- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 29
Menüm
Sabah 1 bardak su 3 kayısı 1 üzüm 1 incir (kuru)
KAHVALTI 2 dlm ekmek domates salatalık pekmez peynir patates kızrtma azcık ketçap mayonezle ( misafirim vardı gece bende kalmıştı ona yapınca azcık yedim)
ÖĞLE 1 tbak haşlama karnabahar 1 küçük kase yoğurt
ARA 2 tabak kadar azcık zeytinyağıyla pişirdiğim lahana yemeği yoğurt
1 küçük lokum
AKŞAM çorba salata yoğurt
Ayyyyy valla bugün sinir oldum kendime ya çok acıktım 3 litre oldu su daha içerim sporda valla misafir olduğu için bide çocuklardan çok yoruldum bilmiyorum kızlar hiç totoşu kaldırasım yok
Bende baslayayim yazmaya nasil baglanmisiz bu internete ya ćekmeyince deli oluyorum
Sabah 1 dilim salam
Peynir 1 tane cok kucuk haslanmis patates sekersiz cay
Oglen 1 tabak fasulye yemegi
Aksam ustu yollarda gecti form kraker 1 dilim kek ve kahve ictim
Menüm
KAHVALTI 2 dlm ekmek domates salatalık pekmez peynir patates kızrtma azcık ketçap mayonezle ( misafirim vardı gece bende kalmıştı ona yapınca azcık yedim)
1 küçük lokum
Ayyyyy valla bugün sinir oldum kendime ya çok acıktım 3 litre oldu su daha içerim sporda valla misafir olduğu için bide çocuklardan çok yoruldum bilmiyorum kızlar hiç totoşu kaldırasım yok
Menüm
1 küçük lokum
Erimiştir canım inşallah ama fazlada zorlama yabenı bı tabak pılavdan sonra taslarsınz dıye duusnuyodum ben..
ama ıcım rahat.. bugun leslıe3-3 yaptım beeennn.. 2 mıle eklıcektım sabahtan sonra baktım hızımı aldım hıc tutmadım kendımı..umarıım erıtmısımdr koca bı tabak pılavı..
cok zorlanmadm 2 mıle yapıcaktm zaten baktm yorulmadm cok fazla alıstı tabı vucut devam ettm oyle.. sogma esneme hareketlerı yapıyoruz ya bısey olmaz dıye dusunuyorm..Erimiştir canım inşallah ama fazlada zorlama ya
Bende baslayayim yazmaya nasil baglanmisiz bu internete ya ćekmeyince deli oluyorum
Sabah 1 dilim salam
Peynir 1 tane cok kucuk haslanmis patates sekersiz cay
Oglen 1 tabak fasulye yemegi
Aksam ustu yollarda gecti form kraker 1 dilim kek ve kahve ictim
bu da benim menüm bakalım :)
9:00 2kkb peynir-domates salatalık-5 zeytin-şekersiz çay -1dlm ekmek (kahvaltıya oturduktan sonra farkettimki benim ekmeğim küflenmiş bu bir dilim beyaz ekmek oldu ne yazık ki)
12:30 1 yeşil elma
14:00 çorba -4yk fırında sebze -3yk tavuk döner-salata-1.5 dlm tam buğ. ekmeği
16:00 2 küçücük şeftali (ceviz kadar büyüklükte:) 2-3küçk incir- 4tane fıstık . (piknikteydik bugün çok acıktım kek kurabiye lokma ..ne ararsan vardı onlara saldırmamak için doğada bulduğum meyvelerle beslendim avuttum kendimibir iki ısırıkta peynir salatalık kemirdim cısslara dokunmadım hiç)
20:00 çorba-4yk barbunya-4yk közlenmiş biber patlıcan -yoğurt- 2dlm tb ekmek
suyum şuan 2.5lt spor henüz yapmadım ama piknikten dönerken bayada bi yürüdük .yatmadan leslie yapabilirim aslında 1 mi 2 mi yapsam.geçenlerde vidyolara baktım bi ama yapmadım hiç henüz
