Ablam adım biraz değişik, söyliyim mi kiÜzümüm ya bi senin adını bilmiyorum
Bugün bitti güzelim yarın yepyeni bi gün başlıcak sende ilk iş olarak sağlıklı bi kahvaltı yapacaksın tüm günde aynı şekilde devam edeceksin gün sonunda da kendini çok daha iyi hissedeceksin
Tamammı güzellik
Tuğbammm şimdiye kadarki en güzel menün tatlım tebriklerbenim bugünki menüm
kahvaltidan önce
yarim elma
sabah
1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
roka
salatalik domates
1 bar kahve (sekeri ve sütü yari yariya indirdim)
2 kk bal
oglen
3 4 kasik mercimek corbasi
makarna üzerine az rendelenmmis kasar peyniri
aksam
7 tane yagsiz kiymadan firinda pismis kucuk kücük köfteler
biber roka domates köftelerin üzerine 2 kasik yogurt ve salcali sos
dikkatinizzi cekerim ekmek bir tek sabah var, köfteleri bile ekmeksiz yedim
puanlarimida gecmedim
canim benim boyum 1.75-1.76 civari baya kemikli ve kasliyim yani goren en fazla 65 falan diyo ben 112 kilo iken diyetisyene gittigimde kac kilo olmak istiyosun dedi ben de 65 dedim o da sana 70-75 arasi iyi olur 65 de baya zayif olursun cunku baya kasli ve kemiklisin demisti de ben duramiyom isteTatlım sen 74 kiloyla nasıl 38 beden oluyosun ben wnlamadim? Cokmu kas yaptin acep?
Utanmak ne var tatlım laf aramızda bende adımı hiç sevmemAblam adım biraz değişik, söyliyim mi ki
Utandım :) Rüveyde adım
Akşam yemeğinden sonra hiçbirşey yemedim. Dondurma almaya gittik misafirlere, ben almadım diye o kadar ısrar ettiler ki, hatta aldılar ben yine de yemedim.. eve getirip buzluğa soktum. Yani evet, yarın yeni bir gün olacak İnşaAllah
Misafirler buradayken zorlanacağım kesin, ama başaracağım
aynen canim ya benim de uyku duzenim hic yok okullar acilinca duzene girer artik bence menun iyi sıkıntı yokmerhabalaar.. benım menum ınanılmaz karısık geldı bugun bana.. bıde sız bakın bakalımmm..
oncelıkle uyku duzenım altust.. dun gece pek uyuyamadım sabah 7 gıbı mısafırlerımz geldı.. uyanamadım hıc.. 10 gıbı kalktm baya kalabalık bı kahvaltı sofrrasıydı.. sofrada olanları sayıp canınızı sıkma gıbı bı nıyetım yok merak etmeyn..malum emzıren arkadaslar varr..
baya dolu doluydu.. ben bı bardak sekersız cay cok kucuk bı dılım borek salatalık pynır domatesle kurtuldum cok sukur.. sonra nıkahımız vardı oraya gıttık.. nıkah sekerını gırıste dagıttkları cıkolataları fılan da yemedım zaten hıhh..
neyse sonra kız evıne gıttık saat 5 gıbı bı kase yogurtlu corba cok az kofte patates cok cok az pılav.. az dedıklerm 2 cok cok az dedıklerm 1 kasıktatlı fılan hıc almadm.. ekmek pıde fılann yemedm..
eve geldım bıraz uzum bı paket 4 tane tatsız tuzsuz form bıskuvı.. baska dabısey yemedm.. bı fıncan kahve ıctım az oncede(ıkısıbırarada)
suyum 2.5 lt spor leslıe 3 mıle. cok dengesız gunler yasıyorum ama hadı bakalım..
