evet menülerimi beğenmiyo olabilirsiniz .ben tabiki yapılan bütün yorumlara önem veriyorum hatamı görüyorum yada başka seçenekler keşfediyorum.öğreniyorumda bi yandan.ama kendimce bende bişey yaptığımı düşünüyorum yani önemsizce önüme geleni yiyo değilim benimde gün içinde hayır dediğim biçok şey oluyo.bunu yapabilmek en başta benim için çok önemli zaten.ben ne kadar hızlı başlarsam o kadar hızlı patlıyorum diyet yapmaya çalışırken anladığım tek şey bu oldu ne zaman kendimi sıksam 1-2 hafta anca sabrediyorum .dukan yaparken en fazla 1.5-2 ay rekoruna ulaştım ama patlama büyük oldu ve 30 kiloyu bir anda aldım.bu sebeplerden dolayı daha ağırdan almak istiyorum .poğça konusunda tabiki hak veriyorum sonuna kadar ama çokçokçokta kötü olduğunu düşünmüyorum menünün kalanının.Kızlar sanmayınki ben acıkmıyorum
Şu anda gerçekten çok açım ve gözümün önünde bisürü bişey var
Kızım ıslak kek yapmıştı tadına bakayım diye israr etti, bi lokma bile almadım
Yiyerek mutsuz olacağıma yemeden mutlu olurum daha iyi
Merhaba guzeller herkese hayirli geceler benim oglandan anca vakit bulup girebildim uyuttum ve menumu yaziyorum
Sabah 10.00 2 peynirli omlet 4 zeytin 3 catal peynir 1 sekersiz cay 2 kucuk dilim tbe
Oglen 13.00 trabzona ait tiroklosti denen yemekten yedim trabzon peyniri yagda kavrulup su katiliyo icine yedim dediysem 3 lokma aldim sadece :)
Bir avuc findik
15.00 1 armut
20.00 4 erik 8 9 tane üzüm
20.30 trabzonun haslama yemegi patates ve et agirlikli bi yemek patatesinden cok az aldim
Yarim avuctan da az findik
23.00 2 kuru kayisi
3 lt su
bence cok iyi bi menu olmus tebriklerben de menümü paylaşayım
sabah saat 11.00
1 dilim tam buğday ekmeği
4 tane zeytin
1 çay kaşığı bal
1 tane kuru üzüm 1 tane badem
1 kibrit kutusu kadar peynir
öğlen 16.00
bir tane küçük elma
akşam saat 18.30
4 tane fırında küçük köfte
2 ince dilim fırında patates
acaba sosis sucuk salam üçlüsünden hangisi daha makuldür :) hafta içi yemiyim en iysi bu tip bişey.yumurtayıda yağda yapmak istemiyorum ama haşlanmışını hiç sevmiyorum . ben bazı günler yumurtada yemesem mi ki .?dondurmayı ben ara öğün meyvesi gibi düşünmüştüm yaçünkü dondurmayla incirden başka tatlı bişey yemedim diye kötü olduğunu düşünmemişytim hatta çikolatalı değil meyvelilerden yedm sırf o yüzden çıktığımızda yürüdüm ama tekrar yatmadan hareket falan yapabilirim karın ve bacak
bence cok iyi bi menu olmus tebrikler
evde cok sıkılıyorum da o yuzden yurumek falan iyi geliyo bi de 12 gundur tarti hep ayni rakami gosteriyo o inat ettikce ben daha da inat ediyom bakalim hangimiz kazancaz :)Damlam artık sporun için 41 kere maşallah demekten başka bişey bulamıyorum
Nasıl bu kadar istekli azimli oluyorsun nazar değmesin kuzum
Sabah güzel
Evet pizza poğaça biraz sıkıntı ama öğlen yemişin bide herzaman yediğin bişey değil
Zaten akşamda telafi etmişsin
Artık cumaya kadar hamurişi hakkını kullanmış oldun
az yağ koyunca yumurta tavaya yapışıyo diye anam fırça kayıyo banaDiyetlerde sosisle salam yerine az olarak sucukla pastırma tavsiye ediyorlar.Az yağ kullanarak yağda yumurta da yapabilirsin.Vücudun tabiki yağa ihtiyacı var.meyvalı dondurmalar şeker deposu onun yerine meyva tercih edersen daha iyi olur elma gibi .İncir de tabiki yiyebilirsin ama ölçüsünde.
