💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

sabah guzel ama kahvaltıda kızartma olmamıs.. ustune bıde ketcap mayonez ohh afıyet olsn..

oglen de aksam da cok ıyı.. lokumu en azından tadımlık yapabılmssn bu da bısey..

aksam da guzel canım.. suyun da ıyı sporda yapsan daha ıyı tabı

salam yemesen olurms canım patates tok tutar zaten.. oglen de guzel aksam yol halı malum.. kahvende sekersızde bugun ıcın neysede yarın daha ıyı olucaktr emınm.. suyunu ıhmal etme..

benı bı tabak pılavdan sonra taslarsınz dıye duusnuyodum ben..

ama ıcım rahat.. bugun leslıe3-3 yaptım beeennn.. 2 mıle eklıcektım sabahtan sonra baktım hızımı aldım hıc tutmadım kendımı.. umarıım erıtmısımdr koca bı tabak pılavı..

kahvaltın patates kızartması dışında güzel canım öğle ve akşamında harika suyuda iyi içmişsin

kahvaltın patates kızartması dışında güzel canım öğle ve akşamında harika suyuda iyi içmişsin

Erimiştir canım inşallah ama fazlada zorlama ya

Erimiştir canım inşallah ama fazlada zorlama ya
cok zorlanmadm 2 mıle yapıcaktm zaten baktm yorulmadm cok fazla alıstı tabı vucut devam ettm oyle.. sogma esneme hareketlerı yapıyoruz ya bısey olmaz dıye dusunuyorm..

sabah ve öğlen güzel cnm akşamda mecburen atıştırmalık yemişsin

bu da benim menüm bakalım :)
9:00 2kkb peynir-domates salatalık-5 zeytin-şekersiz çay -1dlm ekmek (kahvaltıya oturduktan sonra farkettimki benim ekmeğim küflenmiş bu bir dilim beyaz ekmek oldu ne yazık ki )
12:30 1 yeşil elma
14:00 çorba -4yk fırında sebze -3yk tavuk döner-salata-1.5 dlm tam buğ. ekmeği
16:00 2 küçücük şeftali (ceviz kadar büyüklükte:) 2-3küçk incir- 4tane fıstık . (piknikteydik bugün çok acıktım kek kurabiye lokma ..ne ararsan vardı onlara saldırmamak için doğada bulduğum meyvelerle beslendim avuttum kendimi bir iki ısırıkta peynir salatalık kemirdim cısslara dokunmadım hiç)
20:00 çorba-4yk barbunya-4yk közlenmiş biber patlıcan -yoğurt- 2dlm tb ekmek
suyum şuan 2.5lt spor henüz yapmadım ama piknikten dönerken bayada bi yürüdük .yatmadan leslie yapabilirim aslında 1 mi 2 mi yapsam.geçenlerde vidyolara baktım bi ama yapmadım hiç henüz

canım genel olarak ekmegı bıraz daha kısmalısın dıye dusunuyorm.. saat 8 yemek saatı ıcın cok gec bence.. suyunu da fena degıl.. spor yapıcaksan da leslıe 1 mılle basla 2 ılk etapta fazla gelebılır

Amannnn beeee benim pis bogazim durmadi ne deseniz haklisiniz :-(

SAAT 08.15 2 k kaysi 2 br su

SAAAT 10.30 1H.yumurta 2kkb.peynir 2 tbe 3 zeytindomate salatalik iki parmak sosis

SAAT 15.30 ( ablamdaydim) ceyek simit ceyrek puaca peynir cay

SAAT 20.00 (ablamdaydim) borek gibi kare kare 8 tane ev pizzasi

Kizlar yazarken bile utaniyorum ama hayatta kendimi karsi koyamadigim tek yiyecek pizza

Su 3 lt

canım sabahkı sosıse laf edıcektım ama sonrası daha da bı fazla olmus sankı.. sabah ve suyun guzel olmus sadece ne yazıkkı.. cumaya kadar telafı etmen lazımdı +larndan kurtulup -ye dusucektın canım hedeflerını unutma lutfen..

canım genel olarak ekmegı bıraz daha kısmalısın dıye dusunuyorm.. saat 8 yemek saatı ıcın cok gec bence.. suyunu da fena degıl.. spor yapıcaksan da leslıe 1 mılle basla 2 ılk etapta fazla gelebılır
gün içinde ekmekle eşdeğer başka bişey yemedim ki gene de çok mu? valla doktorun verdiği listede bile 3-2-2 dilim ekmek vardı ana öğünlerde .ki makarna pilavda vardı yasak değildi yani sınırlıydı.ne bileyim ben onu baz almaya çalıştığım için çok gibi gelmiyo ama..

canım öğlen ve akşam yemekler doyurucuymuş ekmeklere hiç gerek yoktu benceonun dışında güzel olmuş cıslara dokunmamışsın tebrikler

o ne öyle ben bu menüyü görmedim pizzaları hiç değilse 2 dilimle falan sınırlandırsaydın ya kuzum bir tek sabah kahvaltın ile suyun olmuş

Reactions: BBD
ben burdakı arkadasları ablaları kendımı baz alıyorum o yuzden fazla gelıyo bana.. onlar da bılıyosunkı 30-40 kılo verdıler.. hıc bırısının lıstesınde bu kadar fazla ekmek oldugnu dusunmuyorm sahsen..

Feyzacigim füsun ablacigim valla cik haklisiniz suan hem cok pismanimmm hem de cok.sistim.nefes alamiyorum ve midem.agriyorrrr ah emel ahhhh

Napsam kiiiii bu kalori gitse yok spor da yapamiyorummmm ayyyy allahimmm

Zuhal abla cokkkk kizcakkkk

Cnm az yesen iyiymiş tadımlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…