💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Canım çok tatlı çektiğinde bende ya kuru kayısı falan yiyorum yada az bişi balın içine fındık ceviz atıp yiyorum ama çok kötü olursam en azından çikolatadan sağlıklı
Balın içine kuruyemiş Atmak mantıklı bi çözüm cidden
Zayıflayıp incecik olmak istiyorum ben de, biraz kilo verdim diye havaya girdim sanırım

Menumu paylasiyim :)
10:00 2 haslanmis yumurta domates salatalik 1 dilim Ekmek
12:40 1 Lucio bardak didi
14:00 4 kofte domates salatalik 1 dilim Ekmek
2 bardak ayran
18:30 domates salatalik 1 kase kuru fasulye 2 kofte 2 bardak ayran
Ayran biraz cok olmus Simi???
30 dk step
2.5 lt su

Bende memnun oldum güzellik nihayet tanışabildik
Şu 3 gün kaçamak yapma cumada tartı seni sevindirsin cnm

Gerçi ben kaçamak yapmadanda sevinemiyom ama o başka durum
Ole dusunme abla yaptgn her syn karsilgni alicaksin:) tartida olmasa da goruntu de kiyafetlernde anlasiliyordur:)

Ay cok dusuncesiz bu insanlar. Bn de 2,5 ay once dogum yaptim hala hamilelikte aldgm kilolarla ugrasiyorum bana da hamileyken cok diyolardi sen nasi kilo aldin boyle diye. O zaman cok snr oluodum ama dedikleri kadar da vardim 69la hamile kaldim ve uc hanelere gelmstm dogmdan once. Bgn internette unlulern dogum sonrasi resimleri bardi bir ay sonra dumduz karin incecik bacaklar. Sanirm bizim brzcik daha ugrasmamiz gerek bacim

Hadi kızlar spor zamanı
Ben bantımın başına geçeyim bakalım bugün ne kadar yapabilecem
Merhaba mefkurem :) başarı öykünü okudum fakat şuan ne durumdasın kilo vermeye devam ediyo musun kaç kilosun bilemiyorum malum sayfa sayısı 500'ü geçmiş okuma fırsatım olmadı :) azmine hayran kaldım darısı benim başıma inşallah

Kizlarrr iyi aksamlarrrr keyifler nasil :)

İSTE MENUM

SAAT 10.00 3 k.kayisi 1 armut 2 bardak su

SAAT 12.00 1 h.yumurta 2kkb.peynir 2 tbe 1 tk zeytin ezmesi yogurtlu biber kozleme

SAAT 17.00 1 cay 3 tuzlu yuvarlak kurabiye

SAAT 20.00 6-7 sıkımlık etsiz cig kofte izgara tavuk salata 1 sb ayran 2 parmak uzunlugu ve kalinliginda acur tursusu

Kizlar cok mu kacmis neee ne dersiniz?

sabah guzel canım.. dıdı nazarlık olsun madem bugunluk.. ama her gun olmamalı tabıkı aksam zaten kurufasulye yemıssın ekmek yememen ıyı olmus..
ayrandan zarar gelmez kı aksıne cok ıyı yapıyosun hem aldıgın su mıktarı artıyo boylece.. spor su da gayet ıyı canım..

Teşekkür ederim tatlım
Bayramda biraz sendeleyip zor toparlasamda çok şükür azmim geri geldi 65 olmadan bırakmak yok. Geçen cuma 76.8 kiloydum

ıyı aksamlar canım benımm.. sabah ve oglen gayet guzel..
5te yedıgın kurabıye hıc olmamıs hemde 1 degıl 2 degıl 3.. barı 2 yeseydın

aksam yemegn bıraz gec olmus canım 7den sonra bısey tuketmek bence yanlıs 12 gıbı uyudugmuzu dusunursek..

zuhal abla hep bulgurun ve tursunun coksu tuttugnu soyluyo.. hem tursu hem cıgkofte umarım senı + gostermez canım.. cok kotu sayılmaz kotunun ıyısı dıyelımm..

Evettttt güzel bayanlar bugün benden beklenmicek şekilde bantta kendi rekorumu kırdım
1 sefer 2 dk.wc molası, 1 seferde ayakkabının bağı çözüldü onu bağladım
Onun haricinde aralıksız
2 saat 10 dak yürüyüş +koşu

Menümde 3 öğün pirinç lapası
Suda 3 lt geçer

Hmm yani oglen ve aksam hic ekmek yemiyo musunuz sabah ne kadar ekmek yiyosunuz peki
Canım tabi bu tercih meselesi bazıları Öğlende yiyor ama bence yenmese daha iyi
Sabahda 1-2 dil tambuğday yada çavdar yenebilir

Yok cnm çok olmamış ama fasülye yiceksen köfte olmayabilirdi yada tersi olabilirdi

Kız o yazdığın neyse ben bilmiyom 12.40 daki

Emelim akşam ızgara yediysen çiğ köfte birazdaha az olabilirdi 2-3 tane nefsini körlerdi
Çok canın istediysede 1 kurabiye yiyebilirdin
Turşu zaten tuzlu bişey ne sana nede bebeğe faydası yok

Tesekkurlerr Walla irademle savas icindeyim saolsun kocacim bir torba abur cubur almis ama yemedim henuz siz olmasaniz yerdim sanirim

Supe
Supersiniz masallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…