💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

moralini bozma cnm toparla kendini regl bazılarında az bazılarında çok su toplatıyor +1kilo yağ değil sudur

Benim de bugunku menum

Sabah 10.30 1 dilim kepek ekmegi 1 catal peynir 1 domates 1 salatalik 1 tane yumurtali omlet

Oglen 15.00 1 kase yogurt

Aksam 18.30 1 kase yogurt 1 dilim tam bugday ekmegi

19.30 90 gr leblebi (yemekle iyi mi ettim kotu mu ettim bilmiyorum) 100 gr da kalori miktari 392)
Su 2.5 litre ama 3 olur

Moral bozukluğunu bırakıyorum abla bugğn bayadır görmediğim iki komşumu gördüm ikiside zayıflamışsın dedi motive oldum şimdi bismillah deyip yeniden başlıyorum bu hafta hiç cıs olmadan sporuma dikkat ederek harika geçecek görüceksiniz gelecek hafta birinci mutlaka ben olucam

1 kiloyu geçmişsin canım, boşa mı oluyor

Bende artıyım, yediklerime dikkat etmeye çalıştım. Yürüyüş çok yaptım ama doktor belki bişey söyler. Hangi bölüme gitceğimi de bilmiyorum
Ctesiden snrasi icn ddm cnm. Ctesi zatwn 89.2ydm. Cumaya kdr bi yuz gram farknetms. Yoksa haftada bi kilo super tbi

Ayy menu bildirimii
Sabah
Iki haslanmis yumurta

Oglen
5 kasik kisir

Ara
Bir muz

Aksam

Bir dilim kek
Bi avuc cekirdek

Evet gene misafirm vardi nyse binsure misafirsiz olucam:) saglikli olana devam. Evde kek yok bi daa

merhabalarr.. sonunda bıttı yogunluk.. temızlık yaptık mısafırlerımz gıdınce.. ınanılmaz yoruldummm

Mefkurem zuhal abla kendım 60 kıloya dusmus kadar sevındımmm.. bak gectın bıle benı.. hadı bakalım kapısalm bu hafta.. dıger kılo veren arkadaslarıda cok tebrık edıyorumm.. yarından ıtıbaren eskı duzenıme donuyourm bendee..

Çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
Ama akşam çok az olmuş tatlım

çok sevindim emeklerinin karşılığını almışsın canım
Teşekkür ederim cnm darısı diğer haftalara inşallah

kizlaar ben 107.3 kiloyum geçtiğimiz hafta pek bi çaba içinde bulunmadığımdan hiç bişey değişmedi.
bugünkü menümü yazayım bakalım ilk günkü performansım nasıl?
12:00 12:30 kahvaltı yaptım 1 simit -domates salatalık -bi iki zeytin -peynir- azda sahanda yumurta -şekersiz çay(geç oldu tabi farkındayım ama geceleri uyuyamıyorum sabah uyanamıyom yada yatktan çıkacak enerji bulamıyorum kendimde )
15:30 16:00 1 şeftali
17:30 18:00 2küçük biber dolması -bolbol yoğurt -1dilim tambuğday ekmeği- ince 1dilim karpuz
19:00 19:45 yürüyüş (yeryer tempolu bazı bazı yavaş bileklerim kasılıyo hemen yaa ağrıyolar yürüyüşün tamamını hızlı yapamadım)
21:00 sularında bi kase mercimek çorbası-yağsız salata -4yk közlenmiş biber patlıcan -yoğurt-yaklaşık 2dilim t.b. ekmeği
erken kalktığım zamanlarda umarım bu kadar geç olmıycak akşam yemeği bide ekmeği yemeseymişim iymiş yazarken pişmanlık duydum

elamlar. Menümü vereyim

Sabah 1 erik 2 bardak su
Kahvaltı: 2 dilim ekmek, 1 köfte, yarım domates

Öğlen: 1 dilim ekmek, 1 köfte, salatalık, peynir, zeytin

Ara: yarım maraş don. 65 kalori, 6 tane taze fındık

Akşam: bi kase kavrulmuş kabak,2 kaşık yoğurt, 2 kaşık çorba, 1 lokma karpuz

Su 3 lt, spor 20 dk yürüyüş

Hayırlı geceler baya geç olmuş ama yine yazdım zannedip yazmamışım

Mefkurem birincimiz olmuşsun maşallah sana, hiç kaçamak yapmamanın ve sporunun faydasını gördün ablamm

