Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya zamnnda da zayflma cabalrm olmstu. Her gn tartiliodum ve duzenli bi sekilde iniodu.( simdi taa hafta icnde 88leri gornkn cuma 90 ciktm msela. Smdi de hep bi gerileme durumu. Motivasyonum dusmese bari olmazsa dedgn gbi daha az tartilmya clscamHerfün tartılma canım emin ol yarın düşer
Dondurma askina doydum valla :)Canm sanki cok mu az olmus? Nasi doydun:)
Sorma zuhalcim , aksam misafirim vardi lahmacun yaptirdi esim amaaa dondurma yedigim icin yemedim. Sadece bir bardak ayran ictim.. Aferimmi bana?Bugün ben karpuz sen dondurma aşkına akşam aç kaldık güzelim
Ya bizim burda salgın var çocuklar ishal ateş kusma falan bende ondan korktum canım düzenli ağrıkesici verdim dün sıksık duş aldırdım falan neyseki bugün daha iyi büyükte sürekli park istiyo oyun arkadaşı arıyo tehlikeli olduğu için çıkmıyoruz neyseki bıgün biraz iyiyiz ikisiyledeHatice canim neden boyle oldu.hasta mi cocuklarin.
Bende geçen haftada aynıydım bu haftada aynı 90 92 arası gidip geliyorum sık tartılıp moralini bozma doğru şeyleri yap gerisini zamana bırakYa zamnnda da zayflma cabalrm olmstu. Her gn tartiliodum ve duzenli bi sekilde iniodu.( simdi taa hafta icnde 88leri gornkn cuma 90 ciktm msela. Smdi de hep bi gerileme durumu. Motivasyonum dusmese bari olmazsa dedgn gbi daha az tartilmya clscam
Tatlım bakliyat ve uzun sureli aclık bize yaramiyor aksam ille hafif biseyler yememiz gerek galiba.Günaydın
Bir umutla kaltım tartıldım benim için tam bi hayal kırıklığı
Sakın sanmayın yazdıklarımdan başka bişey yedim dün 15 den beri ağzıma lokma koymadım ve ne yazdıysam o
Tartı sonucu koskoca bi -100
Cuma bile öyleydi
Benim aklıma sadece yeşil mercimek geliyor
Başladığımın 2.yada 3.haftasında da yeşil mercimek salatası yemiştim o haftada fazla verememiştim zaten o zamandır beri yemedim
Başka bişey aklıma gelmiyor
Yani 3 günüm çöpe gitti boşu boşuna o Kadar açlık çektim
Karpuzu tek ye bence, bende ne zaman yogurt ve peynir ile yesem kilo gitmedi. Tek yiyince gidiyo.Bilmiyom cnm, bana bakliyatın yaramadığını düşünüyorum. Ben fasülye nohut tarzı şeyler yediğimdede artı olmuştum önceden
Bundan sonra ne bakliyat ne karpuz
Kesinlikle oyle haticecim bize yaramadı. Oysa baskalari iyi veriyo aclikla.Abla karpuzun şişliği kalacağını sanmıyom çünkü taaa 15 de bitirdin yeme işini belki ödemin falan vardır ama sen demiyo musun aç kalarak zayıflanmaz diye bak geçenlerde muska77 de böyle kaç gün aç kalmıştı hiçbişeye yaramadı enazından salata yoğrt yesen metabolizma çalışır bari
Cok gecmis olsun tatlım.Ya bizim burda salgın var çocuklar ishal ateş kusma falan bende ondan korktum canım düzenli ağrıkesici verdim dün sıksık duş aldırdım falan neyseki bugün daha iyi büyükte sürekli park istiyo oyun arkadaşı arıyo tehlikeli olduğu için çıkmıyoruz neyseki bıgün biraz iyiyiz ikisiylede
Aferim tabi tatlım sabah Yemen akşam kadar kötü olmazDondurma askina doydum valla :)
Sorma zuhalcim , aksam misafirim vardi lahmacun yaptirdi esim amaaa dondurma yedigim icin yemedim. Sadece bir bardak ayran ictim.. Aferimmi bana?
Ama bu sabah 1 pogaca yedim dayamadim, kotumu olmus?
Tatlım kan grubuna göre beslenmeye takma o kadar bende bakmıştım önceden benimde et türü yememem gerekiyormuş ama bunca aydır yedim ve kiloda verdimYa snrlerim bozlmaya basladi dun 89,5ti kilom bugun 89,9. Iki ileri bi geri. O kdr da dkkt ediyorm ama bi yere varamiorm sanki
Haklsn abla sinavina cok calisan bi ogrenci kalamaz dimi:) bu da bzm sinavimz gayet de iyi gidiyoruz:) sonucta hepimz gecicez insallah:)Tatlım kan grubuna göre beslenmeye takma o kadar bende bakmıştım önceden benimde et türü yememem gerekiyormuş ama bunca aydır yedim ve kiloda verdim
Önceki günleri hatırlamıyom ama dün kısır yedinya o su tutmuş olabilir
İstersen sende bu hafta bakliyat türü bişey yeme bide öyle bakalım
Aynen cnmHaklsn abla sinavina cok calisan bi ogrenci kalamaz dimi:) bu da bzm sinavimz gayet de iyi gidiyoruz:) sonucta hepimz gecicez insallah:)
hıccc acıkmadm abla.. dısarda cay ıctım 3-4 bardak sekerssız.. hepsı bu. leblebı gercekten tok tutuyoAkşam az olmuş güzelim inşallah acıkmazsın
storeperde canım sen nasıl pozitif bir kızsın maşallah, yaşından olgunsun çok, member: 632827"]aferın sana kocaman.. bak ne guzel yapmıssın.. yıyıp pısman olmaktansa yemeyıp pısman olmak daha ıyı bence.. ustelık zayıfladıgmızı gorunce adı pısmanlık olmuyo ıyıkı yememısım dıyoruz.. apayrı mı mutluluk..
Abla bana doktor süt yapması için humana diye bi çay verdi kcal 389 yazıyo zarar eder miki onu içince baya çok sütüm oluyo günde 3 defa içiyorm 4 demişti dr ama 3 bana yetiyo
tesekkur ederm canım herkes oyle soyluyo.. sımardımmm [/QUOTE]storeperde canım sen nasıl pozitif bir kızsın maşallah, yaşından olgunsun çok
Tabi ki, şimdi de lavaşları götürdü kızım ve eşim, ben yemedimmm
Ayy evet, feracem vardı olmuyordu. Bugün onu giyip çıktım dışarıya. Eşime dar olmuş mu dedim yoo dedi. Sen zayıfsın dedi bi de çok mutluyum yani