• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kızlarr.. dun cıkolata almıs babam hemde en sevdıgımdenn..:confused: dun gece hıc yemedım attım dırek dolaba sabah az bısey yerım dıye dusunuyodm.. sabahta bı tartılıym dedım veeee.. 75.2 olmusumm.. bugunde yemıcem cıkolata fılan.. :KK23: bende hıc dur olayı yok baslarsam duramam emınım.. :oops:

Htc drg Htc drg napıyorsun canım, iyi misin? Bebeğin nasıl :) çok tatlı maşallah. Benim de misafirlerim gelecek, yani eltimler yemeğe gelcek. Elim de kanayıp duruyor, inşallah durur yoksa zor olcak. Pizza ve pasta sözü verdim. Yarın gidiyorlar, çocukların gönlü olsun diye yapcam inşallah
Saol canım bebişde iyi yuvarlanıp gidiyoz bakalım:)) sanada çok geçmiş olsn fazlla zorlama

N Neshve hala gecmedı mı elın.. kanıyo dıyosun ya mıkrop kapmasın pansuman fılan yapıyomusun krem verdı mı doktor..o_O ıcım parcalanıyo ya resmen boyle acık yara gorunce dusununce.. :mad:

Htc drg Htc drg canım bebısın cokkk masum gorunuyo.. Allah sızlere bagıslasın masallah.. :KK37:
Amin canım allah sanada nasip etsin:KK46:

İnşallah ama dikkat et hamilelikte bizim gibi homini gırtlak yeme:KK70:

65ın ustuyle hamıle olmamak hedefım..:KK53: bakalım basarabılırsem ve o donemde genelde15-20 kılo arasında alınıyo dıye bılıyorum.. cok sorun o kadarı dıye dusunuyorm ama sadece dusunce tabı.. :KK45:

Kızlarr.. dun cıkolata almıs babam hemde en sevdıgımdenn..:confused: dun gece hıc yemedım attım dırek dolaba sabah az bısey yerım dıye dusunuyodm.. sabahta bı tartılıym dedım veeee.. 75.2 olmusumm.. bugunde yemıcem cıkolata fılan.. :KK23: bende hıc dur olayı yok baslarsam duramam emınım.. :oops:
Bende de öyle oluyor insan bi tadını alınca bırakamıyor en iyisi hiç bulaşmamak
Sende çok iyi yapmışın

N Neshve hala gecmedı mı elın.. kanıyo dıyosun ya mıkrop kapmasın pansuman fılan yapıyomusun krem verdı mı doktor..o_O ıcım parcalanıyo ya resmen boyle acık yara gorunce dusununce.. :mad:

Htc drg Htc drg canım bebısın cokkk masum gorunuyo.. Allah sızlere bagıslasın masallah.. :KK37:
Ay canım kusura bakma, bende acaba yazsam mı, yazmasam mı dedim ama. İnşaAllah iyileşir küçük birşey

merhabalar :) bu sabah bismillah dedim başladım canlarım sabahleyin iki tane yumurta haşladım geç kaldığım için peynir zeytin salata falan yiyemedim sadece tuzsuz ve pul biberli iki harşlanmış yumurta yedim tabi öncesinde aç karnına iki bardak su içtim :) bir saat önce iki tane kuru kayısı yedim birazdan yemek molam menüyü henüz görmedim ama ya salata bölümünden alıcam ya da yemek menüsünden yemeği ekmeksiz yicem plav falan almıyorum çorba salata menüsü düşünüyorum :) su içmeye de devam ediyorum tabiki belki saat 3 gibi falan yine kayısı yerim iki tane geçiştirme ara öğün gibi akşam yemeğinde de taze fasulye yapıcam ekmeksiz tabiki :) günü böyle bitirmeyi düşünüyorum ne dersiniz sağlıklı kilo verebilirmiyim günlük bu şekilde devam etsem :)

65ın ustuyle hamıle olmamak hedefım..:KK53: bakalım basarabılırsem ve o donemde genelde15-20 kılo arasında alınıyo dıye bılıyorum.. cok sorun o kadarı dıye dusunuyorm ama sadece dusunce tabı.. :KK45:
Yankış biliyosun tatlım biz öyle aldığımız için şuan zorlanıyoruz vermeye doğrusu ayda 1-1.5 kilo yani 9 ayda 10 12 kilo normal 5 i falan doğumda gidiyo kalanıda ilk 6 ay içinde emzirirken tabi burda şekerli tatlı hamurişi tuzlu falan işte yememek gerekiyo

