💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Malesef ben de hamileyken oyle dusunuyodum rahat rahat yiyodum ne istesem ama sonrasi tam bir fiyasko bekle bekle gitmiyo kilolar 40im cikinca anlamistim bu kilolarin kolay kolay gitmeyecegini biraz sabir gerek canim
Ag gakkaten ole oldu walla:) tam fiyasko. Bnm ablam da baya kilo almsti ama 6 ayi bttgnde hepsni vermsti coktan. Bnm de 3 btio nerdyse hala verecek 20 kilom var

Dikkat ettgmz zmnlar hep gtse zatn sonh cik daha cabk geleck sanki. Bn istedgm gbi zayflamaynca hemen hevesm kirilir. Ama bugn tam tersine azimlendm. Hatta esimn bile dkktini cekms:) sen iyice aska geldn die. Kalkip hmn spor neyim yaptm su ictm. Sanrm au son gnlerde pek su icemuodum 1,5 ltrede falan kaliodu. Onu artttircam bgndeb itibaren. Sn de bnle azme gel ikmznde derdi dogm kilosu yapisp kalmadi ya. Gidecek elbet. Geldigi gbi.

Defnemmmm çok şaşırdım hayırlı olsun
Yinede arada uğra güzelim
Eminim sende sağlıklı beslenmeyi elden bırakmıyarak bu dönemi atlatırsın

Kilo bildirimi
Gecen hafta:90,2
Bugun:89,1
Fark: 1,1 kg

Ctesi de 89,2ydi zaten. Bosa gecmis sanrm hafta
1 kiloyu geçmişsin canım, boşa mı oluyor
Bende artıyım, yediklerime dikkat etmeye çalıştım. Yürüyüş çok yaptım ama doktor belki bişey söyler. Hangi bölüme gitceğimi de bilmiyorum

Hepinizi okudum
Bütün Kilo veren ve vermeye çalışan herkese tebrikler

Htc drg Haticem çok yakın komşum var demiştin en azından büyüğü bıraksanda küçüğü alıp gidemezmisin dr
Belki bu direnç döneminde pes etseydin çok daha fazla alacaktın
Bence seni stresde çok etkiliyor
Kimisinde reglide çok farkediyor
Ama olduktan sonrada gitmiyosa mutlaka dr git cnm

1 kiloyu geçmişsin canım, boşa mı oluyor

Bende artıyım, yediklerime dikkat etmeye çalıştım. Yürüyüş çok yaptım ama doktor belki bişey söyler. Hangi bölüme gitceğimi de bilmiyorum
Üzümüm ben seni bildirimini görmedim atladımmı acaba

Bu hafta bizdeki misafirlerle beraber bende yedim sanırım. Aslında dün 3 saat yürüdüm, hafta olarak da yürüyüşlerimi yaptım ama
Ve söz veriyorum bugün doktora gidicem. Kan değerlerime baktırıcam inşallah, tiroit sınırda çalışıyordu, belki onda bir sorun vardır en azından ilaç tedavisi falan varsa başlarım
Haftaya iyi bi sonuç alırım umarım
Geçen hafta : 91.9
Bu hafta: 92.6

Gelelim banaaaa
Kızlar ben yarışmaya başaldığımda ilk hedefim 90 ikinci hedefim 75 uçuk hayalimse 65 diye yazmıştım. Tabi o zaman 113.5 kiloydum
Bu günlerin geleceğini hayal bile edemiyorum
Bana göre sabrımın ve azmimim karşılığını aldım çünkü hepimiz biliyoruzki istemek yetmiyor
Yaklaşık bundan 25 sene önce bu kilodaydım

Sıra bildirimde
Geçen hafta 76.8
Bugün 75.3
Fark 1.5
Yüzde 1.95

Teb
Tebriklerrr zuhal abla ya masallahh supersinn Walla darisi basima insallahh

yaaa hayirli olsun.cook şaşırdım.ne guzel.3 çocuk iyidir.biz de 3 kardesiz.allahtan 30 kilo kadar verdim diyodun.

masallah
hayal gibi 38 kilo

Abla çok çok çok tebrik ederim 10 kilo kalmış inşallah oda gider tez zamanda

Ag gakkaten ole oldu walla:) tam fiyasko. Bnm ablam da baya kilo almsti ama 6 ayi bttgnde hepsni vermsti coktan. Bnm de 3 btio nerdyse hala verecek 20 kilom var
Benim cocugum 16 aylik dogum yaptigimda 65 kiloydum simdi 58.8 kiloyum bu kadr zaman ancak bu kadrini verebildim hele ilk 3 ayda 63 e inmistim ama sonra yine 65 e cikmistim tatliya olan bagimliligim yuzunden 1 sene 65te cakili kaldim haziranda 63e dustum bana bir azim geldi sonra 61.5a dustum derken tatliyi kestim dikkat etmeye spor yapmaya basladim kilolar da gıdım gıdım da olsa gitmeye basladi

Teb

Tebriklerrr zuhal abla ya masallahh supersinn Walla darisi basima insallahh

masallah
hayal gibi 38 kilo

Abla çok çok çok tebrik ederim 10 kilo kalmış inşallah oda gider tez zamanda

Çok teşekkür ederim canlarım
Hep diyorumya benim gibi pis boğaz biri sabırlı olup başarabiliyorsa herkes yapabilir
Kalanlarıda hep beraber verecez inşallah
Asıl başarı hikayesini o zaman yazıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…