Sağolasın tatlımBen de tebrik ediyorum aeni zuhal abla azmin zaferi diye buna derler iste :)
Benim boy kisa be abla :) boyum 1.59 hedefim en az 52 ama asil hedefim 50 ya benim hamilelikte karnim cok vardi ikiz karni gibiydi goren oyle saniyodu dogumdan ciktim 9aylik hamile gibiydim o yuzden karnim hala var kilo verdikce iniyo onun icin vermek istiyorum zuhal ablaSağolasın tatlım
Kız zaten senin fazla bişeyin yokmuş boyun hedefin kaçtı senin
Yinede fazla kalmamış güzelim ayrıca boyunda çok kısa değilBenim boy kisa be abla :) boyum 1.59 hedefim en az 52 ama asil hedefim 50 ya benim hamilelikte karnim cok vardi ikiz karni gibiydi goren oyle saniyodu dogumdan ciktim 9aylik hamile gibiydim o yuzden karnim hala var kilo verdikce iniyo onun icin vermek istiyorum zuhal abla
Evet ablacim kilo verdikce gobegim gidiyo oyle mutlu oluyorum ki yememe cok dikkat etmeye calisiyorum tatli krizimi az cok yenmeye bastirmaya calisiyorum meyveyle falan bastiriyorum ondan iyi yineYinede fazla kalmamış güzelim ayrıca boyunda çok kısa değil
Zaten Kilo verdikçe göbekte gidiyor sonrada sıkılaşmaya ağırlık verirsen iyice çekilir
Bide kilon az olduğu halde çok güzel vermişin bu hafta
Birde abla hangi asamada sıkılasmaya agırlık vermem lazim ve ne yapmam lazim?Yinede fazla kalmamış güzelim ayrıca boyunda çok kısa değil
Zaten Kilo verdikçe göbekte gidiyor sonrada sıkılaşmaya ağırlık verirsen iyice çekilir
Bide kilon az olduğu halde çok güzel vermişin bu hafta
evet yanlis hesaplamisim 0.5 olcaktigecen hafta ; 73.400
bu hafta : 73
fark : 0.4
yuzde : 0.18 ( bunu nasil hesapliyoduk bilmiyorum sallamis olabilirim )
hafta ici 74 u gormustum buna da sukur
Bence 55 düştükten sonra Jillana başlıyabilirsinBirde abla hangi asamada sıkılasmaya agırlık vermem lazim ve ne yapmam lazim?
cok tebrik ederim abla sen bunu coktan hak ettin azmine hayranim bu aradaGelelim banaaaa
Kızlar ben yarışmaya başaldığımda ilk hedefim 90 ikinci hedefim 75 uçuk hayalimse 65 diye yazmıştım. Tabi o zaman 113.5 kiloydum
Bu günlerin geleceğini hayal bile edemiyorum
Bana göre sabrımın ve azmimim karşılığını aldım çünkü hepimiz biliyoruzki istemek yetmiyor
Yaklaşık bundan 25 sene önce bu kilodaydım
Sıra bildirimde
Geçen hafta 76.8
Bugün 75.3
Fark 1.5
Yüzde 1.95
Anladim ablacim tesekkur ederimBence 55 düştükten sonra Jillana başlıyabilirsin
Ondan genelde çok memnunlar
Teşekkür ederim tatlımcok tebrik ederim abla sen bunu coktan hak ettin azmine hayranim bu arada
Ilk ucumuzu ben de tebrik ediyorumBU HAFTA DERECEYE GİREN
GÜZELLERRRRR
1.mefkurem %1.95
2.BBD %1.22
3.muska77 %1.19
Kilo veren ve vermeye çalışan bütün şekerlerimi kutluyorum
Aminnnnn canım cümlemiz için inşallahOnumuzdeki hafta daha bol kilo vermeli olsun insaallah canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?