💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

evet menülerimi beğenmiyo olabilirsiniz .ben tabiki yapılan bütün yorumlara önem veriyorum hatamı görüyorum yada başka seçenekler keşfediyorum.öğreniyorumda bi yandan.ama kendimce bende bişey yaptığımı düşünüyorum yani önemsizce önüme geleni yiyo değilim benimde gün içinde hayır dediğim biçok şey oluyo.bunu yapabilmek en başta benim için çok önemli zaten.ben ne kadar hızlı başlarsam o kadar hızlı patlıyorum diyet yapmaya çalışırken anladığım tek şey bu oldu ne zaman kendimi sıksam 1-2 hafta anca sabrediyorum .dukan yaparken en fazla 1.5-2 ay rekoruna ulaştım ama patlama büyük oldu ve 30 kiloyu bir anda aldım.bu sebeplerden dolayı daha ağırdan almak istiyorum .poğça konusunda tabiki hak veriyorum sonuna kadar ama çokçokçokta kötü olduğunu düşünmüyorum menünün kalanının.

kalorili yiyeceklerden az yemişsin canım ama akşam yemeğinden sonraki fındığı yemesen daha iyi olurdu bence yine de güzel bir menü güzel su içmişsin

bence cok iyi bi menu olmus tebrikler

Diyetlerde sosisle salam yerine az olarak sucukla pastırma tavsiye ediyorlar.Az yağ kullanarak yağda yumurta da yapabilirsin.Vücudun tabiki yağa ihtiyacı var.meyvalı dondurmalar şeker deposu onun yerine meyva tercih edersen daha iyi olur elma gibi .İncir de tabiki yiyebilirsin ama ölçüsünde .

evde cok sıkılıyorum da o yuzden yurumek falan iyi geliyo bi de 12 gundur tarti hep ayni rakami gosteriyo o inat ettikce ben daha da inat ediyom bakalim hangimiz kazancaz :)

az yağ koyunca yumurta tavaya yapışıyo diye anam fırça kayıyo bana peki bundan sonra meyva niyetine dondurma yemiyorumm

Tatlım sen 2 -3 gündür menü yazıyosun ve benim hatırladım dünde bugünde cıss vardı
Ayrıca menülerini benim beğenip beğenmemem önemli değil sonuçta senin yediklerinin bana ne faydası var nede zararı
Ben kendimce sana yardımcı olmak babında tavsiyeler veririm uyup uymamak sana kalmış
Ayrıca defalarca Kilo alıp vermiş kişiler olarak mutlaka burdaki herkes doğruyu yanlışı biliyordur
Burda yaptığımız birbirimize hatırlatmak uyarmak
Sonuçta herkes kendine zayıflıyor

Bizde burda herşeyden önce sağlıklı beslenmeyi savunuyoruz. Aç kalmadan doğru şeylerden doyuncaya kadar yemeyi

Tatlım pastırma evet ama sucuk tavsiye edilmiyor sadece kasap sucuğu olursa
Saf etten yapıldığı için füme yenebiliyor

İyi geceler kızlar
Yarın tartılmayı unutmuyoruz
İnşallah yüzümüz gülsün
Aksi bi durumdada cuma için erkenden önlemimizi alırız

Aynn walla zuhal abla:) kabk salatasi btmeseydi daha yicktm ama btti cabucak

Ay cok fena uykum kacti bacilar. Emzirmeye uyanmistm bebisi daha da uyuyamiyorum

Abla 1 tanecik kuru uzum mu yedin sahi:) azmine hayranim su an Menun de cok guzel, hemencik zatiflicaksin sen ki fazla kilon bile yok

Bni de bir aydir gormeyen komsum dedi ay nasi zatifladn sn spor mu yapiosun cok diye. Nasi mutlu oldm nasi:) daha devami gelicek bi de dmi saha cok sadirtalim onlari

sucuklu yumurta sucuğun miktarına göre değişir canım ama sucuğu az yediysen sorun yok onun dışında bence menün ve suyun güzel
sucuk azdı abla, yumurta da 1 den azdı. siz izmirde yaşayan arkadaştınız değil mi, bir kızı olan. Yanlış kişiye abla demiyim de :)

Günaydın
CUMA 91.7
PAZARTESİ 91.2 bu haftada 90 larda gezip durucam anlaşılan spor yapıp yorulduğum yanıma kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…