Benim muskaların arasıda 16 ay cok zor oldu ama buyuyunce guzel oluyoPeşpeşe çok zor oldu canım psikolojim çok bozuldu ama bi arkadaşla aynı hamile kaldık o 104 le hamile kaldı hergün spor yaptı 108 le doğum yaptı doğumdan çıkınca 100 kiloydu ve oğlu 4 kilo doğdu yani spora dwvam edersen korkma bence
Valla bravo poğça gözleme yiyosun ama ii veriyosun canım tebriksssMenum
10.00 2 dl kız cavdar ekmegi/ yarım yumurta/domates
16.30 ceyrek gozleme/15 uzum
19.30 1 kabaktan unsuz yagsiz mucver/3 kasik yogurt/3 kasık salata
Su 3 litre
Spor yapamadim ama ev temizledim yandim tüttüm.
Tatlım tadimlik yedim gozlemeyi. Ki bence oyle olmali zayiflayinca hicmi yemicez biz bunlari? Omur boyu uzak dyramicama gore tadimlik yemeyi ogrenmeliyim. Ceyrek dedigim kosesinden bi parcaydi. Ama sabah yedi gibi kahvalti yaparsam bi pogaca yiyorm erken ssaatte olunca vücut depolamiyor kullaniyor .. Boyle iste.Valla bravo poğça gözleme yiyosun ama ii veriyosun canım tebriksss
Eminim cok zor olmustur Ben bi tane Ile delorcek noktaya geliyom bazen tam Minik ergen geveze 've asiPeşpeşe çok zor oldu canım psikolojim çok bozuldu ama bi arkadaşla aynı hamile kaldık o 104 le hamile kaldı hergün spor yaptı 108 le doğum yaptı doğumdan çıkınca 100 kiloydu ve oğlu 4 kilo doğdu yani spora dwvam edersen korkma bence
Haticem bence yumurtayı 2 le sınırlasan iyi olur gibiBende menümü yazayım sonrada sizinkilere yorum yaparım
SABAH 1 kuru incir 1 kuru kayısı 1 kuru üzüm azcık ceviz fındık 1 bardak limonlu su
KAHVALTI 2 dlm kepkli ekmek 3 haşlanmış yumurta zeytinyağlı az tuzlu bol limonlu marul az pekmez az bal
ARA 1 muz
ÖĞLE 1 Kase yoğurt 1 ay dilim kavun 1 tabak kuru fasulye (fasulyeyi çok yapmışım bugünde yedim bitti şükür)
ARA az fındık ceviz
AKŞAM saat 4 gibi yani 1 tabak kuru fasulye
Saat 6 da küçük bi avuç kadar kuru yemiş
Daha da bişi yemem leslie 3 yappıcam birazdan suyum bugün 2 litreyi anca geçti
Tatlım doğumdan sonra vücudun kendisini toparlanması zaman alıyor, bugünden yarına değişemezki hem boyunda uzunmuş şu anda bile aşırı şişman gözükmezsin tabi verince daha güzel olacan o kesinilk kızımda bende 69 la hamile kaldım doğuma 95 le falan gittim sonra çok aldım verdim hep aç kalarak bilinçsiz olunca geri aldım en son 90 la 2. Kıza hamile kaldım aşırı mide bulantım oldu 79 a düştüm 92 ile doğuma gittim 89 olmuştm ki emziriyorum diye habire tatlı yedim 97 oldm bu 3. Haftam diyette 91 falanım ama kızım 3.5 aylık herkes diyo kilolusun niye vermiyosun çok anlayışsızlar ben istermiyim 69 dan 90 olmak boyum 1.69 falan 69 da ii oluyorm da ne biliim yaaa çok sinirlerim bozuluyo bu duruma
abla cok cok ıyıı.. yorumsuz..Evettttt güzel bayanlar bugün benden beklenmicek şekilde bantta kendi rekorumu kırdım
1 sefer 2 dk.wc molası, 1 seferde ayakkabının bağı çözüldü onu bağladım
Onun haricinde aralıksız
2 saat 10 dak yürüyüş +koşu
Menümde 3 öğün pirinç lapası
Suda 3 lt geçer
Genelde az yediğin için defnem arada bişeyler yediğindede bişey demek içimden gelmiyorMenum
Su 3 litre
Kız benimkiler arası 1.5 yaş 1 yaşBenim muskaların arasıda 16 ay cok zor oldu ama buyuyunce guzel oluyo
Bende menümü yazayım sonrada sizinkilere yorum yaparım
SABAH 1 kuru incir 1 kuru kayısı 1 kuru üzüm azcık ceviz fındık 1 bardak limonlu su
KAHVALTI 2 dlm kepkli ekmek 3 haşlanmış yumurta zeytinyağlı az tuzlu bol limonlu marul az pekmez az bal
ARA 1 muz
ÖĞLE 1 Kase yoğurt 1 ay dilim kavun 1 tabak kuru fasulye (fasulyeyi çok yapmışım bugünde yedim bitti şükür)
ARA az fındık ceviz
AKŞAM saat 4 gibi yani 1 tabak kuru fasulye
Saat 6 da küçük bi avuç kadar kuru yemiş
Daha da bişi yemem leslie 3 yappıcam birazdan suyum bugün 2 litreyi anca geçti
Öyle abla herkes 10 kilo versen süper olursun yeter diyo benim süper olmam için 30 kilo vermem lazım boy baya avantajTatlım doğumdan sonra vücudun kendisini toparlanması zaman alıyor, bugünden yarına değişemezki hem boyunda uzunmuş şu anda bile aşırı şişman gözükmezsin tabi verince daha güzel olacan o kesin
Menum
Su 3 litre
Valla tatlım Sende defne gibi hep az yediğin için eleştirmek içimden gelmiyormerhabalaar.. benım menum ınanılmaz karısık geldı bugun bana.. bıde sız bakın bakalımmm..
