarım lıtre daha su ıcıp yarından ıtıbaren cumaya kadar tek lokma cıs tuketmemek canım..tartının senı uzmesıne ızın verme.. pazartesiye gore de + cıkarsan cok uzulursn dımı..
Feyza canim ben bugun +300 u ve -500 u gordum ya sanirim bi rahatladim ahhhh sasirik emelll yarin da tartilayim bari ben normalde tarti ggunleriharici tartilmiyorum. Simardim ya sanirim bol bol yedim
Ama valla sozzz cumaya kadar cok dengeli beslenicem sozumu tutmazsam atin beni sitedennnn
Ah canim anacigim yaktin beniii
Cnm az yesen iyiymiş tadımlıkAmannnn beeee benim pis bogazim durmadi ne deseniz haklisiniz :-(
SAAT 08.15 2 k kaysi 2 br su
SAAAT 10.30 1H.yumurta 2kkb.peynir 2 tbe 3 zeytindomate salatalik iki parmak sosis
SAAT 15.30 ( ablamdaydim) ceyek simit ceyrek puaca peynir cay
SAAT 20.00 (ablamdaydim) borek gibi kare kare 8 tane ev pizzasi
Kizlar yazarken bile utaniyorum ama hayatta kendimi karsi koyamadigim tek yiyecek pizza
Su 3 lt
benim bugunku menum
sabah : 1.5 dilim tbe peynir zeytin domates salatalik sekersiz cay
ara : 4 erik
oglen : biraz leblebi badem 1 bardak sut
aksam : 1 karniyarik yarim dilim ekmek cacik cok az kavun
3 litre suyumu ictim 2 saat yuruyus yaptim
canim kavun bi cataldi zaten babam gec geldigi icin yemek saatleri gec oluyo malesefmenun guzel canım.. aksam hem ekmek hem kavun olmamıs sadece.. suyun sporun cok ıyı gorunuyobıde saatlerıyle yazarsan daha ıyı olur yedıklerını..
diyetisyenim ilk basladigimda bana 10 dilim ekmek vermisti baya sasirmistim ilk basladigimda gunde 6-7 dilim ekmek yiyodum eger yeni basladiysan ve kilon fazlaysa 5-6 dilim yiyebilirsin bence zamanla azaltirsin ama yaninda yediklerine dikkat et bencegün içinde ekmekle eşdeğer başka bişey yemedim ki gene de çok mu? valla doktorun verdiği listede bile 3-2-2 dilim ekmek vardı ana öğünlerde .ki makarna pilavda vardı yasak değildi yani sınırlıydı.ne bileyim ben onu baz almaya çalıştığım için çok gibi gelmiyo ama..
Tatlim bi avuc kuru uzum ve minik bi elmayla tatlandirdm piserken icine cekio pirinc tatlarni bildgn tatli oluyo ama sekersiz:) onu da tam btrmesm zaten bi kuck kase artti:) ayrica artk brda hava yuruyus icn fazla soguk nerdyse kar havasi vardi bu aksam. O yuzden evde yaptm sporumu.kahvaltıdan once kahvaltı cok ıyı canım oglen de guzel emınım sıyah pırınc kullanıp sekerı abartmamıssndr..aksam evet uzum gereksız ama menun guzel gorunuyo genel olarak.. suyun ve sporunda varsa tamamdr
Gencsinngenc bisicik olmaZ:)cok zorlanmadm 2 mıle yapıcaktm zaten baktm yorulmadm cok fazla alıstı tabı vucut devam ettm oyle.. sogma esneme hareketlerı yapıyoruz ya bısey olmaz dıye dusunuyorm..
Ablacim sporauz da ise yarar cabalarni hafife alma:) ayrica esin tek mi yedi onca ciciyi:) azcik tatsaydin bariSelam kızlar
Bugün eşimin doğum günüydü
Bütün gün mutfaktan çıkmadım
Bisürü mamalar yaptım
Sen ne yedin derseniz menümü yazıyorum
Sabah +akşam pirinç lapası
Haliyle spor yok ama yarın sporun dibine vuracam
Bugün spor yapmadığım için lapanında pek işe yaradığını sanmıyorum
Yarın ola hayrola
Ablacim sporauz da ise yarar cabalarni hafife alma:) ayrica esin tek mi yedi onca ciciyi:) azcik tatsaydin bari
Selam kızlar
Bugün eşimin doğum günüydü
Bütün gün mutfaktan çıkmadım
Bisürü mamalar yaptım
Sen ne yedin derseniz menümü yazıyorum
Sabah +akşam pirinç lapası
Haliyle spor yok ama yarın sporun dibine vuracam
Bugün spor yapmadığım için lapanında pek işe yaradığını sanmıyorum
Yarın ola hayrola
Bebisi uyandirip emzir canm:) ayrica sucluluk hssetme yarn telafi edersn saglam bi menuyleFeyzacigim füsun ablacigim valla cik haklisiniz suan hem cok pismanimmm hem de cok.sistim.nefes alamiyorum ve midem.agriyorrrr ah emel ahhhh
Napsam kiiiii bu kalori gitse yok spor da yapamiyorummmm ayyyy allahimmm
Zuhal abla cokkkk kizcakkkk
Bebisi uyandirip emzir canm:) ayrica sucluluk hssetme yarn telafi edersn saglam bi menuyle
10:30 2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
14:30 bi kase yoğurt
18:00 salatalık
21:00 4 ızgara köfte ayran
Şu: 3
Spor 40 dk stepper yemek sonrası 30 dk yuruyus
yani ben başka karbonhidrat olmasa bile öğlen ve akşamdan tamamen kaldırayım mı ekmeği? doymıcakmışım gibime geliyo akşam yemeğinden yatana kadar çok acıkıyom benben burdakı arkadasları ablaları kendımı baz alıyorum o yuzden fazla gelıyo bana.. onlar da bılıyosunkı 30-40 kılo verdıler.. hıc bırısının lıstesınde bu kadar fazla ekmek oldugnu dusunmuyorm sahsen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?