BU HAFTA DERECEYE GİREN
GÜZELLERRRRR
1.mefkurem %1.95
2.BBD %1.22
3.muska77 %1.19
Kilo veren ve vermeye çalışan bütün şekerlerimi kutluyorum
[/UOTE]
dereceye giren arkadaslarimizi cok tebrik ediyorum
Zaten grnelde akşam öeyve yemiyorum abla sporuda son 3 gündür hep 3+1 yapıyorm ara vermeden işte adet olmama az kaldı sanırım ondan böyle oldu bu hafta çok dikkat edeyim hiç kaçamak yapmıyim bide adet olursam direnç kırılır sanırım bugünde moralim iyice bozuldu azcık saldım kendimi toparlasam ii olcakHtc drg
Haticem bu hafta senin menülere birazdaha dikkat edelim
Eğer emzirmemiş olsan daha kolay olurdu
2 gün detoks tarzı bişey yapardın mutlaka faydası olurdu
Tatlım kendine önce 3 ana öğün belirle
Sabah öğle arası acıkmıyosan ara şart değil
Öğle akşam arasıda 1 ara yap yeterli olur heralde
Aklımda kalan bikaç gündür muz vardı heralde menünde. Onun yerine şeker oranı düşük meyve tercih et
Akşam yemeğinde hiç meyve yeme
Sporuda 3 gün yap 1 gün mola ver
Başladıktan 20 dak.sonra yağ yakımı başladığı için leslie 3 yap. arada 3+1 arka arkaya yap
Şu Moral bozukluğunu bırak hele tatlımZaten grnelde akşam öeyve yemiyorum abla sporuda son 3 gündür hep 3+1 yapıyorm ara vermeden işte adet olmama az kaldı sanırım ondan böyle oldu bu hafta çok dikkat edeyim hiç kaçamak yapmıyim bide adet olursam direnç kırılır sanırım bugünde moralim iyice bozuldu azcık saldım kendimi toparlasam ii olcak
Aynen oyle mesela Bende yememe gore daha cok vermeliyim ama veremiyom ya bugunde cis yedim zaten ama bu hafta cok iyi gittim sonuc -1 neyse bugun 2 Kat spor yapmam gerek yedigimin cezasi oglanda uyumuyo yine :-(Şu Moral bozukluğunu bırak hele tatlım
Nasıl olsa veremiyom diyip salarsan önüne geçemezsin
Stress olunca vücutta bi hormon salgılanıyor adını unuttum şimdi oda Kilo vermeni engelliyor
Önce beynini içini rahatlat hatta kendi kendine konuş, beynini ikna et
Ben doğru şeyleri yapıyorum vücutta inadı bırakıp yağlardan ayrılmayı kabullenecek diye
Ben bunu bi ara gerçekten yapıyordum. Beynime diyodum korkma bırak yağları, aç kalmıcan bu ağırlıktan kurtulacan diye
Bide herkesin bünyesi bir değil tatlım.daha doğum yapalı fazla olmadı her ay düzenli regli olmaya başladınmı
Eminim olunca şişliğinde inecektir
Belki suyun sporun azdir canimAynen oyle mesela Bende yememe gore daha cok vermeliyim ama veremiyom ya bugunde cis yedim zaten ama bu hafta cok iyi gittim sonuc -1 neyse bugun 2 Kat spor yapmam gerek yedigimin cezasi oglanda uyumuyo yine :-(
Ama tatlım Hem cıss yedim diyosun hemde daha çok vermeliydimAynen oyle mesela Bende yememe gore daha cok vermeliyim ama veremiyom ya bugunde cis yedim zaten ama bu hafta cok iyi gittim sonuc -1 neyse bugun 2 Kat spor yapmam gerek yedigimin cezasi oglanda uyumuyo yine :-(
Sadece kucuk 1 bardak soguk cay icmistim hafta icin de suyumu Iciyorumda spora fazla vakit ayiramadigim dogru kalori hesabi yaparak mi denesem bilemiyorum yoksa netten bi diyetmi yapsam bakiptaAma tatlım Hem cıss yedim diyosun hemde daha çok vermeliydim
Bu haftada Cısssların olmuştu heralde
Tamam bugün ilk günümüz olduğu için az miktar sevdiğimiz şeyleri yiyebiliriz
