💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Benim muskaların arasıda 16 ay cok zor oldu ama buyuyunce guzel oluyo

Menum
10.00 2 dl kız cavdar ekmegi/ yarım yumurta/domates
16.30 ceyrek gozleme/15 uzum
19.30 1 kabaktan unsuz yagsiz mucver/3 kasik yogurt/3 kasık salata
Su 3 litre
Spor yapamadim ama ev temizledim yandim tüttüm.
Valla bravo poğça gözleme yiyosun ama ii veriyosun canım tebriksss

Valla bravo poğça gözleme yiyosun ama ii veriyosun canım tebriksss
Tatlım tadimlik yedim gozlemeyi. Ki bence oyle olmali zayiflayinca hicmi yemicez biz bunlari? Omur boyu uzak dyramicama gore tadimlik yemeyi ogrenmeliyim. Ceyrek dedigim kosesinden bi parcaydi. Ama sabah yedi gibi kahvalti yaparsam bi pogaca yiyorm erken ssaatte olunca vücut depolamiyor kullaniyor .. Boyle iste.

iyi akşamlar
bugün Balıkesire gittim kızımın kazandığı okulu görmek için o yüzden geç yazıyorum
önce menümü paylaşayımm sonra yazdıklarınızı okuyayım
sabah saat 10.00 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
iki ince dilim tam buğday ekmeği 6 tane üzüm
akşam 19.00 6 tane küçük ızgara köfte bol yağsız salata
3 litre kadar su
bugün spor yapamadım malasef ama yarım saat kadar Balıkesirde yürüdüm birazdan bir büyük bardak şekersiz yeşilçay içeceğim

Eminim cok zor olmustur Ben bi tane Ile delorcek noktaya geliyom bazen tam Minik ergen geveze 've asi hamileyken ne sporu yapmis arkadasin yuruysmu ya Dr lar Pek onermiolarya hamilelikte sporu masallah 4 kg dogmus benim oglan 2600 dogduydu :--

Haticem bence yumurtayı 2 le sınırlasan iyi olur gibi
Diğerleri güzel, akşam fasülyeyi kuru Kurumu yedin Kızzz yanında bişey yeseydin

merhabalaar.. benım menum ınanılmaz karısık geldı bugun bana.. bıde sız bakın bakalımmm..

oncelıkle uyku duzenım altust.. dun gece pek uyuyamadım sabah 7 gıbı mısafırlerımz geldı.. uyanamadım hıc.. 10 gıbı kalktm baya kalabalık bı kahvaltı sofrrasıydı.. sofrada olanları sayıp canınızı sıkma gıbı bı nıyetım yok merak etmeyn.. malum emzıren arkadaslar varr..

baya dolu doluydu.. ben bı bardak sekersız cay cok kucuk bı dılım borek salatalık pynır domatesle kurtuldum cok sukur.. sonra nıkahımız vardı oraya gıttık.. nıkah sekerını gırıste dagıttkları cıkolataları fılan da yemedım zaten hıhh..

neyse sonra kız evıne gıttık saat 5 gıbı bı kase yogurtlu corba cok az kofte patates cok cok az pılav.. az dedıklerm 2 cok cok az dedıklerm 1 kasık tatlı fılan hıc almadm.. ekmek pıde fılann yemedm..

eve geldım bıraz uzum bı paket 4 tane tatsız tuzsuz form bıskuvı.. baska dabısey yemedm.. bı fıncan kahve ıctım az oncede(ıkısıbırarada)

suyum 2.5 lt spor leslıe 3 mıle. cok dengesız gunler yasıyorum ama hadı bakalım..

Tatlım doğumdan sonra vücudun kendisini toparlanması zaman alıyor, bugünden yarına değişemezki hem boyunda uzunmuş şu anda bile aşırı şişman gözükmezsin tabi verince daha güzel olacan o kesin

abla cok cok ıyıı.. yorumsuz.. ınan tum artılardan kurtulup baya baya eksıye gecıcegn bı hafta olucak senın ıcın..

Menum
Su 3 litre
Genelde az yediğin için defnem arada bişeyler yediğindede bişey demek içimden gelmiyor

Benim muskaların arasıda 16 ay cok zor oldu ama buyuyunce guzel oluyo
Kız benimkiler arası 1.5 yaş 1 yaş
En küçüğü doğduğunda ortanca 1 yaşındaydı büyük 2.5
Aynı zamanda hepsine bez bağladımı biliyorum

sabah cok ıyı baslangc bence.. kahvaltıda ıyı olmus canım.. oglen keske hem kavun hem kuru fasulye bı arada olmasayms.. bende ıkısıde sıskınlık yapıyo.. bırı gaz olarak bırı su bakımndan aksam da ekmek yemedysen tek basına ıyı canı ama yogurtta olsa daha ıyı olurmus salata yada su bıraz az sporunu da yap mutlaka canım..

Tatlım doğumdan sonra vücudun kendisini toparlanması zaman alıyor, bugünden yarına değişemezki hem boyunda uzunmuş şu anda bile aşırı şişman gözükmezsin tabi verince daha güzel olacan o kesin
Öyle abla herkes 10 kilo versen süper olursun yeter diyo benim süper olmam için 30 kilo vermem lazım boy baya avantaj

Menum
Su 3 litre

sabah ıyı canım.. gozlemenın yanında uzum yerıne ayran yada salata bence daha ıyı ve doyurucu olurdu.. aksam da cok ıyı canım su da guzel.. sporda ara vermıs ol madem bu gun

Valla tatlım Sende defne gibi hep az yediğin için eleştirmek içimden gelmiyor
Evet biraz karışık olmuş

menun de suyunda gayet ıyı canım.. kosustrmada ınsan bazen sapıtabılıyo ama sen oyle olmamıssn ne mutlu asmamıssn sınırı..

Ya akşam pek canım istemedi ev işi yaptığım için öğlen daha çok yiyorum akşam o kadar enerjiye ihtiyaç duymuyorum çünkü çocukları 9 da uyutuyorm

Valla tatlım Sende defne gibi hep az yediğin için eleştirmek içimden gelmiyor
Evet biraz karışık olmuş
tam duzenımı oturtamadm ne yazıkkı.. bıde bagırsaklarm bıraz sıkıntılı.. mısafır varsa yada baska bı yere gıdersem ozellıkle sehır dısı hava degısklıgı hıc ıyı gelmıyo sısıyorum oyle hıc bısey yemesem bıle..

neyse bakalım duzelıcek ıns.. okullar acılınca daha da ıyı olucak o zamana kadar da 69 olaydım ıyıydı sımdı hepınızı opuyorum gece yıne gırerm bı ara..

abla cok cok ıyıı.. yorumsuz.. ınan tum artılardan kurtulup baya baya eksıye gecıcegn bı hafta olucak senın ıcın..
Teşekkür ederim şekercim ama yarına baya bi artı olabilirim muhtemelen kaslar şişecek bacaklarımı zor hareket ettiriyom
Bide aklınızda bulunsun regli dönemlerinde spor yapmak daha iyiymiş o dönem daha güzel Kilo verilirmiş
Yarın artık dinlenmeyi hakettim çünkü perşembe benim tartı günüm

Sabahtan akşama çok uzun zaman olmuş cnm keşke yanına ufak tefek bişey alsaydın
Kızınada hayırlı olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…