Kucuk bardak yazmistm ama tel saolsunYok cnm çok olmamış ama fasülye yiceksen köfte olmayabilirdi yada tersi olabilirdi
Kız o yazdığın neyse ben bilmiyom 12.40 daki
Teşekkür ederim cnmSüpersin canım 113 ten 76 ya gelmek hiç ama hiç kolay değil ben inanıyorum ki kısa zamanda 65'i de göreceksin :)
teşekkürlerSupe
Supersiniz masallahhh
Valla ben yine anlamadım kuzum didi neymişK
Kucuk bardak yazmistm ama tel saolsun
Vallaha maşşaallah sana bakınca kendimden utanıyormEvettttt güzel bayanlar bugün benden beklenmicek şekilde bantta kendi rekorumu kırdım
1 sefer 2 dk.wc molası, 1 seferde ayakkabının bağı çözüldü onu bağladım
Onun haricinde aralıksız
2 saat 10 dak yürüyüş +koşu
Menümde 3 öğün pirinç lapası
Suda 3 lt geçer
Benim internete girme fırsatım pek olmuyo ama yine de beni de alır mısınız aranızaTeşekkür ederim cnm
İşin sırrı motivasyon yoksa hepimiz biliyoruz ne yapmamız gerektiğini
Onuda burda birbirimize destek olarak tavanda tutuyoz çok şükür
Aaaa şu söylediğine bak HaticemVallaha maşşaallah sana bakınca kendimden utanıyorm
Tatlım buraya girememen senin kaybın olurBenim internete girme fırsatım pek olmuyo ama yine de beni de alır mısınız aranıza
Ayyy tabi ya pardonteşekkürler
Valla ben yine anlamadım kuzum didi neymiş
Haaa hazır buzlu Çaylar hani şekerli olanlarAyyy tabi ya pardonsoguk cay markasi
Tamam canım doğru diyosun gelmeye çalışıcam :)Tatlım buraya girememen senin kaybın olur
Gelmeyince nasıl motive olacaksın
Yinede düzenli paylaşım yaparım dersen birlikten güç doğar kuzum
Ya sabahları yada akşamları gelebildiğin zaman gel ama mutlaka hergün girmeye çalışki kopukluk olmasın
Aynen evet onlardan ama kucuk bardakHaaa hazır buzlu Çaylar hani şekerli olanlar
Ayran çok tuzlu deilse bişi olmuyo canım didi dışında güzelMenumu paylasiyim :)
10:00 2 haslanmis yumurta domates salatalik 1 dilim Ekmek
12:40 1 Lucio bardak didi
14:00 4 kofte domates salatalik 1 dilim Ekmek
2 bardak ayran
18:30 domates salatalik 1 kase kuru fasulye 2 kofte 2 bardak ayran
Ayran biraz cok olmus Simi???
30 dk step
2.5 lt su
ilk kızımda bende 69 la hamile kaldım doğuma 95 le falan gittim sonra çok aldım verdim hep aç kalarak bilinçsiz olunca geri aldım en son 90 la 2. Kıza hamile kaldım aşırı mide bulantım oldu 79 a düştüm 92 ile doğuma gittim 89 olmuştm ki emziriyorum diye habire tatlı yedim 97 oldm bu 3. Haftam diyette 91 falanım ama kızım 3.5 aylık herkes diyo kilolusun niye vermiyosun çok anlayışsızlar ben istermiyim 69 dan 90 olmak boyum 1.69 falan 69 da ii oluyorm da ne biliim yaaa çok sinirlerim bozuluyo bu durumaAy cok dusuncesiz bu insanlar. Bn de 2,5 ay once dogum yaptim hala hamilelikte aldgm kilolarla ugrasiyorumbana da hamileyken cok diyolardi sen nasi kilo aldin boyle diye. O zaman cok snr oluodum ama dedikleri kadar da vardim 69la hamile kaldim ve uc hanelere gelmstm dogmdan once. Bgn internette unlulern dogum sonrasi resimleri bardi bir ay sonra dumduz karin incecik bacaklar. Sanirm bizim brzcik daha ugrasmamiz gerek bacim
Yani canım turşu çiğ köfte kurabiye biraz fazla olmuş sağlıksız ve az akşam geç olmuş zaten neyse yarın telafi edersin inşallahKizlarrr iyi aksamlarrrr keyifler nasil :)
İSTE MENUM
SAAT 10.00 3 k.kayisi 1 armut 2 bardak su
SAAT 12.00 1 h.yumurta 2kkb.peynir 2 tbe 1 tk zeytin ezmesi yogurtlu biber kozleme
SAAT 17.00 1 cay 3 tuzlu yuvarlak kurabiye
SAAT 20.00 6-7 sıkımlık etsiz cig kofte izgara tavuk salata 1 sb ayran 2 parmak uzunlugu ve kalinliginda acur tursusu
Kizlar cok mu kacmis neee ne dersiniz?
Bence Sen kimsenin dedigini takma ya pespese 2 cocuk dogurmussun bravo Walla Ben ogluma 93 le hamile kaldim 104 le doguma gittim 100 ciktim 2 yil verdim Geri aldim sutten Kestim 6 ay gecti 105 oldum yani hep vermek isterdim ama veremicegimi dusundum boyda 1.63 yani simdi 2. Cocugu dusunuyoruz Ama Ben bu kiloyla hamile kalirsam cok zorlancagimi bildigimden artk durdurmaya calisihorum kendimiilk kızımda bende 69 la hamile kaldım doğuma 95 le falan gittim sonra çok aldım verdim hep aç kalarak bilinçsiz olunca geri aldım en son 90 la 2. Kıza hamile kaldım aşırı mide bulantım oldu 79 a düştüm 92 ile doğuma gittim 89 olmuştm ki emziriyorum diye habire tatlı yedim 97 oldm bu 3. Haftam diyette 91 falanım ama kızım 3.5 aylık herkes diyo kilolusun niye vermiyosun çok anlayışsızlar ben istermiyim 69 dan 90 olmak boyum 1.69 falan 69 da ii oluyorm da ne biliim yaaa çok sinirlerim bozuluyo bu duruma
Tatlım sen 74 kiloyla nasıl 38 beden oluyosun ben wnlamadim? Cokmu kas yaptin acep?kizlar bugun 74.1 geldim yani bildiginiz 800 gr artidayim bu ne ya bi ileri iki geri
aksamlari yemegi biraz daha azaltip sporu da bi seferde 2 saat seklinde degil de sabah aksam 1 saat seklinde yapayim diyorum gerci her gun sabah cikamam da haftada 3 gun ciksam yeter zaten nasil is bu ben anlamadim gitti
Peşpeşe çok zor oldu canım psikolojim çok bozuldu ama bi arkadaşla aynı hamile kaldık o 104 le hamile kaldı hergün spor yaptı 108 le doğum yaptı doğumdan çıkınca 100 kiloydu ve oğlu 4 kilo doğdu yani spora dwvam edersen korkma benceBence Sen kimsenin dedigini takma ya pespese 2 cocuk dogurmussun bravo Walla Ben ogluma 93 le hamile kaldim 104 le doguma gittim 100 ciktim 2 yil verdim Geri aldim sutten Kestim 6 ay gecti 105 oldum yani hep vermek isterdim ama veremicegimi dusundum boyda 1.63 yani simdi 2. Cocugu dusunuyoruz Ama Ben bu kiloyla hamile kalirsam cok zorlancagimi bildigimden artk durdurmaya calisihorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?