- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
hoşbuldum ablam ♥Gunaydin bol kalorisiz gunler bizlerin olsun
Demet mrb hosgeldin :)
vay vayy tey tey ben nerelere gidem malesef aldım duysanız ağızınız açık kalır ki benimki de kaldı zaten neyse diyetime döndüm ama bugün inanıyorum aldığım kiloyu cumaya kadar veririmGünaydın canlarım
Demet tartıldın mı almasaydın barii
Ne güzel 9 ları görmüştün ve sen son günler birazfazla spor falan yaptın oda bıktırdı herşeyi kararında yap bıkmadan dvm et cnmvay vayy tey tey ben nerelere gidem malesef aldım duysanız ağızınız açık kalır ki benimki de kaldı zaten neyse diyetime döndüm ama bugün inanıyorum aldığım kiloyu cumaya kadar veririm
olabilir ablam burayada girmeyince motivasyonum düştü saldım kendimi işteNe güzel 9 ları görmüştün ve sen son günler birazfazla spor falan yaptın oda bıktırdı herşeyi kararında yap bıkmadan dvm et cnm
Merakla bekliyoruz canımm, ben önceden yüklemiştim bi iki resmimi. Şimdi bir sorun var yüklenmiyor. Dosya ekleme kısmında fotoğraflar görünmüyor ki ekliyim. Anlayan varsa çok sevinirimkizlar 5 eylulde kuzenimin sunneti var oradaki fotolarimla size before after hazirliycam hazir olun :)
yalniz bu album isini falan da hic anlamadim
evt olabilir abla ama ben burda sizin beni pof pof lamanızı beklemiyorum sadece sizin yazdığızın menüleri falan görünce motive oluyordum hepsi bu sonuçta burdaki kişilerin ortak sonurun kilo hayal dünyasında yaşadığımı hiç zannetmiyorum[/QUOTE][QUOTE="laydagresif
Demet senin yanında sürekli onu yeme bunu yeme diyen birileri olmaz cnm
Artık çocuk değilsin gençkız oldun
Kendin sağlıklı beslenme konusunda bilinçlenmen lazım yoksa işin zor olur
Biraz gerçekçi ol hedeflerinide öyle koy
O zaman hedefine odaklan
Kuzum ben ne diyorum sen ne anlıyorsunevt olabilir abla ama ben burda sizin beni pof pof lamanızı beklemiyorum sadece sizin yazdığızın menüleri falan görünce motive oluyordum hepsi bu sonuçta burdaki kişilerin ortak sonurun kilo hayal dünyasında yaşadığımı hiç zannetmiyorum
Hoşgeldin canım, sakın vazgeçme. Aferin bak, alsan da gelmişsin ya buraya. Vereceksin inşallah o kiloları. Ama rn önemlisi yemeyi kısmak. Yoksa ne kadar spor yapsan bi işe yaramıyorvay vayy tey tey ben nerelere gidem malesef aldım duysanız ağızınız açık kalır ki benimki de kaldı zaten neyse diyetime döndüm ama bugün inanıyorum aldığım kiloyu cumaya kadar veririm
ayy tşk ablam vazgeçmek yok nekadar inişli çıkışlı bir süreç olsada devam devam devamHoşgeldin canım, sakın vazgeçme. Aferin bak, alsan da gelmişsin ya buraya. Vereceksin inşallah o kiloları. Ama rn önemlisi yemeyi kısmak. Yoksa ne kadar spor yapsan bi işe yaramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?