Balın içine kuruyemiş Atmak mantıklı bi çözüm ciddenCanım çok tatlı çektiğinde bende ya kuru kayısı falan yiyorum yada az bişi balın içine fındık ceviz atıp yiyorum ama çok kötü olursam en azından çikolatadan sağlıklı
Zayıflayıp incecik olmak istiyorum ben de, biraz kilo verdim diye havaya girdim sanırımYapma tatlım onlarda basit karbon sonra şekere dönüşüyor sonrasında dahada çok acıkırsın
Zayıflayıp incecik olunca ne kadar mutlu olacağını düşün
Bak ben şu An görüntümden o kadar rahatsız değilim ama biliyırumki tartıda 65 görmek beni çok mutlu edecek belki hayalini bile kuramadığım bi kiloya düşücem, onun için çabalıyorum
Sabretmeden emek vermeden bu mutluluğu yaşayamayız cnm
Sende ona göre seçimini yap
Yoksa hepimizin canı bişeyler istiyor
Hmm yani oglen ve aksam hic ekmek yemiyo musunuz sabah ne kadar ekmek yiyosunuz pekiTabi sen bilirsin ama biz çoğumuz ekmeği sabahları tercih ediyoruz
Yok ablam bırakmadım hiç bırakırmıyım aynen devam inşallaahKız insan bi haber verir işlerim var gelemicem diye bende seni bıraktın zannetmiştim
Çokda güzel vermişin tatlım aynen devam
1.56 malesef bu kadar kısa olunca iştee canım14 gunde 5 kılo muu..cok ıyıms masallah.. hem senın nasıl o kadar fazlan oluyo hıc anlamadm.. boyun kactı canım?
Ole dusunme abla yaptgn her syn karsilgni alicaksin:) tartida olmasa da goruntu de kiyafetlernde anlasiliyordur:)Bende memnun oldum güzellik nihayet tanışabildik
Şu 3 gün kaçamak yapma cumada tartı seni sevindirsin cnm
Gerçi ben kaçamak yapmadanda sevinemiyom ama o başka durum
Ay cok dusuncesiz bu insanlar. Bn de 2,5 ay once dogum yaptim hala hamilelikte aldgm kilolarla ugrasiyorumCok guzel bi sey ya gecen hafta dusuncesiz birinin hamile misin yine demesiyle kesin kilo vermeye baslayarak buraya girdim1 ayda 7kilo basligini okudum oyle basladim sizi gorunce bu konuya dahil oldum herkes birbirini destekliyo bu cok guzel bi sey sorumluluk hissediyoruz buraya yazacagiz diye
Merhaba mefkurem :) başarı öykünü okudum fakat şuan ne durumdasın kilo vermeye devam ediyo musun kaç kilosun bilemiyorum malum sayfa sayısı 500'ü geçmiş okuma fırsatım olmadı :) azmine hayran kaldım darısı benim başıma inşallahHadi kızlar spor zamanı
Ben bantımın başına geçeyim bakalım bugün ne kadar yapabilecem
Menumu paylasiyim :)
10:00 2 haslanmis yumurta domates salatalik 1 dilim Ekmek
12:40 1 Lucio bardak didi
14:00 4 kofte domates salatalik 1 dilim Ekmek
2 bardak ayran
18:30 domates salatalik 1 kase kuru fasulye 2 kofte 2 bardak ayran
Ayran biraz cok olmus Simi???
30 dk step
2.5 lt su
Teşekkür ederim tatlımMerhaba mefkurem :) başarı öykünü okudum fakat şuan ne durumdasın kilo vermeye devam ediyo musun kaç kilosun bilemiyorum malum sayfa sayısı 500'ü geçmiş okuma fırsatım olmadı :) azmine hayran kaldım darısı benim başıma inşallah
ıyı aksamlar canım benımm..Kizlarrr iyi aksamlarrrr keyifler nasil :)
İSTE MENUM
SAAT 10.00 3 k.kayisi 1 armut 2 bardak su
SAAT 12.00 1 h.yumurta 2kkb.peynir 2 tbe 1 tk zeytin ezmesi yogurtlu biber kozleme
SAAT 17.00 1 cay 3 tuzlu yuvarlak kurabiye
SAAT 20.00 6-7 sıkımlık etsiz cig kofte izgara tavuk salata 1 sb ayran 2 parmak uzunlugu ve kalinliginda acur tursusu
Kizlar cok mu kacmis neee ne dersiniz?
Canım tabi bu tercih meselesi bazıları Öğlende yiyor ama bence yenmese daha iyiHmm yani oglen ve aksam hic ekmek yemiyo musunuz sabah ne kadar ekmek yiyosunuz peki
Yok cnm çok olmamış ama fasülye yiceksen köfte olmayabilirdi yada tersi olabilirdiMenumu paylasiyim :)
10:00 2 haslanmis yumurta domates salatalik 1 dilim Ekmek
12:40 1 Lucio bardak didi
14:00 4 kofte domates salatalik 1 dilim Ekmek
2 bardak ayran
18:30 domates salatalik 1 kase kuru fasulye 2 kofte 2 bardak ayran
Ayran biraz cok olmus Simi???
30 dk step
2.5 lt su
Emelim akşam ızgara yediysen çiğ köfte birazdaha az olabilirdi 2-3 tane nefsini körlerdiKizlarrr iyi aksamlarrrr keyifler nasil :)
İSTE MENUM
SAAT 10.00 3 k.kayisi 1 armut 2 bardak su
SAAT 12.00 1 h.yumurta 2kkb.peynir 2 tbe 1 tk zeytin ezmesi yogurtlu biber kozleme
SAAT 17.00 1 cay 3 tuzlu yuvarlak kurabiye
SAAT 20.00 6-7 sıkımlık etsiz cig kofte izgara tavuk salata 1 sb ayran 2 parmak uzunlugu ve kalinliginda acur tursusu
Kizlar cok mu kacmis neee ne dersiniz?
Tesekkurlerr Walla irademle savas icindeyim saolsun kocacim bir torba abur cubur almis ama yemedim henuz siz olmasaniz yerdim sanirimsabah guzel canım.. dıdı nazarlık olsun madem bugunluk.. ama her gun olmamalı tabıkıaksam zaten kurufasulye yemıssın ekmek yememen ıyı olmus..
ayrandan zarar gelmez kı aksıne cok ıyı yapıyosun hem aldıgın su mıktarı artıyo boylece..spor su da gayet ıyı canım..
Supersiniz masallahhhEvettttt güzel bayanlar bugün benden beklenmicek şekilde bantta kendi rekorumu kırdım
1 sefer 2 dk.wc molası, 1 seferde ayakkabının bağı çözüldü onu bağladım
Onun haricinde aralıksız
2 saat 10 dak yürüyüş +koşu
Menümde 3 öğün pirinç lapası
Suda 3 lt geçer
Süpersin canım 113 ten 76 ya gelmek hiç ama hiç kolay değil ben inanıyorum ki kısa zamanda 65'i de göreceksin :)Teşekkür ederim tatlım
Bayramda biraz sendeleyip zor toparlasamda çok şükür azmim geri geldi 65 olmadan bırakmak yok. Geçen cuma 76.8 kiloydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?