• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kızlar hastalıgım icin gittigim rutin kontrollerde hamis oldugum ortaya cıktı. (Dogum kontrol yontemleri %100 ise yaramıyormus, agır bir ders oldu)
Dunden beri bu haberi hazmetmeye calısıyorum. Yani bu son kilo bildirimi.. :KK43:
Umarım saglıklı beslenerek ve cok kilo almadan bu evreyi atlatabilirim.
Hepiniz dilediginiz kiloya dusersiniz inanıyorum.
Gecen hafta, 83,8
Bu hafta, 82,8
%1,2
Selam Defnecim çok mutlu oldum bu habere. Ben son hamileliğime 101 kiloyla başladım, 105 kiloyla doğuma gittim. Hiç kafanı takma, doğacak bebeğinin güzelliğini düşün, inşallah da çok kilo almadan atlatırsın bu süreci

Kilo bildirimi
Gecen hafta:90,2
Bugun:89,1
Fark: 1,1 kg

Ctesi de 89,2ydi zaten. Bosa gecmis sanrm hafta:(

gunaydın herkese. muska77 muska77 hayırlı olsun canım cok sevındımmm..:KK68:

Htc drg Htc drg canım bı degerlerıne hormonlarına baktır bence de artık.. menulern gayet ıyıyken bu kadar dırenc cok fazla geldı sahsen bana..:KK51:

menu bıldırımı yapamadım dun kına fılan 2 gıbı anca musaıt oldm.. o zaman da uykuya dalmısm dırek..:KK35:

bugunde gelın alma var apar topar yazıyorum sıze..
cuma gunu kılomu tam hatırlamıyorum ama 75.8 gıbıydı (artık lıste yapıyorum unutmam hıc soz) o_O
bugun 1-tuvalet sorunu 2-mısafırler fılan + olmayı beklıyodm 3-uyanır uyanmaz tartılmak zorunda kaldm 4-tartının yerını degıstrdım.. bunları goz onunde bulundurarark 75.6 pazartesı gunu 75.4u gormusdm ya neysee boyle olsun bu gunluk.. :KK48:
fark=0.2
yuzde= 0.26

Kızlar hastalıgım icin gittigim rutin kontrollerde hamis oldugum ortaya cıktı. (Dogum kontrol yontemleri %100 ise yaramıyormus, agır bir ders oldu)
Dunden beri bu haberi hazmetmeye calısıyorum. Yani bu son kilo bildirimi.. :KK43:
Gecen hafta, 83,8
Bu hafta, 82,8
%1,2

Tebrik ederim cnm Allah hayirli evlat versin gule gule buyut

Gecen hafta, 83,8
Bu hafta, 82,8
%1,2
Uzulme canim evinize can nese geliyo kilolarini yine verirsin kimseye kulak asma sen saglikli beslenmeye dikkat et sadece hayirli olsun miniginiz

Sakl canm ama dogm kilolarinn cok daha cabk gidecegni dusunuodum. Moralm bozukuo boyle
Malesef ben de hamileyken oyle dusunuyodum rahat rahat yiyodum ne istesem ama sonrasi tam bir fiyasko bekle bekle gitmiyo kilolar 40im cikinca anlamistim bu kilolarin kolay kolay gitmeyecegini biraz sabir gerek canim

Geçen haftaki kilom
61.9
Bugun
61.5
Fark
400 gram
Yüzde 0.65

Screenshot_2015-08-20-22-54-08.png

Kizlar yuzdemi zuhal ablanin dedigine gore hesapladim ama cikmadi ben mi bi yanlislik yaptim acaba?

Bilmiyorum dikkat ediyorum ama niye gitmiyo eşim görevde bu aralar doktora gidemem çok canım sıkkın valla biraz krep yaptım kahvaltıya napıiim ne yapsam zaten artı çıktım

Canım benimkide doğum kilosu ama gitmio:KK43:
Tok yok gtck bacim olmaz bole:) sabh kalkip 15 dk karin calistm. Yatim saat de yeni kesfettigm bi video eslignde spor yaptm. Cok sevdm ben.
Cok da terledim canm faydali olur sanki bel gobek basen bolgesine. Bi bak istersen.

Back