O kadar yorgunluğa yürüyüşte yapabiliyosan AFERİM sanaBen bugün bittim iptalim ya hala temizlik yapıyorduk daha da bitmedi ben bittim ama.
Menümü yazayım.
SABAH: Salatalık ve peynir
ARA: Sade kahve
ÖĞLE: 1 Kase tava, 1 kase cacık
ARA: 1 Kase cacık, yeşil çay
AKŞAM: Biraz spagetti yedim o olmayaydı iyiydi
Şu an belimin bacaklarımın ağrısından duramıyorum inanın. Ama yarım saatte olsa zorla yürüyüp dus alıp yatcam. Fenalardayım..
Yazmasanda yediklerin senin mideye gittiYaaa benim menu cook kötü.
Bugün yazmayayim ben
O kadar yorgunluğa yürüyüşte yapabiliyosan AFERİM sana
Temizlik bitmesede kolaylamışınızdır heralde
Spagetti akşam olmasa daha iyiydi neyse temizlik ödülün olsun
Yaaa benim menu cook kötü.
Bugün yazmayayim ben
Yarında devammı temizliğe yoksa biraz dinlenirdinEvet öyle oldu birazcık. Yarım saat yürüdüm ama nasıl yürüdüm bir de bana sorun
İçim rahat etmezdi şu an içim rahat ama ağrılardan ben hiiiç rahat değilimm
Hep uzmanlar diyorya, yediklerinizi yazın diye. Yerken fark etmiyozda yazınca bi bakıyoz bisürü bişey olmuşYaz balım yaz kendimizle yüzleşiyoruz yazınca.
İnsan kendinden saklayamıyor ki
Yarında devammı temizliğe yoksa biraz dinlenirdin
Ne güzel annene yardım eden bi kızı var
Ablacım ne güzel bir işin varr :) Yaşlılara yardımcı olmak onları mutlu etmek çoook güzel birşey, bildiğim kadarıyla bizim buralarda bu tarz yardımlar yok ama avrupada olması çok hoşmuş :)Huuu Huuu nerdesiniz milletttt
Neler yapıyonuz
Hava güzel olunca bende kuru kuru terasta oturuyom hatta uzanıyom
Canım hiç bişey istemiyor
Daha önce yazdımmı hatırlamıyom. Ben arada bir yaşlılara refakat ediyom
Evde yalnız kalmaya korkan bi tane kadın var haftada 2 sefer orda kalıyorum
Başka biri daha var, onuda bazen alıp gezdiriyom, kahve içiyoz beraber
Benim eşimin ailesi burda. 3 Görümcem 1 eltim var. Şükür hepsiyle iyi anlaşıyom
Bitane görümcemle evlerimiz yanyana
Bu arada konyalıyım
Başka anlatmadığım bişey kalmadı heralde
İç çamaşırlarım dışında
Çook geçmiş olsunYok gulum ya bobrek agrısı yuzunden gittik. Sonuc kbyi 60 dan az tutmamı yasakladı. Bugun menum uctu gitti hep esimin yuzunden ( doktorun dedigini unutma) diye diye zorla yedirdi. Sonucra kalori 900 ama kb 91e fırladı
Tatlım ne kadar yardım olsada sonuçta bedava yapmıyomAblacım ne güzel bir işin varr :) Yaşlılara yardımcı olmak onları mutlu etmek çoook güzel birşey, bildiğim kadarıyla bizim buralarda bu tarz yardımlar yok ama avrupada olması çok hoşmuş :)
Çook geçmiş olsun( Neden 60 yaptılar peki değerlerin mi düşük çıktı? bende yapıyorum ama simdiye kadar duymamıstım zararlı olduğunu, bana da doktor tavsiye etti eğer ciddi sonuçları varsa tekrar bir danışayım :|
Bugün iftara misafirlerimiz vardı öldüm desem yeridir gözlerimden uyku akıyor..kendimi zor tuttum yememek için 3 çeşit tatlıdan tutun sarmalar vs uzadı yemekler eh banada irademle savaşmak kaldı ama çok kötü olmasa da biraz aştı kbyi
Yediklerime gelirsek:
Sabah- 1 haşlanmış yumurta+2zeytin+1 orta boy domates
öğle- yarım tabak patlıcan tava + 1 kaşık haşlama makarna
ara- annem zorla evde tek oruç ben olmayınca tatlı olmuş mu diye tattırdı (1 lor tatlısı az şerbetli) allahtan bununla kaldı diğerlerine baktırmadı
akşam - mercimek çorbası+2 yemek kaşığı yeşil fasulye+1 ızgara patates(küçük)+1 ızgara tavuk göğüsü+1 kaşık ta ton balıklı salata
kb:61 oldu malesef
kendimi şişmiş hissettiğimden de üzerine orta şekerli kahve içtim birazdan da soda içeceğim ve bugünlük bu kadar
Kızlar ben bitki çaylarını, kahveyi hep şekersiz içtiğim için yazmıyorum
Gerçi ramazanda kahveye fırsat kalmıyor
Benim hatam iftardan sonra siyah çayı fazla içiyom
Sahura kadarda 2-3 kup değişik bitki çayı
Bende bekliyom ama daha görünürde bişey yokmerhaba kızlar.. bugun ıftara bı saatten az kala regl oldugumu gordm.. bı saat ya saka gıbıneysee.. bı dılım borek yedım zaten mısafırlerımzle beraber 15 kısı vardık ıftarda neredeyse hıc bısey yıyemedmm.. masada bıraz et dolması yedım kavun yedım suyumu ıctım (gerçekten baska bısey yemedım dusunuyorumda).. servıslere yardım et fılan baya yoruldumm.. kızlarla sozlesmıstık dısarı cıktım bırazcık yuruyus sonrasnda turk kahvesı ıctık bı yerde az sekerlı.. az once eve gırdım ınanılmaz acıkmıstım yemeklerden bırer kasık aldım sadece.. sahurum fılan yok.. yarın yıne yazarım ne yersem malum ramazan benım ıcın bıttı bugun.. ınanılmaz karın agrısı cekıyorum.. ıkı tane de parol ıctım kalorısı varsa artık..
ıkı tane derken saat 7den berı ıkı tane ıctım demek ıstedm ablacım..Bende bekliyom ama daha görünürde bişey yok
Bazen 5 -10 dak kala oluyodum ben
Bazılarında ağrı hapı kesiyor diyolar ama ben test etmedim. Niye 2 tane birden aldınki güzelim
Aslında içilen Çaylar suyun yerini tutmuyor ama ben suyuna çokca içiyorumen guzelı zaten.. hem ıctıgın su mıktarı artıyo bu sekılde caylar ıcerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?