- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 29
bayıldım ben bu fıkree.. gecen kuzenım ıcın gelınlık bakmaya gıttık kadın bana zayıflamam gerektıgnı soyledı daha 20 yasındaym beeennTabi olucan güzelim
Sen gelinlik modellerine bakmaya başla anca karar verirsin
36 beden süper olur
Dün iftarda dışardaydıkya orda hurma yoktune kizmasiii:)))
Ama aklima takildi hem hurma hem karpuz biraz seker yuklemesi olmamis mi? Bence eger icebilirsen yesil cay da ic :)
Amannn ne bozuluyon tatlım. Artık o günler geride kalacakbayıldım ben bu fıkree.. gecen kuzenım ıcın gelınlık bakmaya gıttık kadın bana zayıflamam gerektıgnı soyledı daha 20 yasındaym beeenncok bozuldum.. ınsallah guzel bı kapak olur 36 beden bı gelınlık..
Amannn ne bozuluyon tatlım. Artık o günler geride kalacak
Zaten yaşın senin avantajın. Kız senin meto benimkine 5 basar
Ayyy çok heyecanlanıyorum 2 ay sonra kaç Kilo vereceksiniz acaba. Ben 7 le 10 arası diyom ben
Heryerde herzaman lüzumsuzlar olur cnmhıc sorma abla.. metabolızma ıyı calısıyo Allahtan ne bozulmustum pıslık kadına bı genc kıza oyle soylenırmı..cok hızlı kılo verıyorum boga burcuym maalesef cokta hızlı alıyorum.. bundan sonra dıkkat edıcem.. once 60-65 arasına dusuym sonra sabıt kalmayı ogrenıcez hep beraber.. gercekten o kadar cok verebılırmıyıızzz kı acabaaaa
Heryerde herzaman lüzumsuzlar olur cnm
Sonuçta başladık ve sonunu getirecaz inşallah
Tabi verirsiniz güzelim
Ama dediğim gibi her kaçamak bizi 3-4 gün geriye götürür
Bende hep aynı şeyi diyom ama bi bayram geçsin herşeyimiz daha düzene oturacak
Sanada tatlımmmmmmmaynen var her yerde oylelerı..ınsallah basarıcaz ablacm.. haklısın bunun bılıncını yerlestırdıgn ıcın bak kımse tatlı kacamagı yapmıyo ne guzel sımdı uyku vaktı ıyı gecleerrr..
Kızlar biraz önce büyük bi kup bitki çayı yapmıştım. Hem içiyom hemde tlf.da sayfalara bakıyodum. Sahur tamamen aklımdan çıkmış ,dalmışım
Bi aklıma geldi çayı tükürdüm, saate baktım Allah'tan daha 5 dak varmış bitmesine
Neyse ucuz atlattım
Günaydin canim.Uyanınn uykucu sultanlarrr
Hanımlar içimizdeki bu isteği motivasyonu hiç kaybetmeyiz inşallah Allah'ım daha çok versin.
Yardımcımız olsun, hayırlısıyla sağlıkla kurtulalım bu tüü kaka kilolardann
Ben işi çok sıkı tutmaya karar verdim inşallah şeytana uymam da güzelce ilerletirim.
Günaydin canim.
Yine bomba gibisin bakıyorum.
Ulaşıyor canim enerji geldi bana da inan.Depresif olmaya yatkın biriyim kendimi canlı tutmaya çalışıyorum karşılıklı neşelenelim diye.
Eğer oraya kadar ulaşıyorsa ne mutlu bana
Grubumuz canlı olsun istiyorum
Ulaşıyor canim enerji geldi bana da inan.
BAŞLANGIÇ KİLOLARI
mefkurem 78.8
Storeperde 78,4
Srgn avc 82,2
Fikirdelisi 71.9
Braveness 85.3
Balikkiz 74.6
Muska77 88.7
Hiçbirimiz tatlıya hayır diyemiyormuşuz bu şekerliğimiz ondanmışş demekki
Kızlar size 26 kgnin cm bazında eksilerini yazıyorum. Motive olursunuz belki..İlk önce yazılan 114,8kenki sonra yazılan 88,7ykenki..
Göğüs : 120 / 98 (-22 cm)
Bel : 111 / 88 (-23cm)
Kalça : 134 / 111 (-23 cm)
Basen : 84 / 65 (-19 cm)
Sağol canım..:)
4 ay 10 günde 26 kilo verdim ve hiç sarkma olmadı. Proteini bol al ve yürü...
Tatliya karşı savaş açan sevgili diyettaşlarım.
hepinizi kararlılığı nızdan dolayı alkışlıyorum
Uyanınn uykucu sultanlarrr
Hanımlar içimizdeki bu isteği motivasyonu hiç kaybetmeyiz inşallah Allah'ım daha çok versin.
Ben işi çok sıkı tutmaya karar verdim inşallah şeytana uymam da güzelce ilerletirim.
Ben de dünkü menümü yazayım müsaadenizle
Sabah: 1 dilim uno light denge ekmeği, bol domates, salatalık, biber, kıymalı yumurta, beyaz peynir, 5 zeytin, şekersiz çayım
Öğle: Kıymalı menemen, 1 dilim sabahki ekmekten, 1 kase yoğurt
Ara: Yarısı süt-su karışım neskafe (tatlandırıcılı)
Akşam: Kavurmalı yumurta, şekersiz çayım
Ara: Yulaf kepeğinden az tatlandırıcılı tarçınlı çok az yağlı helva yaptım sütle küçücük bir kase
Ara: 1 şişe sade maden suyu
yaklaşık 1.5 litre su akşama kadar
bu menünün sabahına yani az kh çok protein sabahına -900 gördümmmm mutluyum kızlar açlığınızı proteinle kapatırsanız eksiler olarak size dönerr
Merhab a canım bu ne neşe nazar değmesin.Uyanınn uykucu sultanlarrr
Ulaşıyor ulaşıyor....Depresif olmaya yatkın biriyim kendimi canlı tutmaya çalışıyorum karşılıklı neşelenelim diye.
Eğer oraya kadar ulaşıyorsa ne mutlu bana
Grubumuz canlı olsun istiyorum
Boyum 167 canım dukan değilde karbonhidrat kısıtlaması yapıyorum. 50 kbyi geçmemeye çalışıyorum..harika bir değişim muskacım sen dukan mı yapıyodun ben 73-74 arasıyım ama aşağı yukarı ölçülerimiz aynı boyun uzun sanırım senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?