Vardı dimi oy oy :) hatırlamıyorum inan, çok yoğun geçiyor günler. Bugün benim için almadılar da, yedim işteMenü genel olarak güzel tatlım
En azından simit yarım olmuş, bu hafta simit hakkını kullandın ona göre. Sabah ekmek türevi olmasa kuruyemiş yenebilir ama ikisi birden fazla. Bence sucuğada hiç gerek yok boş kalori
Akşamda salata yemişin güzel
Pratik olarak kabakları tost makinesine koyup sonra yopurtlayıncada güzel oluyor
Sabah tabiki kızartma olmamış cnm
Ben artık biber dahil herşeyi fırında yapıyorum
Öğlen ara güzel
Akşamda kaç sarma yazmamışın ama hem çorba bakla hemde sarma fazla olmuş
Menün güzel Haticem
Eğer sabah erken yediysen ara yapmanda bi sakınca yok
Bugünde kabak günüymüş bende yaptım
Dün tost mak.yapmıştım öyle fırından daha iyi oldu
Tatlım salam yerine füme yiyebilirsin ama sucuk salam tarzı şeyler önerilmiyor
Muhtemelen mısır şekerli olmasa daha iyiymiş
Akşamki ekmeği sabah yeseydinya güzelim
Ama genel olarak iyi sayılır mısır hariç
Benim hatırladığım hafta içide simit vardı sanki
Ama bu hafta çok güzel olacak eminim
Canım bir iki hafta yap biraz kilo ver dondurmayı az bişi yiyebilirsin şuan hırs yapma zamanı senin için günlük suyuna sporuna çok çok dikkat et bende tuzsuz hiçbişi sevmem ama tuz beni şişirdiği için kullanmıyorum zaten diyette deiliz beslenme alışkanlıklarımızı değiştiriyoruz yoksa zayıfladıktan sonra eskiye döner birden hatta daha fazlasını alırızacaba sosis sucuk salam üçlüsünden hangisi daha makuldür :) hafta içi yemiyim en iysi bu tip bişey.yumurtayıda yağda yapmak istemiyorum ama haşlanmışını hiç sevmiyorum . ben bazı günler yumurtada yemesem mi ki .?dondurmayı ben ara öğün meyvesi gibi düşünmüştüm yaçünkü dondurmayla incirden başka tatlı bişey yemedim diye kötü olduğunu düşünmemişytim hatta çikolatalı değil meyvelilerden yedm sırf o yüzden çıktığımızda yürüdüm ama tekrar yatmadan hareket falan yapabilirim karın ve bacak
Tatlım sonuçta insanız Robot değilizAynen abla başta insan azimle hırsla daha az hata yapıyo hadi sonnradan arada bi neyse
Abla yulaf ezmesi falan yiyemiyorum iki öğün fındık ceviz yiyorum bide o kadar çok deil birer avuç sütümüde düşünmek zorundayım yaSabah erken oluyorsa,acıkıyorsan ara yapman normal cnm.
