- 16 Ağustos 2015
- 1.643
- 3.967
- 83
- 50
Zaten grnelde akşam öeyve yemiyorum abla sporuda son 3 gündür hep 3+1 yapıyorm ara vermeden işte adet olmama az kaldı sanırım ondan böyle oldu bu hafta çok dikkat edeyim hiç kaçamak yapmıyim bide adet olursam direnç kırılır sanırım bugünde moralim iyice bozuldu azcık saldım kendimi toparlasam ii olcak
Moral bozukluğunu bırakıyorum abla bugğn bayadır görmediğim iki komşumu gördüm ikiside zayıflamışsın dedi motive oldum şimdi bismillah deyip yeniden başlıyorum bu hafta hiç cıs olmadan sporuma dikkat ederek harika geçecek görüceksiniz gelecek hafta birinci mutlaka ben olucamŞu Moral bozukluğunu bırak hele tatlım
Nasıl olsa veremiyom diyip salarsan önüne geçemezsin
Stress olunca vücutta bi hormon salgılanıyor adını unuttum şimdi oda Kilo vermeni engelliyor
Önce beynini içini rahatlat hatta kendi kendine konuş, beynini ikna et
Ben doğru şeyleri yapıyorum vücutta inadı bırakıp yağlardan ayrılmayı kabullenecek diye
Ben bunu bi ara gerçekten yapıyordum. Beynime diyodum korkma bırak yağları, aç kalmıcan bu ağırlıktan kurtulacan diye
Bide herkesin bünyesi bir değil tatlım.daha doğum yapalı fazla olmadı her ay düzenli regli olmaya başladınmı
Eminim olunca şişliğinde inecektir
Ctesiden snrasi icn ddm cnm. Ctesi zatwn 89.2ydm. Cumaya kdr bi yuz gram farknetms. Yoksa haftada bi kilo super tbi1 kiloyu geçmişsin canım, boşa mı oluyor
Bende artıyım, yediklerime dikkat etmeye çalıştım. Yürüyüş çok yaptım ama doktor belki bişey söyler. Hangi bölüme gitceğimi de bilmiyorum
Çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendinemenüm kahvaltı saat 11.00
2 dilim tam buğday ekmeği
2 kibrit kutusu peynir
1 yumurta
4 zeytin
3-5 tane kuru üzüm
akşam saat 18.30
1 kase yoğurt bir elma
su 3 litre olmuştur daha içerim dün doktora gittiğimde kalbimde ritim bozukluğu olduğunu öğrendim bugün de uzun bir süre derin nefes alamadım kendimi akşama kadar iyi hissetmezsem bugün spor yapamayacağım
Teşekkür ederim cnm darısı diğer haftalara inşallahçok sevindim emeklerinin karşılığını almışsın canım
Tatlım sabah güzel olmuşBenim de bugunku menum
Sabah 10.30 1 dilim kepek ekmegi 1 catal peynir 1 domates 1 salatalik 1 tane yumurtali omlet
Oglen 15.00 1 kase yogurt
Aksam 18.30 1 kase yogurt 1 dilim tam bugday ekmegi
19.30 90 gr leblebi (yemekle iyi mi ettim kotu mu ettim bilmiyorum) 100 gr da kalori miktari 392)
Su 2.5 litre ama 3 olur
Tatlım bi görünüyon bi kayboluyon eğer gerçekten Kilo vermek istiyosan burayada düzenli gelki motivasyonunu kaybetmekizlaar ben 107.3 kiloyum geçtiğimiz hafta pek bi çaba içinde bulunmadığımdan hiç bişey değişmedi.
bugünkü menümü yazayım bakalım ilk günkü performansım nasıl?
12:00 12:30 kahvaltı yaptım 1 simit -domates salatalık -bi iki zeytin -peynir- azda sahanda yumurta -şekersiz çay(geç oldu tabi farkındayım ama geceleri uyuyamıyorum sabah uyanamıyom yada yatktan çıkacak enerji bulamıyorum kendimde)
15:30 16:00 1 şeftali
17:30 18:00 2küçük biber dolması -bolbol yoğurt -1dilim tambuğday ekmeği- ince 1dilim karpuz
19:00 19:45 yürüyüş (yeryer tempolu bazı bazı yavaş bileklerim kasılıyo hemen yaa ağrıyolar yürüyüşün tamamını hızlı yapamadım)
21:00 sularında bi kase mercimek çorbası-yağsız salata -4yk közlenmiş biber patlıcan -yoğurt-yaklaşık 2dilim t.b. ekmeği
erken kalktığım zamanlarda umarım bu kadar geç olmıycak akşam yemeğibide ekmeği yemeseymişim iymiş yazarken pişmanlık duydum
Çok teşekkür ederim tatlımelamlar. Menümü vereyim
Sabah 1 erik 2 bardak su
Kahvaltı: 2 dilim ekmek, 1 köfte, yarım domates
Öğlen: 1 dilim ekmek, 1 köfte, salatalık, peynir, zeytin
Ara: yarım maraş don. 65 kalori, 6 tane taze fındık
Akşam: bi kase kavrulmuş kabak,2 kaşık yoğurt, 2 kaşık çorba, 1 lokma karpuz
Su 3 lt, spor 20 dk yürüyüş
Hayırlı geceler baya geç olmuş ama yine yazdım zannedip yazmamışım
Mefkurem birincimiz olmuşsun maşallah sana, hiç kaçamak yapmamanın ve sporunun faydasını gördün ablamm
Diğer dereceye giren ve kilo veren, veremeyen arkadaşları da tebrik ederim. Darısı haftaya başıma :)
Bugün olmamış kuzum toplamda çok meyve varMenüm
SABAH 10 tane kadar üzüm
KAHVALTI domates peynir krep çay
ARA Ceviz fındık
1 küçük çikolata 2 şekerlwme
ÖĞLE 3dlm kepekli ekmek tutmaç çorbası haşlanmış kıyma kavun
Saat 16 gibi 1 küçük magnum azda diğer dondurma
18 gibi 4.5 tane kuru kayısı
Yeme işi bitti bugün zaten veremiyorum havasına girmişrim ama çok şükür erken çıktım
Ha şöyle güzelimMoral bozukluğunu bırakıyorum abla bugğn bayadır görmediğim iki komşumu gördüm ikiside zayıflamışsın dedi motive oldum şimdi bismillah deyip yeniden başlıyorum bu hafta hiç cıs olmadan sporuma dikkat ederek harika geçecek görüceksiniz gelecek hafta birinci mutlaka ben olucam
Birgülüm öğlen ara akşam hep khAyy menu bildirimii
Sabah
Iki haslanmis yumurta
Oglen
5 kasik kisir
Ara
Bir muz
Aksam
Bir dilim kek
Bi avuc cekirdek
Evet gene misafirm vardinyse binsure misafirsiz olucam:) saglikli olana devam. Evde kek yok bi daa
Teşekkür ederim Feyzam senin misafirler bana yaradı desenemerhabalarr.. sonunda bıttı yogunluk.. temızlık yaptık mısafırlerımz gıdınce.. ınanılmaz yoruldummm
Mefkurem zuhal abla kendım 60 kıloya dusmus kadar sevındımmm.. bak gectın bıle benı.. hadı bakalım kapısalm bu hafta.. dıger kılo veren arkadaslarıda cok tebrık edıyorumm.. yarından ıtıbaren eskı duzenıme donuyourm bendee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?