💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Haklisin feyza keske hersey su icmek kadar basit olsa 2.5 oldu bile yatana kadar 3 olur. Ya cok pismanlik duyuyorum offf yaaa
zaten hep oyle oluyo kı canım.. yıyıp pısman oluyoruz.. sonra tartıda artı gorunce moral bozuluyor fılan.. yemesek hem mutlu hem huzurluyz. bende fazla kacırdm ıllakı oluyo ama bıran once kendımıze gelmemız lazım.. bı anda cok su ıcmekte ıyı bısey degıl cok yuklenme.. yarın daha ıyı bı menuyle beraebr devam edersn suyuna merak etme beraber zayıflıcaz burda bıraz ınan kendıne.. bacagn daha ıyıyse hafıften spora baslayabılırsn bence.. en azından 15-20 dk yuruyus.. ımkanın yoksa leslıe 1 mıle fılan.. zorlama kendını ama ıyı hıssedıyosan basla spordan daha fazla sogmadan

Tatlım sabah ekmeğin yok ama yağ 1 tatlı kş olsa daha iyi. 1 yumurtaya o yağ çok fazla
15 de meyve yemeyip akşam erken yemeğini yiyebilirdin

Tatlım senin adın neydi, söylemedinmi benmi unuttum

gayet ıyı canım mennun.. spor da guzel 45 dk yaptıgn spor yuruysmu yoksa sende mı leslıe-3 mıle yaptın.? bazı sporlar yorucu olabılıyo kosu gıbı ıp atlama gıbı haklısn canım..

Mefkurem yok canım yeniyim söylememiştim duygu ismim bu arada öğlen atıştırdım dan kasıt bir elma ve bir armut :) Yağ için dediğini dinleyeceğim ekmek yemiyorum artık sağlıklı olanı almaya çalışıyorum vücuda ette b vitamini var oradan alırım diyorum

Sabah 1 kuru kayısı 1 kuru incir 4.5 tane kuru üzüm
KAHVALTI azcık zeytinyağıyla omlet 1 çay bardağı kadar fındık ceviz peynir domates salatalık
ÖĞLE 1 kase çorba 1 domates yoğurt
AKŞAM haşlanmış et yoğrt domates ama bugün hiç doymadım yaaa aralarda leblebi yedim saldırmamak için zor tutuyorm kendimi
Leslie 3 + 1 yapıldı su 3 litreyi geçti

storeperde 20 dk koşar adım yürüyüş sonrasında hareket bacak egzersizi mekik filan allah ne verdiyse işte sıcak havada çok zor oluyor her gün biraz daha artırıcam 1 saat 1.5 saat filan olacak.

Kızlar türk kahvemi içtim şimdi spora başlıyorum

@smyr38 Emelim belki söylediklerime alınabilirsin kuzum ama biliyosunki senin iyiliğin için
Yoksa senin yediklerinin bana ne zararı var nede faydası
Hadi topla kendini
Bak ne güzelde Kilo vermeye başladın

sabah cok ıyı ben cok sevıyorum boyle kuru meyvelerı fılan..

kkahvaltı guzel canım.. oglen de cok ıyı olmus.. aksam da baya ıyı..

spor su hıc dıcek bısey yok menune.. bu hafta kırılıcak o +1 hıc merak etme sen.. leblebı genelde tok tutuyo canım yıyebılırsn..

Reactions: BBD
storeperde 20 dk koşar adım yürüyüş sonrasında hareket bacak egzersizi mekik filan allah ne verdiyse işte sıcak havada çok zor oluyor her gün biraz daha artırıcam 1 saat 1.5 saat filan olacak.

cok ıyı canım.. boyle tek tıp spordan daha ıyı oluyo zaten ortaya karışık gunluk 1 saat spor suresı bence cok ıdeal.. 1.5 saat duraklama donemlernde uygulanabılır..

çok sağol canım beni motive ediyorsun bundan sonra meyveleri ben de gündüz yemeye çalışacağım dün gece sadece yoğurtla çok acıktım da mutfağa gidip ne yiyecek varsa yemek istedim ama tuttum kendimi muz biraz daha tok tutuyor bugün pek aç değilim

1 aydan sonra illa ki duracak eminim ki haklısın çok yüklenmem şimdilij zaten diyette var. Yıllarca yanlış beslenmeden misafirliğe gittik kahvaltıda meyve vardı sofrada hiç alışkın değilim sivaslıyım bizde börek olur bol bol

Bugun çeviri isi geldi onunla ugrasiyodum hic giremedim kizlar insaallah hepiniz iyisinizdir menumu paylasayim ben de

Sabah 1 yagda yumurta sekersiz cay 10 zeytin

Oglen 1 kase yogurt 1 dilim tam bugday ekmegi

Ara 4 erik

Aksam bir adana dürüm ayran

4 biskuvi

Bugun kadam cok yoruldu kendime odul verdim

sabah ıyı canım oglen de guzel aksam olmamıs durum baya agır bıde ustune bıskuvı.. odul vermıssın madem oyle olsun bugunluk.. saatlerını bılmıyorum umarım cok gec degıldr aksamın.. suyun sporunda varsa guzel sayılır..

menün bugün harika canım suyun ve sporunda öyle leblebi diyette 1-2 avuç tavsiye ediliyor zaten

menün iyi olmuş canım ödül hakkın ama adana dürümü öğlen tercih etseydin daha iyi olabilirdi

afiyet olsun canım

Ben niye kizayim zuhal ablacigim sen de bizim icin cabaliyosun senden ve diger arkadaslarimdan allah razi olsun.15 temmuzdan bu yana 6.7 kg gitmis sizin sayeniz de.

Ben o nedenle pazartesi daha iyi olacak demistim cunku beni davet ediyorlar hani geldim ya sehir disindan. Hirde yarin cok luks bi restrnda yemek var nikah yemegi o nedenle pztsi demistim ama yarin neden dikkat etmeyeyim dimi :) soz yarin daha guzelllll olacakkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…