Aslında çok az yemiyom cnm
Mesela patlıcan yağsız olduğu için 1 tabak yedim yanında yoğurt
Ben bu kadar Kilo verdim ama aslında çok kolay veren biri değilim önceden daha kolay veriyodum bu sefer zorlandım
Hafta içinde yaptığım detokslar olmasa tartı hiç oynamıcak heralde
Insaallah ablacimTatlım Sende doğrudürüst yağ yokki
Az vermen çok normal
Hem daha cuma gelmedi
Biraz sabret, birazda dikkat et az azda olsa gidecektir
iyi akşamlar hepinize
ben de menümü paylaşayım sonra yazdıklarınızı okuyayım
sabah saat 11.30
2 ince dilim tam buğday ekmeğinden ince dilimlenmiş 1 kaşarla yapılmış tost(yağsız)
1 yumurta
3 zeytin
1 çay kaşığı bal
yarım şeftali 15 tane üzüm
yağsız salata
saat 16.00
5 tane küçük midye dolması
akşam saat 19.30
bir elma
suyum 3 litre olmuştur 20 dakika kadar yürüdüm belki bisiklete binerim
Canm kalori hesabi yapsak cokBenim bugunku menum
Sabah 2 kuru kayisi
10.00 kahvalti 2 domates 1 salatalik çeçil peyniri 3 tane zeytin
13.00 yarim avucun da yarisi kadr cok az cekirdek 1 tane biskuvi 1 armut
Aksam 3 but tavuk derisiz salata yogurt
21.00 2 kuru kayisi
2 litre su
ben genelde cok fazla yemem kı..Sen naptn kuzum az yicem die bisey yememissin menunu okurken nedense aciktm walla
Benim bugunku menum
Sabah 2 kuru kayisi
10.00 kahvalti 2 domates 1 salatalik çeçil peyniri 3 tane zeytin
13.00 yarim avucun da yarisi kadr cok az cekirdek 1 tane biskuvi 1 armut
Aksam 3 but tavuk derisiz salata yogurt
21.00 2 kuru kayisi
2 litre su
Canim acaba alman gerkndn az kalori aldgn icn olablr miben genelde cok fazla yemem kı..acıkmıyorum da anlamadım bu beslenme tıpıne baslamadan once de acıktıgm ıcın degıl yemek ıcın yıyodum kı zaten.. sımdı onu bıraktım sadece.. acıktıgmda yıyorum.. ac gezmıyorum yanı gezemem de zaten.. tek sıkıntım mesela sız atıyorum seker kullanıyodunz onu bıraktınz.. ekmek yıyodunz onu azalttınız. ben kılo vermem ıcın ne yapmam gerektıgnı gercekten tam anlamıyla bılmıyorum.. dırek kılo almama neden olucak bı besın sayamam sıze.. sunu cok yıyodum bunu abartıyodum dıyemem hanı.. belkı de bu yuzden bu kadar yavas kılo verıyorum.. bılemedımm..
Canim acaba alman gerkndn az kalori aldgn icn olablr miYani mesela diolar ki gunde kilonu sabit tutmak icn 1800 kalori alman lazm. Sen 1500e dusurursen kilo verirsn. 1000e dusurdgnde kilo vermen durur ya da yavaslar. Yani vucudumz cok komplike iste Bn de hamileligmde abartmiomusm gbi geliodu ama resmleri gordn iste. Bn de nedn kilo aldgm hc analamdm mesela.
benim menüm:
11:30 1dlm ekmek-peynir -domates salatalık-şekersiz çay-4zeytin
14:30 üzüm (biraz)
18:00 domates çorbası-taze fasulye 4yk-3yk tavuk döner-yoğurt-1dlm karpuz
19:30 45 dk yürüyüş
20:30 çorba-4yk barbunya yoğurt-1 küçük incir
kendimi o kadar zorlamama rağmen su 2lt anca oldu
galiba geç kalktığım için 3 litreyi 1 güne sığdıramıyorum benmenun ıyı gorunuyo canım.. genelde meyveyı aksam tercıh etmıyoruz.. sabah ve oglen yıyoruz bız.. sende oyle yaparsan daha ıyı olur..
ustelık 8.30 cok gec yemek saatı ıcın.. yedıklern ıyı ama saatlerını daha one cekmen lazım bence 11.30da kahvaltı ıcın gec bı saat..
suyunu da artırman lazım oglene kadar bır oglen bır aksam bır olarak duzenlersen senın ıcın daha kolay olur.. zorlanmazsın o sekılde bı anda 3 ltyı kımse ıcemez zaten..
kizlar bu siralar cok giremiyorum kusura bakmayin
sabah : 2 dilim tbe peynir zeytin domates salatalik biraz sucuk sekersiz cay
ara : 4 erik
oglen : yarim avuc leblebi 5 badem 1 bardak sut
aksam : 1 tabak bulgur pilavi yogurt cok az kavun
2 saat yuruyusumu yaptim 3 litre suyumu ictim sabah da 72.5 geldim sonunda tartinin inadi kirildi
Spor bildirimi
30 dak bant 20 dak eliptik
İşe gideceğim için uzun tutamadım
baya dolu olmus sabah..dıgelerı cok sade oldugu ıcın bıkac fazla olana bısey demıcem.. sabah yemıssın zaten.. suyunda gayet ıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?