- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
canım menün güzel akşamda nikah yemeğinde gayet iyi idare etmişsin :)
Bni de bir aydir gormeyen komsum dedi ay nasi zatifladn sn spor mu yapiosun cok diye. Nasi mutlu oldm nasi:) daha devami gelicek bi de dmi saha cok sadirtalim onlari
Beni de dün akşam arkadaşım gördü, biz daha yeni görüştük, yine zayıflamışsın dedi :) kayınvalidem falan Rüveyde bu sefer çok azimli diyor. Bende yemedim tabi mamalardan. Allah nasip etsin herkese istediği kiloya inmeyiBni de bir aydir gormeyen komsum dedi ay nasi zatifladn sn spor mu yapiosun cok diye. Nasi mutlu oldm nasi:) daha devami gelicek bi de dmi saha cok sadirtalim onlari
Selaaam çok mutluyum, tartım güldürdü beni
Cuma artıdaydım. Ne hikmetse 92.6 ydım ve ödem vs. olduğuna adım gibi emindim
Bugün 91.4 üm
inşallah cumaya 90ları görürüm, hedefim bu olsun
Canım ben baya bir süre 500 gram verebildim haftada. Bazen duraklaması normal. Canını sıkıp bırakma sakın, o zman nasıl düştüğünü göreceksin. Bende öğleden sonra küçük bir ameliyat olacağım elimden. Etyaran diye birşey çıkmış. Dua edin güzel geçsin. Şimdi evimi temizlemem lazım. Gelince baya zaman birşey yapamıcam sanırımGünaydın
CUMA 91.7
PAZARTESİ 91.2 bu haftada 90 larda gezip durucam anlaşılan spor yapıp yorulduğum yanıma kalıyo
İnşaAllah Emelcim, senin de şişkinlik olduğuna eminim artı sebebinin, miktarları azaltarak verelim arkadaşım inşallah 1.5 kilomuzuMasallah ruveydecigim hadi kizzzz olsun insallah hatta 89.9 olsun :)
haksızlık etme bana lufen 30dan fazla resım paylastm sızlere.Kız keşke bi resim koysaydında göreydik
Siz beni gördünüz ama ben hiç birinizi görmedim
Bi 10 Kilo daha ver sen o zaman gör iltifatları
haksızlık etme bana lufen 30dan fazla resım paylastm sızlere.bende merak edıyorm ama dıgelerını..
-5000 Gayet Iyi masallahh ya harika bence Ben daha tartilmadim acik korkuyomdaGünaydın
CUMA 91.7
PAZARTESİ 91.2 bu haftada 90 larda gezip durucam anlaşılan spor yapıp yorulduğum yanıma kalıyo
Oluyor hatta:) bnce aferini zaten hakkettk ama en buyuk afern hedef kiloda verilck:))İnsallah birgulcugum bu kez olsun artik degil mi :)
Muge bendesinnnnnCuma 102.2
Bugun 102.5
+300:-(
Cumaya bu isi halldelim emelMuge bendesinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?