💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

vay vayy tey tey ben nerelere gidem malesef aldım duysanız ağızınız açık kalır ki benimki de kaldı zaten neyse diyetime döndüm ama bugün inanıyorum aldığım kiloyu cumaya kadar veririm
Ne güzel 9 ları görmüştün ve sen son günler birazfazla spor falan yaptın oda bıktırdı herşeyi kararında yap bıkmadan dvm et cnm

Günaydın sabah şekerlerim
Akşam net çekmiyodu tek mesajı zor yazdım
Benim artılar beni bırakmak istemiyor
Bugün mecburen lapa yapıcam

BBD
Birgül akşam sormuşun cevap yazamadım
92 yaşında yanlız kalmaya korkan bi kadın var haftada 2 gün oraya gidiyorum

zuhrelif
Elifim detoks olarak bazen pirinç lapası bazen tek yoğurt bazende Pro yada sebze günleri yaptım şimdiye kadar
Uzun süre devam edince arada şaşırtmak gerekiyor

laydagresif
Demet senin yanında sürekli onu yeme bunu yeme diyen birileri olmaz cnm
Artık çocuk değilsin gençkız oldun
Kendin sağlıklı beslenme konusunda bilinçlenmen lazım yoksa işin zor olur
Biraz gerçekçi ol hedeflerinide öyle koy
O zaman hedefine odaklan

[QUOTE=" laydagresif
Demet senin yanında sürekli onu yeme bunu yeme diyen birileri olmaz cnm
Artık çocuk değilsin gençkız oldun
Kendin sağlıklı beslenme konusunda bilinçlenmen lazım yoksa işin zor olur
Biraz gerçekçi ol hedeflerinide öyle koy
O zaman hedefine odaklan[/QUOTE]
evt olabilir abla ama ben burda sizin beni pof pof lamanızı beklemiyorum sadece sizin yazdığızın menüleri falan görünce motive oluyordum hepsi bu sonuçta burdaki kişilerin ortak sonurun kilo hayal dünyasında yaşadığımı hiç zannetmiyorum

kizlar 5 eylulde kuzenimin sunneti var oradaki fotolarimla size before after hazirliycam hazir olun :)
yalniz bu album isini falan da hic anlamadim
Merakla bekliyoruz canımm, ben önceden yüklemiştim bi iki resmimi. Şimdi bir sorun var yüklenmiyor. Dosya ekleme kısmında fotoğraflar görünmüyor ki ekliyim. Anlayan varsa çok sevinirim

evt olabilir abla ama ben burda sizin beni pof pof lamanızı beklemiyorum sadece sizin yazdığızın menüleri falan görünce motive oluyordum hepsi bu sonuçta burdaki kişilerin ortak sonurun kilo hayal dünyasında yaşadığımı hiç zannetmiyorum[/QUOTE]
Kuzum ben ne diyorum sen ne anlıyorsun
Sana hayal dünyasında yaşıyorsun demedim ama sende biliyosunki 35 günde 15 Kilo en azından sağlıklı olarak verilmez
Öncelikle hedeflerimizi küçük tutmalıyızki gözümüzde büyümesin, merdivenden birden inemeyiz dimi basamak basamak inmek lazım

Bende senden beklerdim ki , evet birsüredir giremedim ama aynı şekilde sağlıklı beslenmeme devam ettim şu kadar Kilo verdim
Demeni

Kuzum ben ne diyorum sen ne anlıyorsun
Sana hayal dünyasında yaşıyorsun demedim ama sende biliyosunki 35 günde 15 Kilo en azından sağlıklı olarak verilmez
Öncelikle hedeflerimizi küçük tutmalıyızki gözümüzde büyümesin, merdivenden birden inemeyiz dimi basamak basamak inmek lazım

Bende senden beklerdim ki , evet birsüredir giremedim ama aynı şekilde sağlıklı beslenmeme devam ettim şu kadar Kilo verdim
Demeni[/QUOTE]
haklısın bende isterdim ama olmadı zaten aç kalarak bu kiloyu vermek sağlıksız olur ablam ama sporla istediklerindende biraz biraz yersen olur bu iş ama çok spor lazım

vay vayy tey tey ben nerelere gidem malesef aldım duysanız ağızınız açık kalır ki benimki de kaldı zaten neyse diyetime döndüm ama bugün inanıyorum aldığım kiloyu cumaya kadar veririm
Hoşgeldin canım, sakın vazgeçme. Aferin bak, alsan da gelmişsin ya buraya. Vereceksin inşallah o kiloları. Ama rn önemlisi yemeyi kısmak. Yoksa ne kadar spor yapsan bi işe yaramıyor

Hoşgeldin canım, sakın vazgeçme. Aferin bak, alsan da gelmişsin ya buraya. Vereceksin inşallah o kiloları. Ama rn önemlisi yemeyi kısmak. Yoksa ne kadar spor yapsan bi işe yaramıyor
ayy tşk ablam vazgeçmek yok nekadar inişli çıkışlı bir süreç olsada devam devam devam

Htc drg napıyorsun canım, iyi misin? Bebeğin nasıl :) çok tatlı maşallah. Benim de misafirlerim gelecek, yani eltimler yemeğe gelcek. Elim de kanayıp duruyor, inşallah durur yoksa zor olcak. Pizza ve pasta sözü verdim. Yarın gidiyorlar, çocukların gönlü olsun diye yapcam inşallah

N Neshve hala gecmedı mı elın.. kanıyo dıyosun ya mıkrop kapmasın pansuman fılan yapıyomusun krem verdı mı doktor.. ıcım parcalanıyo ya resmen boyle acık yara gorunce dusununce..

Htc drg canım bebısın cokkk masum gorunuyo.. Allah sızlere bagıslasın masallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…