Normalde sabah ekmek olmadığı zaman 1 çb kuru yemiş yenebilir sen arada yediğin için yarım çb yesen yeterli olur heralde
İstersen arada 1 kş yulaf ezmeli meyveli yoğurtta yiyebilirsin
Yok abla sen baya büyük bişi başarmışsın herşeyden önce azmin ve iraden mükemmel yani bide ben şöyle düşünüyorum boğazı tutup zayıflayabilen kadın her şeyi başarabilirTatlım sonuçta insanız Robot değiliz
Ama ilk hedefimiz sağlıklı beslenmek olmalı
Belli bi başarı elde ettikten sonra arada masum kaçamaklar olabilir
Bu birazda hedefe ne kadar odaklandığımızla alakalı
Çünkü her kaçamak bizi geriye götürüyor öncesinde dikkat ettiğimiz günler boşa gitmiş oluyor
Ben hem kilolu olma durumunu hemde sınırsız yeme durumunu yaşamamış biri olsam belki anlamam
Ama ben bile ypabildiysem gerçekten isteyen herkes yapabilir diye düşünüyorum
Canım evet 1 simit 4-6 dil ekmek yapıyor ama beyaz olduğu için daha çabuk acıkıyırsun insilünün yükseliyorVardı dimi oy oy :) hatırlamıyorum inan, çok yoğun geçiyor günler. Bugün benim için almadılar da, yedim işte
Eltimler gidince belki daha iyi olur ama bi yandan da şöyle diyorum. 2 dilim ekmek yerine geçiyor ya yarım simit. O zaman ekmekle, azcık yağ yemiş olsam simit yemiş gibi olmuyor muyum. Miktar fazla olmazsa sorun olmaz gibi geliyor. Defne sabah börek poğaça yiyordu mesela ama yanında başka bişey yemiyordu. Senin menülerin zaten maşallah ı var. Benim miktarları azaltmam lazım, aç kalmayı kabullenmem
Sağolasın tatlım aslında çok büyük bişey yapmak gerekmiyorYok abla sen baya büyük bişi başarmışsın herşeyden önce azmin ve iraden mükemmel yani bide ben şöyle düşünüyorum boğazı tutup zayıflayabilen kadın her şeyi başarabilir
Bi çalışkan arımız dahasporumu da yaptım geldim
Çok güzel tatlım fazlası yok ama bana göre sabah ve akşama yeşillik salata falan ekliyebilirsin
Kizlar merhaba nikah yemeginden yeni geldim cok guzel bir geceydi.menumu paylasiyim :)
SAAT 09.15 2 k.kayisi 2 sb su
SAAT 10.00 2tbe 5zeytin 2 kkb.peynir yumurtali menemen salatalik cay
SAAT 14.00 1 armut
SAAT 16.00 1 kepce sehriye corbasi
SAAT 20.00 kuzu tandir 4yk kusuzumlu p.pilavi salata 1 kepce m.corbasi ( nikah yemegi)
3 lt su
Haticem mümkünse kuruyemişine bademde ekleyebilirsinAbla yulaf ezmesi falan yiyemiyorum iki öğün fındık ceviz yiyorum bide o kadar çok deil birer avuç sütümüde düşünmek zorundayım ya
Kızlar sanmayınki ben acıkmıyorum
Şu anda gerçekten çok açım ve gözümün önünde bisürü bişey var
Kızım ıslak kek yapmıştı tadına bakayım diye israr etti, bi lokma bile almadım
Yiyerek mutsuz olacağıma yemeden mutlu olurum daha iyi
Ben yaklasik 1 ay once kendimce spor yaparken sol legen kemigimin tendomlari incidi hala sanci yapiyorrsporsuz kg verenlerdenim valla ucuz atlatmisin dedi dr ole iste :)
Ben senin gibi olsam aynı kararlılığı gösterirmiyim bilmiyorum füsunumbenim kızımda aynı akşam waffle yedi banada bir lokma al diye ısrar etti durdu ama almadım
kizlar bugun cok sacma sapan bi gun oldu
kahvaltidan once 2 erik
sabah : 1 dilim tbe domates salatalik peynir zeytin sekersiz cay
ara : biraz leblebi ve badem 1 bardak süt
oglen : 1 dilim pizza 1 pogaca ( misafirlikdeydik de tiramisu falan vardi onlari yemedim )
aksam : 1 eksi elma
sabah 1.5 saat aksam 2 saat yuruyus + egzersiz 3 litre de su ictim
Damlam artık sporun için 41 kere maşallah demekten başka bişey bulamıyorumkizlar bugun cok sacma sapan bi gun oldu
kahvaltidan once 2 erik
sabah : 1 dilim tbe domates salatalik peynir zeytin sekersiz cay
ara : biraz leblebi ve badem 1 bardak süt
oglen : 1 dilim pizza 1 pogaca ( misafirlikdeydik de tiramisu falan vardi onlari yemedim )
aksam : 1 eksi elma
sabah 1.5 saat aksam 2 saat yuruyus + egzersiz 3 litre de su ictim
Ben senin gibi olsam aynı kararlılığı gösterirmiyim bilmiyorum füsunum
Valla çok takdir ediyorum helal sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?