abla bugunku dondurma muhabbetinin ustune hic hic olmamis cidden :)Sabah akşam güzel cnm
Öğleni okuyamadım ama heralde sen cıss yemezsin
Tuğbammm şimdiye kadarki en güzel menün tatlım tebrikler
Tabi zamanla daha oturacak
Bidahaki sefere öğlen çorbanın yanında makarna değilde ister sebze yemeği salata Yoğurt olursa daha iyi olur
Yapamadik abla yapamadik pes ettiAyyy şu kocasıyla spor yapanlara imreniyom valla
Canm bu simit nerden cikti ki? Yemesi iyi hos da gereksiz kalori nerden baksan. O kola da gozume bi batiyor ki sorma. Canin kola cektiginde soda icebilrsn belki. Ben kola kolik olarak bu bagimliligndan bu sklde kurtuldm:) smdi soda hepsnden guzel geliyo. Simit ve kola disnda her sey gayet guzel ama:)Menüm
Sabah 1 dilim çikolatalı ekmek
2 saat sonra yarım simit, az yağlı biber kavurması, 1 çatal sucuklu yumurta
1 hurma
Öğlen 1 simit
Ara 1 avuç badem
Akşam 2 kaşık bulgur pilavı, 1 parça tavuk ızgara, salata, 1 küçük bardak kola
Bnm doktorum bu konuda cok hassasti. Dogmdan sonraki ilk kontrolde bisuru nasihat verdi sagolsun. Bos kalorinin ne sana ne sutune faydasi var, kaliteli beslen ki sutun kaliteli olsn demisti. Hemen de diyete baslayip ekmegi sekeri unu kes, bol meyve sebze ve hosaflar ic dedi gayet. Ki kendisi taze anne ve cipcitirdi. Bnce de buna diyet denmez saglikli beslenme denir:)Bazen gerçekten anlamıyorum bizim milleti
Tatlım siz diyet yapmıyor sağlıklı besleniyorsunuz
Cısssların ne Size nede süte faydası yok
11 bckta kalktm sofradan iste abla:) ya walla gec yatiyoruz bu aralar, gece de emzirmeye uyaniyorum. Bi de sbh 7-8 gbi uyanio oglusum. Azcik daha uyiym derken iste gecio vakit:))Menü güzel birgülüm ama muhtemelen kahvaltıyı halâ geç yapıyon
Kız nasıl duruyosunuz ben sabah aç kurt gibi kalkıyom
Cook sikici ve yogun bi gundutezimr odaklanmaya calisiorum bebek bi yandan evde kalmanin skntisi diger yandan. Kendmi bebismle nasi disari atsam bilemedm bgn:) cikip bi geZdik anacugumla cok sukur de acildim biraz:) sira menude:)
Sabah
1 yumurta
3 zeytin
5badem
3 ceviz
3 hurma
1 bardak sut
Yarim dilim tam tahil ekmegi
Yarim muzlu bi bardak sut
Ara
Yarim elma
Aksam
Tavuk sote
Siyah pirinc pilavi (5 kasik)
Yemekten sonra biraz kabak cekirdegi
Aksam yemegimi 16:45te yedim kizlar. Sanirm su siyah pirincin etkisi. Hic ama hic acikmadim. Hic kacamak istegim olmadi. Deli gbi tok hissdiyorum. Yarn da salatasni yapicam insallah:) tavsiye ederim.
Bu arada spor; 3 mil leslie
Neyse canlarım ben yatıyorum size iyi geceler inşallah sabaha kadar yağlarınız erisin erisin bitsin
Menüm
Sabah 1 dilim çikolatalı ekmek
2 saat sonra yarım simit, az yağlı biber kavurması, 1 çatal sucuklu yumurta
1 hurma
Öğlen 1 simit
Ara 1 avuç badem
Akşam 2 kaşık bulgur pilavı, 1 parça tavuk ızgara, salata, 1 küçük bardak kola
Adımı seviyorum, babaannemin adı, anlamı güzel. Ama buraya yazarken biraz çekindim ablacımUtanmak ne var tatlım laf aramızda bende adımı hiç sevmem
Canım hep diyomya aç kalma ama doğru şeylerle karnını doyur hem öyle beslenin daha geç acıkırsın
Başkalarını ve dediklerini boşver tatlım yediklerin senin mideye gidiyor onlarınki değil
Sen kendini ve sağlığını düşün
Mesela sana illa içki iç deseler içecekmisin buda aynı şey
Sağlıklı beslenmenden taviz verme
Ben bikere gezmeye gittiğimde, evsahibi heralde bugün kaçamak günündür diye düşünüp bisürü bişey hazırlamış hamurişi tatlı mantı Vs.
bende, benim kaçamak günüm yok dedim
2 mercimek köfte salata yedim
Sonrada kendimle gurur duydum
İnsallah füsun abla.(abla dememde saknca yoktur umarim)
Kardesim ve eside avukat. Tatilin tadini cikarin isiniz zor bende ogretmenim.
Evet nerden çıktıysaCanm bu simit nerden cikti ki? Yemesi iyi hos da gereksiz kalori nerden baksan. O kola da gozume bi batiyor ki sorma. Canin kola cektiginde soda icebilrsn belki. Ben kola kolik olarak bu bagimliligndan bu sklde kurtuldm:) smdi soda hepsnden guzel geliyo. Simit ve kola disnda her sey gayet guzel ama:)
Evet maalesef canımbugün biraz cıss yemişsin
Canım salatayı tek yersen pek doyurmaz zaten, içine tavuk, Balık, ceviz biraz buğday koyabilirsin yoğurtlu bile daha iyi olurAdımı seviyorum, babaannemin adı, anlamı güzel. Ama buraya yazarken biraz çekindim ablacım
Maşallah sana, Allah sendeki iradeye nazar değdirmesin, bize de o iradeden nasip etsin inşallah
Benim ciddi anlamda yemeyi azaltmam lazım. Diyet diye, sağlıklı diye salatayı falan çok yiyodum o mideyi büyültüyor, daha çoj acıkmaya sebep oluyor gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?