Diğer dereceye giren ve kilo veren, veremeyen arkadaşları da tebrik ederim. Darısı haftaya başıma :)

Tatlım sabah güzel olmuş
Ama ya öğlen yada akşam öğününde yoğurdun yanında besleyici bişeyler olması gerekir çok az olmuş

Menüm
SABAH 10 tane kadar üzüm
KAHVALTI domates peynir krep çay
ARA Ceviz fındık
1 küçük çikolata 2 şekerlwme
ÖĞLE 3dlm kepekli ekmek tutmaç çorbası haşlanmış kıyma kavun
Saat 16 gibi 1 küçük magnum azda diğer dondurma
18 gibi 4.5 tane kuru kayısı
Yeme işi bitti bugün zaten veremiyorum havasına girmişrim ama çok şükür erken çıktım

Tatlım bi görünüyon bi kayboluyon eğer gerçekten Kilo vermek istiyosan burayada düzenli gelki motivasyonunu kaybetme

Sağlıklı beslenmeye başlamadan önce bende de kronik yorgunluk vardı yediğimiz basit karbonhidratlar ve vücudumuzdaki asit buna sebep oluyor
Önce erken kalkmaya alış ve sağlıklı bi kahvaltıyla güne başla
Simit yerine tambuğday yada çavdar ekmeğini tercih et
Öncelikle 3 ana öğünün olsun. Başlangıç için akşam en geç 8 olabilir
Başta 20 yada 30 dak.başla yürüyüşe bikaç hafta sonra artırırsın
Zamanlada menülerini oturtursun

Çok teşekkür ederim tatlım
Bu hafta senin menülerinede iyice inceleyelim

Bak tatlım ben senin ve diğer arkadaşlar için çok iyi örnek olduğumu düşünüyorum
Önceden de dedimya ben gece bile 3 öğün yapan biriydim eğer ben sabırlı olabiliyosam senin olmaman için bi sebep yok
Ben artık bütün sevdiğim şeyleri yiyip mutsuz olmayı tercih etmedim. Belki uzun süredir bi çok şey yemedim ama bunun karşılığını 38 Kilo vererek ve çok daha mutlu huzurlu olarak aldım

Belki bu hafta bazı şeyler yemedin ama menülerin Kilo vermek için yeterli değildi
Kuzum şu 1 hafta sabret bak cuma günü nasıl mutlu olacaksın iyiki sabretmişim diceksin

Bugün olmamış kuzum toplamda çok meyve var
Üzüm muz kavun zaten gi si en yüksek meyveler
Hadi yarın senden sağlıklı ama cıssız bi menü bekliyorum

Ha şöyle güzelim
Herzaman diyorum biz elimizden geleni yapalım vücut gerisini halletsin
Bazen bizim ufacık dediğimiz şeyler bizim kaç gün geriye gitmemize neden olur

Ayy menu bildirimii
Sabah
Iki haslanmis yumurta

Oglen
5 kasik kisir

Ara
Bir muz

Aksam

Bir dilim kek
Bi avuc cekirdek

Evet gene misafirm vardi nyse binsure misafirsiz olucam:) saglikli olana devam. Evde kek yok bi daa
Birgülüm öğlen ara akşam hep kh
Sabahda az olmuş
Özellikle emzirenlere diyorum sağlıklı beslenin

Teşekkür ederim Feyzam senin misafirler bana yaradı desene
Hadi bakalım bu hafta en az 1 Kilo hedefliyom inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…