İçeriğinde ne var bilmiyomki cnm ama çay sonuçta krema şeker falan yokturAbla bana doktor süt yapması için humana diye bi çay verdi kcal 389 yazıyo zarar eder miki onu içince baya çok sütüm oluyo günde 3 defa içiyorm 4 demişti dr ama 3 bana yetiyo
Kız kabızlık için o yazdığın formül birebir valla zuhal ablayada sana çok teşekkürtesekkur ederm canım herkes oyle soyluyo..sımardımmm
Günaydın
Bir umutla kaltım tartıldım benim için tam bi hayal kırıklığı
Sakın sanmayın yazdıklarımdan başka bişey yedim dün 15 den beri ağzıma lokma koymadım ve ne yazdıysam o
Tartı sonucu koskoca bi -100
Cuma bile öyleydi
Benim aklıma sadece yeşil mercimek geliyor
Başladığımın 2.yada 3.haftasında da yeşil mercimek salatası yemiştim o haftada fazla verememiştim zaten o zamandır beri yemedim
Başka bişey aklıma gelmiyor
Yani 3 günüm çöpe gitti boşu boşuna o Kadar açlık çektim
Kız kabızlık için o yazdığın formül birebir valla zuhal ablayada sana çok teşekkürtesekkur ederm canım herkes oyle soyluyo..sımardımmm
evet abla lazer yaptiriyodum baya erken kakltim gunes yokken gittimYok tatlım kendine ceza verecek kadar kötü değil zaten az yemişin bidahakine nohutun yanında bol salata yersin olur biter
Cildin için iyi değilse çıkma sabah
Sen söylemiştin ama ben hatırlayamadım yine lazermi yaptırıyodun sen
lazer derken vücuttaki tüyler içinmi lazerevet abla lazer yaptiriyodum baya erken kakltim gunes yokken gittim
Oo cok azimlisn tatlim:) en guzeli tartidaki rakamlarn olunlu yonde degstgbi gormek dimi:) sisliklern inmesi icin ne yapmistn canim?kızlar dun gece bıraz gec geldım gıremdım.. bagrsak sorunum cozuldu.. dun spor dısnda 45 dk yuruyus de yaptm.. aksam da bısey yemedım baya mutluym..sabahda tartıldm sıslkklerm ınmıs hep. 75.8 geldm.. ıdare eder.. cumaya hedef 74.9
Aslında spor yapamadım dün, alışverişe gidince geç geldim, kaldıabla hıc olur mu oyle..burda bu tıp moral bozuklugu yasayanlara bız moral verıyoruz.. sıslık flan ıllakı vardır vucudnda belkı spordan kaynaklanmsdr.. wc ıhtıyacı fılan 100 gram nedır kı.. sende boyle yaparsan olelım bız..
Maşallah tatlım azmine hayranımevet abla lazer yaptiriyodum baya erken kakltim gunes yokken gittim
Demetim nerdesin cnmlazer derken vücuttaki tüyler içinmi lazer
aynen oylee.. zuhal ablanın soyledıgı salatalıklı elmalı lımonlu suyu ıctım gun ıcerısnde.. leblebı yedım bıde dun fılan hem tok tuttu hemde bagrsak sorunuma yardmcı oldu.. regl sıslıgm de vardı o da ındı sanırm..Oo cok azimlisn tatlim:) en guzeli tartidaki rakamlarn olunlu yonde degstgbi gormek dimi:) sisliklern inmesi icin ne yapmistn canim?
regl gercekten cok etkılıyo.. gecen soyledıgm kıloyu hatırlamıyomusn dıkkat etmeme ragmen..Aslında spor yapamadım dün, alışverişe gidince geç geldim, kaldı
Artıda değilim güzelim çok az gitmiş ben en azından 800 900 olmuştur diye düşünüyodum
Neyse yapacak bişey yok ama şu 3-4 gün mutlaka spor yapıcam
Bide bu hafta heralde regli olmam gerekiyor o da bi etken olmuş olabilir deyip kendimi avutayım
En azından artısız bi pazartesi olur inşallah
Tebrikler güzelim çok iyikızlar dun gece bıraz gec geldım gıremdım.. bagrsak sorunum cozuldu.. dun spor dısnda 45 dk yuruyus de yaptm.. aksam da bısey yemedım baya mutluym..sabahda tartıldm sıslkklerm ınmıs hep. 75.8 geldm.. ıdare eder.. cumaya hedef 74.9
ınsallah bakalm abla hedef o sımdılık..Tebrikler güzelim çok iyi
Bu hafta 75 sınırınıda geçersin inşallah
Merdivenleri yavaş yavaş inecez tatlımınsallah bakalm abla hedef o sımdılık..ama asıl hedef 60-65 arası tabıkı..
AA aBLAM takıma yazmayı unuttum gerçi burayada yazmadım kaçamaklarım olduğu için aza r işitmemek için ama takımı unutmuşummDemetim nerdesin cnm
Bak ilk günden takıma menünü yazmadın
2 gün yazmayan 1 sarı kart alır
3 sarı kart alan diskalifiye olur
Okuduysan diğer kurallarıda biliyorsundur
Tatlım senin yediklerinin bize ne faydası var nede zararıAA aBLAM takıma yazmayı unuttum gerçi burayada yazmadım kaçamaklarım olduğu için aza r işitmemek için ama takımı unutmuşumm
ablam biliyorum kendim için ama bazı şeylerde hop diye bırakılmıyorki nefisbu istiyorda istiyor bazen dirençli olup ben kazanıyorum bu yarışı ama bazende kaybediyorum ilk defa diyet yapıyorum yani bu ilk diyetimin ilk haftası bu yüzden birazcık azıcık daha bana anlayış gösterin zaten bu zaman kadar olan anlayışınız için tşk hepinize ♥Tatlım senin yediklerinin bize ne faydası var nede zararı
Eğer Kilo vermek istiyorsan şu kaçamakları bırakıp sağlıklı beslenmeye başlamalısın
Bak bu kadar insan sana değer verip senin iyiliğin için dil döküyor, zaman harcıyor
Ama böyle devam edersen kendi adıma artık seni uyarmıcam, çünkü boşa vakit harcamış gibi hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?