Tatlım sen 2 -3 gündür menü yazıyosun ve benim hatırladım dünde bugünde cıss vardıevet menülerimi beğenmiyo olabilirsiniz .ben tabiki yapılan bütün yorumlara önem veriyorum hatamı görüyorum yada başka seçenekler keşfediyorum.öğreniyorumda bi yandan.ama kendimce bende bişey yaptığımı düşünüyorum yani önemsizce önüme geleni yiyo değilim benimde gün içinde hayır dediğim biçok şey oluyo.bunu yapabilmek en başta benim için çok önemli zaten.ben ne kadar hızlı başlarsam o kadar hızlı patlıyorum diyet yapmaya çalışırken anladığım tek şey bu oldu ne zaman kendimi sıksam 1-2 hafta anca sabrediyorum .dukan yaparken en fazla 1.5-2 ay rekoruna ulaştım ama patlama büyük oldu ve 30 kiloyu bir anda aldım.bu sebeplerden dolayı daha ağırdan almak istiyorum .poğça konusunda tabiki hak veriyorum sonuna kadar ama çokçokçokta kötü olduğunu düşünmüyorum menünün kalanının.
Tatlım pastırma evet ama sucuk tavsiye edilmiyor sadece kasap sucuğu olursaDiyetlerde sosisle salam yerine az olarak sucukla pastırma tavsiye ediyorlar.Az yağ kullanarak yağda yumurta da yapabilirsin.Vücudun tabiki yağa ihtiyacı var.meyvalı dondurmalar şeker deposu onun yerine meyva tercih edersen daha iyi olur elma gibi .İncir de tabiki yiyebilirsin ama ölçüsünde.
Aynn walla zuhal abla:) kabk salatasi btmeseydi daha yicktm ama btti cabucakTatlım ben yorum yapmıcam menüne zaten kızlar söylemiş
Sadece şunu söyleyebilirim hiç sağlıklı beslenip Kilo vermek isteyen birinin Menüsü değil hem daha yeni başladın
Bizim gibi uzun zamandır devam etsen anlarım sıkılmış olabilirsin diye
Ama olmamış güzelim
Kusura bakmayın kızlar ben özellikle başlarda tavizkar olamıyorum
Inşallah tatlım heralde bu hafta yine ben lapaya talim edecem
Ahaaa yutmuşun bile kızz,
Bu neden kaynaklanıyor bi öğünde yanlış şeyler yediğimizde diğer öğünü atlayarak telafi etmeye gidiyoruz bu seferde aç kalıyoruz
Sağolasın cnm
Spor için inşallah diyim
Abla 1 tanecik kuru uzum mu yedin sahi:) azmine hayranim su anben de menümü paylaşayım
sabah saat 11.00
1 dilim tam buğday ekmeği
4 tane zeytin
1 çay kaşığı bal
1 tane kuru üzüm 1 tane badem
1 kibrit kutusu kadar peynir
öğlen 16.00
bir tane küçük elma
akşam saat 18.30
4 tane fırında küçük köfte
2 ince dilim fırında patates
Ayy misir miii hayatta yememannem mısır haslamıs..baya da severım ama yemıyım dımı sımdı..
yok yok yemıcemm.. mısır mı.. hıcte sevmem..
Bni de bir aydir gormeyen komsum dedi ay nasi zatifladn sn spor mu yapiosun cok diye. Nasi mutlu oldm nasi:) daha devami gelicek bi de dmi saha cok sadirtalim onlariSabah kac cikicammm :)
Sizlerin menuleri cok.guzel valla zuhal abla ben buraya yazmicak olsam yerim.heralde :) neyse saka bibyana bugun dugunde cok sık olmustummm herkes cok zayiflamisin falan.dedi super bi duyguuu elbise giydimmmmm :) :) :)
sucuk azdı abla, yumurta da 1 den azdı. siz izmirde yaşayan arkadaştınız değil mi, bir kızı olan. Yanlış kişiye abla demiyim de :)sucuklu yumurta sucuğun miktarına göre değişir canım ama sucuğu az yediysen sorun yok onun dışında bence menün ve suyun güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?