Amannnn beeee benim pis bogazim durmadi ne deseniz haklisiniz :-(
SAAT 08.15 2 k kaysi 2 br su
SAAAT 10.30 1H.yumurta 2kkb.peynir 2 tbe 3 zeytindomate salatalik iki parmak sosis
SAAT 15.30 ( ablamdaydim) ceyek simit ceyrek puaca peynir cay
SAAT 20.00 (ablamdaydim) borek gibi kare kare 8 tane ev pizzasi
Kizlar yazarken bile utaniyorum ama hayatta kendimi karsi koyamadigim tek yiyecek pizza
Su 3 lt
gün içinde ekmekle eşdeğer başka bişey yemedim ki gene de çok mu? valla doktorun verdiği listede bile 3-2-2 dilim ekmek vardı ana öğünlerde .ki makarna pilavda vardı yasak değildi yani sınırlıydı.ne bileyim ben onu baz almaya çalıştığım için çok gibi gelmiyo ama..canım genel olarak ekmegı bıraz daha kısmalısın dıye dusunuyorm..saat 8 yemek saatı ıcın cok gec bence.. suyunu da fena degıl.. spor yapıcaksan da leslıe 1 mılle basla 2 ılk etapta fazla gelebılır
bu da benim menüm bakalım :)
9:00 2kkb peynir-domates salatalık-5 zeytin-şekersiz çay -1dlm ekmek (kahvaltıya oturduktan sonra farkettimki benim ekmeğim küflenmiş bu bir dilim beyaz ekmek oldu ne yazık ki)
12:30 1 yeşil elma
14:00 çorba -4yk fırında sebze -3yk tavuk döner-salata-1.5 dlm tam buğ. ekmeği
16:00 2 küçücük şeftali (ceviz kadar büyüklükte:) 2-3küçk incir- 4tane fıstık . (piknikteydik bugün çok acıktım kek kurabiye lokma ..ne ararsan vardı onlara saldırmamak için doğada bulduğum meyvelerle beslendim avuttum kendimibir iki ısırıkta peynir salatalık kemirdim cısslara dokunmadım hiç)
20:00 çorba-4yk barbunya-4yk közlenmiş biber patlıcan -yoğurt- 2dlm tb ekmek
suyum şuan 2.5lt spor henüz yapmadım ama piknikten dönerken bayada bi yürüdük .yatmadan leslie yapabilirim aslında 1 mi 2 mi yapsam.geçenlerde vidyolara baktım bi ama yapmadım hiç henüz
Amannnn beeee benim pis bogazim durmadi ne deseniz haklisiniz :-(
SAAAT 10.30 1H.yumurta 2kkb.peynir 2 tbe 3 zeytindomate salatalik iki parmak sosis
Kizlar yazarken bile utaniyorum ama hayatta kendimi karsi koyamadigim tek yiyecek pizza
Su 3 lt
ben burdakı arkadasları ablaları kendımı baz alıyorum o yuzden fazla gelıyo bana.. onlar da bılıyosunkı 30-40 kılo verdıler.. hıc bırısının lıstesınde bu kadar fazla ekmek oldugnu dusunmuyorm sahsen..gün içinde ekmekle eşdeğer başka bişey yemedim ki gene de çok mu? valla doktorun verdiği listede bile 3-2-2 dilim ekmek vardı ana öğünlerde .ki makarna pilavda vardı yasak değildi yani sınırlıydı.ne bileyim ben onu baz almaya çalıştığım için çok gibi gelmiyo ama..
Aynen ben emzirdiğim halde sabah 2dlmde lalıyormben burdakı arkadasları ablaları kendımı baz alıyorum o yuzden fazla gelıyo bana.. onlar da bılıyosunkı 30-40 kılo verdıler.. hıc bırısının lıstesınde bu kadar fazla ekmek oldugnu dusunmuyorm sahsen..
normalı o cunku..Aynen ben emzirdiğim halde sabah 2dlmde lalıyorm
Cnm az yesen iyiymiş tadımlıkAmannnn beeee benim pis bogazim durmadi ne deseniz haklisiniz :-(
Su 3 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?