Haticem maşallah bebiş hiçde zayıf durmuyor aksine çok iyi görünüyor
Allah bozmasın, kader güzelliği versin inşallah
İyi abla durumu çok iyi duruyoda işte dedim ya o doktor beni şaşırttı ne yapacağımı bilemedim şimdi sadece emiyo ikimizde çok iyiyiz ya hangi doktor der sütünü verme gerekirse önce hep mama ver diye

46851fff2db8ea28246ec488783a0f55.jpg

Selamlar işim yokken menü vereyim tam tamamlanmadı ama bu yazdıklarımdan başka birşey yemem
7.30 : 2 dl tb ekmeği, 2 az tereyağlı, azıcık üzerine ketçapla yumurta, bugün domates yemedim, 1 salatalık, 1 parça peynir, 7 yeşil zeytin

6 kuru üzüm 2 ceviz 1 kase yoğurt

2 dl tb ekmeği, 10 yeşil zeytin, 2 porsiyon meyve

Akşam da, etli yoğurtlu çorba, salata olacak İnşaAllah

Misafirlerime yaş pasta ve pizza yaptım ama ben pizzadan yarın sabah yemeyi düşünüyorum. Bu arada misafirlerin de sağlığını düşündüm. Pastanın pandispanyasını, kremasını yağsız ve az şekerli hazırladım. Tadına baktım muhteşem olmuştu. Sadece içine ve dışına erittiğim çikolatanın yağı var. O da bitter zaten

Ayy ne anlattım bee :KK66: tartı yüzümü güldürüyor nazar değmesin, cumaya değişmesin inşallah. Geçen haftanın acısını çıkarıcammm

Selamlar işim yokken menü vereyim tam tamamlanmadı ama bu yazdıklarımdan başka birşey yemem
7.30 : 2 dl tb ekmeği, 2 az tereyağlı, azıcık üzerine ketçapla yumurta, bugün domates yemedim, 1 salatalık, 1 parça peynir, 7 yeşil zeytin

Misafirlerime yaş pasta ve pizza yaptım ama ben pizzadan yarın sabah yemeyi düşünüyorum. Bu arada misafirlerin de sağlığını düşündüm. Pastanın pandispanyasını, kremasını yağsız ve az şekerli hazırladım. Tadına baktım muhteşem olmuştu. Sadece içine ve dışına erittiğim çikolatanın yağı var. O da bitter zaten

Ayy ne anlattım bee :KK66: tartı yüzümü güldürüyor nazar değmesin, cumaya değişmesin inşallah. Geçen haftanın acısını çıkarıcammm

sabah ıyı ama canım tereyagı neyse azmısta ketcap olmamıs bence..:KK51:

ara ıyı canım da saatını bılemıyorum gun boyu 4 dılım ekmek fazla olmus.. ustelık meyvede yemıssn 2 porsıyon:KK39:

aksam ekmek yemezsen ıyı olur yınede..

ınsallah canım tartılar hep guldursun bızı.. :KK37:

Sabahın nurunda kalkıp, gece geç yatmamın metabolizmama katkısı olduğunu düşünüyorum. Ne dersiniz, doğru mu düşünüyorum?

bence de etkılı canım.. ozellıkle gece 2den sonra yatmak kılo yapıyo dıyo uzmanlar.. sabahta aynı sekılde 11den sonra kalkmak dogru degıl bencede.. :KK36:

merhabalarr.. bende menumun paylasıym ama hıc memnun degılm bugun kendımden.. o_O

sabah 10 gıbı bı fıncan ıkısı bır arada bı tane domates bı tane salatalık peynır zeytın.. ya bıde dun hem cıkolatada cok canım kalmıstı hemde pırınc pılavnda.. gece yemıym dedm dun yemedm de bugun cıkolataya da hayır dedım ama pılava dıyemedımm.. :mad:

oglen 12 gıbı bı tabak pılav yedım.. yanında yogurt yedım.. cok ozlemıstımm :KK23:

2 gıbı cevız yedım bıraz kuru uzum leblebı..

az once de bıraz taze fasulye yedım yıne yogurt yedım..

pılavı fazla kacırdm yıne keske yemeseydm.. :KK12: kendıme kızıyorum ama yapıcak bısey yok..

suyumu sporumu artırmayı dusunuyorm bugunu.. suyum 2 ltyı gectı yatana kadar 3.5 olucak umarm.. sporumda leslıe 3 yaptm.. leslıe 2 yapıcam yatmadan oncede.. hadı kızın bana.. o_O

Canım ekmek çok olmş biraz ketçapı binde bir bende yiyorum domates salatalıktan bende bıktım iyice menün güzel

Back