💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Selaaam çok mutluyum, tartım güldürdü beni
Cuma artıdaydım. Ne hikmetse 92.6 ydım ve ödem vs. olduğuna adım gibi emindim
Bugün 91.4 üm
inşallah cumaya 90ları görürüm, hedefim bu olsun

Kizlar gunaydin

Cuma 85.5
Bugun 85.8
+ 300 ama yine iyi az bir artis oldu.bu haftaki hedefim 84 e dusmek hem +300 hem 1.5 kg yani 1.800 kg vermek insallah vericemmmmm

Bakalimm hayirlisi yeni kilo verme haftamiz hayirli ugurlu bol eksili olsun insallah.

Hadi hatice bu hafta 8 gorulucek insallah ha gayret arkadasim

Bni de bir aydir gormeyen komsum dedi ay nasi zatifladn sn spor mu yapiosun cok diye. Nasi mutlu oldm nasi:) daha devami gelicek bi de dmi saha cok sadirtalim onlari
Beni de dün akşam arkadaşım gördü, biz daha yeni görüştük, yine zayıflamışsın dedi :) kayınvalidem falan Rüveyde bu sefer çok azimli diyor. Bende yemedim tabi mamalardan. Allah nasip etsin herkese istediği kiloya inmeyi

Selaaam çok mutluyum, tartım güldürdü beni
Cuma artıdaydım. Ne hikmetse 92.6 ydım ve ödem vs. olduğuna adım gibi emindim
Bugün 91.4 üm
inşallah cumaya 90ları görürüm, hedefim bu olsun

Masallah ruveydecigim hadi kizzzz olsun insallah hatta 89.9 olsun :)

Günaydın
CUMA 91.7
PAZARTESİ 91.2 bu haftada 90 larda gezip durucam anlaşılan spor yapıp yorulduğum yanıma kalıyo
Canım ben baya bir süre 500 gram verebildim haftada. Bazen duraklaması normal. Canını sıkıp bırakma sakın, o zman nasıl düştüğünü göreceksin. Bende öğleden sonra küçük bir ameliyat olacağım elimden. Etyaran diye birşey çıkmış. Dua edin güzel geçsin. Şimdi evimi temizlemem lazım. Gelince baya zaman birşey yapamıcam sanırım

İns canim bu arada g.olsun bi anda cikiverirsin amelyattan meraklanma. Hadi islerini hallet canim allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…