💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Vardı dimi oy oy :) hatırlamıyorum inan, çok yoğun geçiyor günler. Bugün benim için almadılar da, yedim işte
Eltimler gidince belki daha iyi olur ama bi yandan da şöyle diyorum. 2 dilim ekmek yerine geçiyor ya yarım simit. O zaman ekmekle, azcık yağ yemiş olsam simit yemiş gibi olmuyor muyum. Miktar fazla olmazsa sorun olmaz gibi geliyor. Defne sabah börek poğaça yiyordu mesela ama yanında başka bişey yemiyordu. Senin menülerin zaten maşallah ı var. Benim miktarları azaltmam lazım, aç kalmayı kabullenmem

Canım bir iki hafta yap biraz kilo ver dondurmayı az bişi yiyebilirsin şuan hırs yapma zamanı senin için günlük suyuna sporuna çok çok dikkat et bende tuzsuz hiçbişi sevmem ama tuz beni şişirdiği için kullanmıyorum zaten diyette deiliz beslenme alışkanlıklarımızı değiştiriyoruz yoksa zayıfladıktan sonra eskiye döner birden hatta daha fazlasını alırız

Aynen abla başta insan azimle hırsla daha az hata yapıyo hadi sonnradan arada bi neyse
Tatlım sonuçta insanız Robot değiliz
Ama ilk hedefimiz sağlıklı beslenmek olmalı
Belli bi başarı elde ettikten sonra arada masum kaçamaklar olabilir
Bu birazda hedefe ne kadar odaklandığımızla alakalı
Çünkü her kaçamak bizi geriye götürüyor öncesinde dikkat ettiğimiz günler boşa gitmiş oluyor
Ben hem kilolu olma durumunu hemde sınırsız yeme durumunu yaşamamış biri olsam belki anlamam
Ama ben bile ypabildiysem gerçekten isteyen herkes yapabilir diye düşünüyorum

Abla yulaf ezmesi falan yiyemiyorum iki öğün fındık ceviz yiyorum bide o kadar çok deil birer avuç sütümüde düşünmek zorundayım ya

Yok abla sen baya büyük bişi başarmışsın herşeyden önce azmin ve iraden mükemmel yani bide ben şöyle düşünüyorum boğazı tutup zayıflayabilen kadın her şeyi başarabilir

Canım evet 1 simit 4-6 dil ekmek yapıyor ama beyaz olduğu için daha çabuk acıkıyırsun insilünün yükseliyor
Arada yenebilir ama sık sık değil
Herkesin bünyesi farklı
Defne arada 1 poğaça yese bile genelde bütün öğünlerinde çok az yiyordu

Yok abla sen baya büyük bişi başarmışsın herşeyden önce azmin ve iraden mükemmel yani bide ben şöyle düşünüyorum boğazı tutup zayıflayabilen kadın her şeyi başarabilir
Sağolasın tatlım aslında çok büyük bişey yapmak gerekmiyor
Sadece sağlıklı beslenecez o kadar
Ben kendi adıma artık kilolu olmaktan çok yoruldum bunaldm kendimden nefret ettim
Bunu değiştirmekte benim elimde
İnsan bulunduğu ortamdan memnun değilse değiştirmek için bişeyler yapmalı

Çok şükür hep beraber başladık sonunu getirmedende bırakmıcaz

Kızlar sanmayınki ben acıkmıyorum
Şu anda gerçekten çok açım ve gözümün önünde bisürü bişey var
Kızım ıslak kek yapmıştı tadına bakayım diye israr etti, bi lokma bile almadım
Yiyerek mutsuz olacağıma yemeden mutlu olurum daha iyi

canım menün güzel akşamda nikah yemeğinde gayet iyi idare etmişsin :)

Abla yulaf ezmesi falan yiyemiyorum iki öğün fındık ceviz yiyorum bide o kadar çok deil birer avuç sütümüde düşünmek zorundayım ya
Haticem mümkünse kuruyemişine bademde ekleyebilirsin
Badem yağ yakmak içinde etkili

benim kızımda aynı akşam waffle yedi banada bir lokma al diye ısrar etti durdu ama almadım

kizlar bugun cok sacma sapan bi gun oldu
kahvaltidan once 2 erik
sabah : 1 dilim tbe domates salatalik peynir zeytin sekersiz cay
ara : biraz leblebi ve badem 1 bardak süt
oglen : 1 dilim pizza 1 pogaca ( misafirlikdeydik de tiramisu falan vardi onlari yemedim )
aksam : 1 eksi elma
sabah 1.5 saat aksam 2 saat yuruyus + egzersiz 3 litre de su ictim

sabah ve ara öğün güzel olmuş öğlen cıs yemişsin ama akşam telafi etmişsin canım sporun da harika o sporla bütün kalorileri harcamışsındır :)

Damlam artık sporun için 41 kere maşallah demekten başka bişey bulamıyorum
Nasıl bu kadar istekli azimli oluyorsun nazar değmesin kuzum
Sabah güzel
Evet pizza poğaça biraz sıkıntı ama öğlen yemişin bide herzaman yediğin bişey değil
Zaten akşamda telafi etmişsin
Artık cumaya kadar hamurişi hakkını kullanmış oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…