en ufak bı sabıt kalmada kotu hıssedıyo ya ınsan.. bı gunde kılo mu verılırms
Ben Oruçken doğru dürüst iş yapamıyomya ,bu hafta temizlik yapacam hasta olmayı bekliyomAyyy grupça regl olucaz heralde
Ben Oruçken doğru dürüst iş yapamıyomya ,bu hafta temizlik yapacam hasta olmayı bekliyom
Kız sen beni geçecen elimi çabuk tutmam lazımyok yok orucum ben daha regl olmadım.. 77.9-78.0 arası cıktı400-500 gr arası gıtmıs yanı
Olacak Allah'ın izniyle başarıcazz!
Ayy zayıflarmışta sen gel bakalım seveyim saçlarını aman da amann
Kız sen beni geçecen elimi çabuk tutmam lazım
Olsa bi dert olmasa ayrı dertAblacım yaz günü de hiç çekilmiyor ya ekstra sinir bozucu oluyor bu regl..
Zaten benimki çok sancılı sıkıntılı geçiyor.
Ana maşallahben tartıya cıkınca 60 fılan gormek ıstıyodum abla yaa.. cok sabırsızım sanırmhem tatlı yarıs bunlar hepımız cıtır olucaz ıns onemlı olan bu
Ana maşallahvarsa öyle bi yol bizede söyle güzelim
Sabır olmadan sonuç olmuyor cnm
Bir gün bi uyansamm çıksam tartıyaa anamm bir de ne göreyimm 55 filan olmuşum.
Şoka girsem bögürerek ağlasam, salyalarımı akıta akıtaaa çirkinleşşseemm çok mu Allah'ım..
ınan en guzel cırkınlık olur o anbende ıstıyoruumm
Aminnnn inşallahŞu mübarek günlerin hürmetine Allah'ım hepimizin gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah..
Geçmiş olsun cnm ne olduSlm tatlım bugün gelemedim kb diyeti beni acillik etti. Doktordan fırcada yedim kbyi dusuk tuttugum icin, anam millet yapıyo hicbisey olmuyo ben yapiyom acillik oluyom ne sanssızım yaaa
Yok gulum ya bobrek agrısı yuzunden gittik. Sonuc kbyi 60 dan az tutmamı yasakladı. Bugun menum uctu gitti hep esimin yuzunden ( doktorun dedigini unutma) diye diye zorla yedirdi. Sonucra kalori 900 ama kb 91e fırladıGeçmiş olsun cnm ne oldu
Heralde ramazanda olunca sıcakta zorlamıştır seni. Baygınlıkmı geçirdin yoksa
Tekrar geçmiş olsun cnmYok gulum ya bobrek agrısı yuzunden gittik. Sonuc kbyi 60 dan az tutmamı yasakladı. Bugun menum uctu gitti hep esimin yuzunden ( doktorun dedigini unutma) diye diye zorla yedirdi. Sonucra kalori 900 ama kb 91e fırladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?