Tesekkurleermenün çok güzel olmuş
cok ıyı yapmıssn canım..Sporu araya sikistrdim cok sukur:)
20 dk bacak
5 dk popo
10 dk karin egzersizi:)
Cok ozlemisim sporu coook. Yavas yavas kaslarmn da guclendigni hissediyorum:)
Canm yoksa sn de mi ingilizcecisin:)) ayrica o biskuvi ne ordaa:)Bugun çeviri isi geldi onunla ugrasiyodum hic giremedim kizlar insaallah hepiniz iyisinizdir menumu paylasayim ben de
Sabah 1 yagda yumurta sekersiz cay 10 zeytin
Oglen 1 kase yogurt 1 dilim tam bugday ekmegi
Ara 4 erik
Aksam bir adana dürüm ayran
4 biskuvi
Bugun kadam cok yoruldu kendime odul verdim
bence guzel canim kahvaltida ekmek yemiyo musunmerhabalarr.. ıkı gundur duzenlı gıremedım.. bugun dogru duzgun bı menu yapabıldım cok sukur kendımce..
sabah 10 gıbı: domates salatalık zeytın peynır bı fıncan ıkısıbı arada bı haslanms yumurta bıraz recel(ıkı catal bırı yere dustu)
oglen 1 gıbı 4-5 tane erık yedım yanında bı kase yogurt..
saat 4 gıbı bıraz cevız leblebı kuru uzum fılan bı kase
aksam 6dan sonra.. 6.30 gıbı bı kase soguk yogurtlu corba cok az yagsız tuzsuz haslanms makarna 4 tane kofte (patates almadm) bıraz salata 3-4 tane uzum tanesı
suyum 2.75 fılan3 olmadı tam ama yatana kadar bı ıkı bardak daha ıcerım sporda leslıe 3 mıle
aksam olmamıs canım genel olarak.. durum de hos durmuyo ama suyun sporun gayet ıyı..kizlar bugunku menum
sabah : 1 dilim tbe peynir zeytin domates salatalik sekersiz cay
ara : 5 erik
oglen : 2 peynirli durum ( bu bildigimiz kalin durumlerden degil boyutlari krep kadardi )
aksam : 2 top dondurma
annemle aksam disari cikmistik tutturdu sana dondurma ismarliycan diye yemiycem dedim ölümü gor falan dedi ben de kirmiyim dedim
3 litre suyumu ictim 2 saat yuruyus yaptim
bence guzel canim kahvaltida ekmek yemiyo musun
ne guzel ya hayatimda hic ekmeksiz gunum gecmemistir heraldeyok benım ekmekle hıc aram yok..eskıden de yemezdım borek hamurısı fılan cok yerdım.. artık onlar da yok tabı..
Canim ben hem ingilizceci hem çinceciyim :) bugun gelen ceviri de cinceden ingilizceyeyiydi basim kazan gibi oldu esim de bana gitmis biskuvi almis seviyorum diye oyle oldu iste :) telafi edicem insaallah artikCanm yoksa sn de mi ingilizcecisin:)) ayrica o biskuvi ne ordaa:)
ahh canim sorma ya gecenlerde size evdeki durumdan biraz bahsetmistimaksam olmamıs canım genel olarak.. durum de hos durmuyo ama suyun sporun gayet ıyı..
bizim ev tam diyet canavarı herkes fazla iştahlı zaten .(genlerden geliyo galiba benimkide) hiçbişey çöpe gitmez heleki tatlıysa :) bana şey hissi oluyo sürekli ben yemezsem bunu kalmıycak mutlaka biri yer bende yiyim bitmeden tamamen bu dürtüyle yapıyorum hep kaçamakları sanki hayatımda hiç yemediğim şeymiş gibi..kızıyorum kendimeTatlım başta kendini kaçamak yapmaya alıştırmıcaksın eğer tatlı kaldı ve yiyen yoksa at çöpe
Senin miden çöpten daha değersiz değil
Öğünlerin başlangıç için iyi ama saatlerini birazdaha geri çekmen lazım
Kilo vermenin şartlarından biride düzenli uyku yarından itibaren hiç kaçamak yapmıyarak telafi edersin
Yürüyüp eritmişindir diyemiyorum çünkü gerçek olmaz
geçen seneki doktorum kahvaltıda 3 dilim ekmek vermişti bana ona güvenerek böyle yiyorum aslında .o zmanlar veriyodum da bırakınca işte..valla telafi etmiştir inşallah ama pek sanmam ..evet ya 9 geç ama şuan çok acıktım mesela erken yesem kim bilir ne olcamkahvaltın ıyı ama canım 2.5 dılım ekmek cok fazla bence..saat 4 ıyı olmus.. tatlı yemesen ıyımıs ama yapıcak bısey yok.. umarım 45 dklık yuruyusle telafı etmıssındr. saat 9da cok gec canım yemek yemek ıcın.. daha fazla dıkkat edersen ıyı olur dıye dusunuyorm..
maşşallah valla size . ben valla şu yaşımda koşmayı unuttum resmen .insanlar neler neler hayaleder bende koşabildiğim günlerin hayalini kuruyorum ama öyle evden bakkala kadar değil o top sahasının içinde döne döne :) zaten bacaklar sorunlu bende bide kilo yük olunca yürüdüğüme şükür aslında ..Kızlar 90 dak bantta yürüyüş +koşu tamamlanmıştır bilginize sunulur efemmm
Konu Sahibi cevap veriyor şekerya kızlar merak ettim şu an konu sahibi kaç kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?