oncelıkle uyku duzenım altust.. dun gece pek uyuyamadım sabah 7 gıbı mısafırlerımz geldı.. uyanamadım hıc.. 10 gıbı kalktm baya kalabalık bı kahvaltı sofrrasıydı.. sofrada olanları sayıp canınızı sıkma gıbı bı nıyetım yok merak etmeyn..malum emzıren arkadaslar varr..
baya dolu doluydu.. ben bı bardak sekersız cay cok kucuk bı dılım borek salatalık pynır domatesle kurtuldum cok sukur.. sonra nıkahımız vardı oraya gıttık.. nıkah sekerını gırıste dagıttkları cıkolataları fılan da yemedım zaten hıhh..
neyse sonra kız evıne gıttık saat 5 gıbı bı kase yogurtlu corba cok az kofte patates cok cok az pılav.. az dedıklerm 2 cok cok az dedıklerm 1 kasıktatlı fılan hıc almadm.. ekmek pıde fılann yemedm..
eve geldım bıraz uzum bı paket 4 tane tatsız tuzsuz form bıskuvı.. baska dabısey yemedm.. bı fıncan kahve ıctım az oncede(ıkısıbırarada)
suyum 2.5 lt spor leslıe 3 mıle. cok dengesız gunler yasıyorum ama hadı bakalım..
menun de suyunda gayet ıyı canım..iyi akşamlar
bugün Balıkesire gittim kızımın kazandığı okulu görmek için o yüzden geç yazıyorum
önce menümü paylaşayımm sonra yazdıklarınızı okuyayım
sabah saat 10.00 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
iki ince dilim tam buğday ekmeği 6 tane üzüm
akşam 19.00 6 tane küçük ızgara köfte bol yağsız salata
3 litre kadar su
bugün spor yapamadım malasef ama yarım saat kadar Balıkesirde yürüdüm birazdan bir büyük bardak şekersiz yeşilçay içeceğim
Ya akşam pek canım istemedi ev işi yaptığım için öğlen daha çok yiyorum akşam o kadar enerjiye ihtiyaç duymuyorum çünkü çocukları 9 da uyutuyormsabah cok ıyı baslangc bence..kahvaltıda ıyı olmus canım.. oglen keske hem kavun hem kuru fasulye bı arada olmasayms.. bende ıkısıde sıskınlık yapıyo.. bırı gaz olarak bırı su bakımndan aksam da ekmek yemedysen tek basına ıyı canı ama yogurtta olsa daha ıyı olurmus salata yada su bıraz az sporunu da yap mutlaka canım..
tam duzenımı oturtamadm ne yazıkkı.. bıde bagırsaklarm bıraz sıkıntılı.. mısafır varsa yada baska bı yere gıdersem ozellıkle sehır dısı hava degısklıgı hıc ıyı gelmıyo sısıyorum oyle hıc bısey yemesem bıle..Valla tatlım Sende defne gibi hep az yediğin için eleştirmek içimden gelmiyor
Evet biraz karışık olmuş
Teşekkür ederim şekercim ama yarına baya bi artı olabilirim muhtemelen kaslar şişecek bacaklarımı zor hareket ettiriyomabla cok cok ıyıı.. yorumsuz..ınan tum artılardan kurtulup baya baya eksıye gecıcegn bı hafta olucak senın ıcın..
Sabahtan akşama çok uzun zaman olmuş cnm keşke yanına ufak tefek bişey alsaydıniyi akşamlar
bugün Balıkesire gittim kızımın kazandığı okulu görmek için o yüzden geç yazıyorum
önce menümü paylaşayımm sonra yazdıklarınızı okuyayım
sabah saat 10.00 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
iki ince dilim tam buğday ekmeği 6 tane üzüm
akşam 19.00 6 tane küçük ızgara köfte bol yağsız salata
3 litre kadar su
bugün spor yapamadım malasef ama yarım saat kadar Balıkesirde yürüdüm birazdan bir büyük bardak şekersiz yeşilçay içeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?