Ama yarından başlayıp cumaya kadar hiç cıss olmazsa düzenli sporuda ekledinmi tam olur
Ama tatlım Hem cıss yedim diyosun hemde daha çok vermeliydim
Bu haftada Cısssların olmuştu heralde
Tamam bugün ilk günümüz olduğu için az miktar sevdiğimiz şeyleri yiyebiliriz
Ama yarından başlayıp cumaya kadar hiç cıss olmazsa düzenli sporuda ekledinmi tam olur[/QUOT
Haftaya cumaya kadar kacamak yok kendime soz verdim oglani 7 civari kalkio Bende 30 dk erken kalkicam napiyim deme bole yapmam mantikli benim oglanin uykuyla hic arasi yok da 7 den 10 a kadar uyanik kalabilir yani hic biseye zamanim kalmiyo :-(
Evine hoşgeldin tatlımKizlar slm. Eve geldim is guc alis veris bitmiyor. Bebegim hic durmuyo surekli kucagina al diyor o kadar yorgunum ki ve uyuyamiyorum
Kilo veren arkadaslari tebrik ederim zuhal abla cok sevindim senin adina gercekten :)
Hatice regl oncesi sisi olabilir
Menün güzel tatlımBen menumu yaziyim bu Gunluk Yemek olayi bitti benim icin
9:30 1 armut 1 bardak sut( evden erken Cikmam gerekti)
12:30 2 haslanmis yumurta
Domates
1/3 simit
15:00 1 kucuk dondurma (250 cal ) ( bu yeni haftanin tek kacamagi insallah)
17:30 1 ton bqlikli salata
2.5 lt su 3 olur
30 dk yuruyus aksam 30 dk step eklerim
Kusura bakma cnm benim aklımda daha başka şeylerde yedin gibi kalmışSadece kucuk 1 bardak soguk cay icmistim hafta icin de suyumu Iciyorumda spora fazla vakit ayiramadigim dogru kalori hesabi yaparak mi denesem bilemiyorum yoksa netten bi diyetmi yapsam bakipta
Internetim sinirli maalesef Leslie yapamiyom o sebepten Izmir e gidicem bu hafta annemde spora daha agirlik verebilcegimi dusunuyorum evdeyken 45 dk yapmaya caliscam bundan sonra olmazsa oglumdan erken kalkmaya caliscam bu arada Ben bide dun oglen bi kucuk tulumba tatlisi yemistm Ama hic Ekmek yemedim ya ufff su an en buyuk basarim Yemek olayini en son 6 da bitirmem esimle Gece atistirmalarimiz cok tuMenün güzel tatlım
Mügecim ben şöyle düşündüm acaba senin için dahamı iyi olur
1 gün yürüyüş 1 gün Step 1 gün leslie yapsan 1 gün mola, ama sürelerini biraz uzatmak lazım
Sen tam yağ yakmaya başladığında sporu bırakmış oluyorsun
Mesela arabayı hızlandırmak için gaz veriyon sonra birden istop ediyon
Sporunu 45 dak çıkarabilirsen çok iyi olur
Baya erken yediğin için sorun olmaz cnmİste menum
SAAT 10.30 yumurtali mantar 1 kk b.peynir 5 zeytin 2 tbe domates cay
SAAT 14.00 1 Armut
SAAT 16.00 1 Tavuk durum 1 sb ayran
Su 3 olur
Yeme islemi tamam.biliyorum durum agir oldu ama napimm odul olsun dedim bide canim cok istiyordu. acikirsam yogurt yerim belki ama acikmam gibi geliyor. :)
Gelelim banaaaa
Kızlar ben yarışmaya başaldığımda ilk hedefim 90 ikinci hedefim 75 uçuk hayalimse 65 diye yazmıştım. Tabi o zaman 113.5 kiloydum
Bu günlerin geleceğini hayal bile edemiyorum
Bana göre sabrımın ve azmimim karşılığını aldım çünkü hepimiz biliyoruzki istemek yetmiyor
Yaklaşık bundan 25 sene önce bu kilodaydım
Sıra bildirimde
Geçen hafta 76.8
Bugün 75.3
Fark 1.5
Yüzde 1.95
BU HAFTA DERECEYE GİREN
GÜZELLERRRRR
1.mefkurem %1.95
2.BBD %1.22
3.muska77 %1.19
Kilo veren ve vermeye çalışan bütün şekerlerimi kutluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?