💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Fusun abla masallah :) bende bi 70 i gorsemmm aslinda ben 60 kg dim su halime bak yaaaa 70 i hedefliyorum aman yaaaa bogaza dur demezsen oyle olur dimi ablacigim :)

Fusun abla masallah :) bende bi 70 i gorsemmm aslinda ben 60 kg dim su halime bak yaaaa 70 i hedefliyorum aman yaaaa bogaza dur demezsen oyle olur dimi ablacigim :)

hoşgeldinnn

Emel şimdi kaç sayfaya baktım
Emzirenler detoks yapamaz
Ama sağlıklı beslenmede bi detoks gibi aslında
Kaliteli süt için Pro meyve sebze eksik olmıcak
Tabiki bol su ayrıca limonata papatya ıhlamur çaylarıda iyiymiş

Limonata hazir degil sanirim ev yapimi olmalidir

Su bol.iciyorum iyi yaa bu dediklerini yapiyorum ablacimmm sagolasin

menün her zamanki gibi çok güzel suyuda iyi içmişsin

öncelikle tekrar geçmiş olsun canım menün iyi suyu biraz daha içersen iyi olur

menün güzel olmuş canım kavun biraz fazla ama canın çekmiş artık yapacak bir şey yok sporda yaparsan iyi olur

menün güzel olmuş canım :) sporunda gayet iyi evet suyu 3e tamamlarsan daha iyi olur

menün çok güzel akşam stepte yaparsan harika

evet canım waffle dışında menün güzel waffle küçükte olsa cıs

Reactions: BBD
Ben spora başlıyom kızlar
Bitirimcede işe gidecem geç vakit bakarım yazdıklarınıza

kızlar dün yoktum bugün de girmeyecektim açmışken yazayım dedim iki gündür sabah 10 da başlayıp akşam 10 a kadar süren bir kış hazırlığımız var bugünden sonra bacaklarımı kullanamıyorum 4. kata kadar asansörle salça için çekilen bir biber domates hepsini ben çıkardım asansör bozuldu maalesef :/ 2 gündür diyet filan kalmadı bende haliyle yarın hızlı bir dönüş yapıcam aranıza en azından spor var diyorum onca efor sarf etmeye

Ben de bir zamanlar 48 kiloydum canım birden 74 çıktım ne olduğunu anlamadan :) hepimiz birlikte vereceğiz o kiloları kazanan biz olacağız

Allah kolaylik versinn :)

bugün menün gayet iyi canım

Sabah akşam çok güzel tatlım, işte öğlen biraz sıkıntı şehriye pilav kavun biraz fazla kh olmuş
Evet ya bi kasik aldm pilavdan ama aslnda ha bi kasik yemissn ha yememissn almasam daha iydi. Corbayi da ne zmndr corba icmiyorum die ictim:) yemekte ablamdaydik da o yzdn menu onun eseri tabi:)

Sen naptn kuzum az yicem die bisey yememissin menunu okurken nedense aciktm walla

kızlar hepinize iyi akşamlar ben de çıkayım bisiklete bineyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…