Noldu canm?
zaten hep oyle oluyo kı canım.. yıyıp pısman oluyoruz.. sonra tartıda artı gorunce moral bozuluyor fılan.. yemesek hem mutlu hem huzurluyz. bende fazla kacırdm ıllakı oluyo ama bıran once kendımıze gelmemız lazım..Haklisin feyza keske hersey su icmek kadar basit olsa 2.5 oldu bile yatana kadar 3 olur. Ya cok pismanlik duyuyorum offf yaaa
Tatlım sabah ekmeğin yok ama yağ 1 tatlı kş olsa daha iyi. 1 yumurtaya o yağ çok fazlaArkadaşlar bugün ki listemi paylaşayım ödev gibi oluyor bana arada beğenen hanımlarda yıldızlı pekiyi vermiş gibi hissettiriyor
sabah: 1 yumurta 1 yemek kaşığı yağla omlet+6 zeytin+3 çatal peynir+şekersiz çay
öğlen: kahvaltı çok geç saatte olduğu için atıştırdım. 13.00 minik bir elma 15.00 armut
akşam: bir kase müsli karıştırılmış yoğurt
45 dk spor yaptım ayrıca mersinde bana 1.5 saat gibi geldi :/
Arkadaşlar bugün ki listemi paylaşayım ödev gibi oluyor bana arada beğenen hanımlarda yıldızlı pekiyi vermiş gibi hissettiriyor
sabah: 1 yumurta 1 yemek kaşığı yağla omlet+6 zeytin+3 çatal peynir+şekersiz çay
öğlen: kahvaltı çok geç saatte olduğu için atıştırdım. 13.00 minik bir elma 15.00 armut
akşam: bir kase müsli karıştırılmış yoğurt
45 dk spor yaptım ayrıca mersinde bana 1.5 saat gibi geldi :/
Sabah 1 kuru kayısı 1 kuru incir 4.5 tane kuru üzüm
KAHVALTI azcık zeytinyağıyla omlet 1 çay bardağı kadar fındık ceviz peynir domates salatalık
ÖĞLE 1 kase çorba 1 domates yoğurt
AKŞAM haşlanmış et yoğrt domates ama bugün hiç doymadım yaaa aralarda leblebi yedim saldırmamak için zor tutuyorm kendimi
Leslie 3 + 1 yapıldı su 3 litreyi geçti
storeperde 20 dk koşar adım yürüyüş sonrasında hareket bacak egzersizi mekik filan allah ne verdiyse işte sıcak havada çok zor oluyor her gün biraz daha artırıcam 1 saat 1.5 saat filan olacak.
Birgülüm feyzanında dediği gibi ya ekmek ya börek tercih et
Eğer ekmek yiceksen kuruyemişleri kahvaltıda değil sonraki arada yiyebilirsin
Helva zaten olmamış
Akşam güzel kuzum ama süzme yoğurt ev yoğurdu değilse çok yağlı olur heralde
Kızlar şu üzümü, muzu, kavunu bırakın bi süre
Şekeri düşük meyveleri tercih edin
Aklıma geldide ben 8 aydır hiç muz yemedim
Sabah ekmeksiz güzel bi kahvaltı Öğlen ve arada güzel
Akşam çorbada buğday yada pİrini yoksa yağsız tuzsuz makarna olabilir
Su ve sporda güzel tatlım
Emelim bak sana kızmaya başlıcam
Hani evine gelince biz asıl emeli görecektik
Artık bahaneler bitti kuzum eğer Kilo vermek istiyosan yarı sabahtan itibaren kendine çeki düzen ver
Biyere gitsende, biri gelsede mutlaka senin yiceğin bişeyler vardır
Lütfen yarın böyle menü görmek istemiyorum tatlım
füsunum sen genelde zaten çok kontrollüsün
Akşam meyve yerine yoğurt yada salata tercih etseydin daha iyi olurdu
Ohh maşallah canıma hepimizin seninle elifi örnek almamız lazım. Hem kilonuz az hemde menüler genelde çok güzel
Bugun çeviri isi geldi onunla ugrasiyodum hic giremedim kizlar insaallah hepiniz iyisinizdir menumu paylasayim ben de
Sabah 1 yagda yumurta sekersiz cay 10 zeytin
Oglen 1 kase yogurt 1 dilim tam bugday ekmegi
Ara 4 erik
Aksam bir adana dürüm ayran
4 biskuvi
Bugun kadam cok yoruldu kendime odul verdim
menün bugün harika canımSabah 1 kuru kayısı 1 kuru incir 4.5 tane kuru üzüm
KAHVALTI azcık zeytinyağıyla omlet 1 çay bardağı kadar fındık ceviz peynir domates salatalık
ÖĞLE 1 kase çorba 1 domates yoğurt
AKŞAM haşlanmış et yoğrt domates ama bugün hiç doymadım yaaa aralarda leblebi yedim saldırmamak için zor tutuyorm kendimi
Leslie 3 + 1 yapıldı su 3 litreyi geçti
Bugun çeviri isi geldi onunla ugrasiyodum hic giremedim kizlar insaallah hepiniz iyisinizdir menumu paylasayim ben de
Sabah 1 yagda yumurta sekersiz cay 10 zeytin
Oglen 1 kase yogurt 1 dilim tam bugday ekmegi
Ara 4 erik
Aksam bir adana dürüm ayran
4 biskuvi
Bugun kadam cok yoruldu kendime odul verdim
Kızlar türk kahvemi içtim şimdi spora başlıyorum
@smyr38 Emelim belki söylediklerime alınabilirsin kuzum ama biliyosunki senin iyiliğin için
Yoksa senin yediklerinin bana ne zararı var nede faydası
Hadi topla kendini
Bak ne güzelde Kilo vermeye başladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?